Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mai 2014 - Anul XIX, nr. 104 (5613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Ioan Balan: PSD şi PNL au golit cu 3,5 miliarde de euro buzunarele românilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, a declarat în cursul zilei de ieri că românii trebuie să ştie că PSD şi PNL le-au golit buzunarele de 3,5 miliarde de euro, prin introducerea a 35 de taxe noi. Ioan Balan precizat că USL trăiește în momentul de faţă tocmai prin aceste 35 de taxe noi, impuse în perioada în care PSD şi PNL au guvernat împreună. Balan a subliniat că aceste taxe îngreunează activitatea firmelor din România, „care abia mai respiră din cauza supraimpozitării”.

„Este regretabil că unii lideri politici încearcă să-şi ascundă interesul personal, mic, de partid, sub enunțul interesului major faţă de cetăţean şi acuză, pe de o parte, că USL nu mai există pentru că PNL a părăsit guvernarea. Consider că USL trăieşte prin cele 35 de noi taxe impuse de PSD şi PNL cât timp au fost la guvernare. Aceste două partide trebuie să înțeleagă că au băgat mâna extrem de adânc în buzunarul cetățenilor şi le-au golit de 3,5 miliarde de euro”, a afirmat preşedintele PDL Suceava. El a amintit de promisiunile uitate făcute de PSD şi PNL, cum ar fi crearea unui milion de noi locuri de muncă sau modificarea de a doua zi după ce vor prelua guvernarea a tot ceea ce a făcut Guvernul Boc. Ioan Balan a spus că în loc de un milion de locuri de muncă noi, „au fost angajaţi vreo 30.000 de clienţi politici”. „De asemenea, promisiunea că de a doua zi vor modifica măsurile Guvernului Boc a fost la fel neonorată, pentru că Guvernul Ponta a adâncit măsurile respective. Iar rezultatele guvernării PSD şi PNL se văd astăzi, când costul vieţii în România este extrem de mare, iar nesiguranţa locului de muncă a atins cele mai înalte cote”, a subliniat Ioan Balan. Liderul democrat-liberalilor suceveni a spus că actualul Guvern, condus de Victor Ponta, trăieşte doar din imagine şi apariţii televizate. Balan a precizat că Victor Ponta şi PSD mai guvernează doar pe apucate şi doar când au anumite interese de partid de rezolvat, cum a fost şi în cazul președintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi.

„Ca cetăţean al României mă îngrijorează faptul că după ce a discutat cu Duicu, premierul a înţeles că trebuie să-şi securizeze biroul unde va purta discuţiile viitoare”, a declarat Ioan Balan. Pe de altă parte, el a adăugat că din campania USL a înţeles că aceştia îşi doresc „o ţară ca afară, dar nu se gândeau la Uniunea Europeană”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: PSD şi PNL au golit cu 3,5 miliarde de euro buzunarele românilor.
 Vizualizări articol: 1408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ioan Balan: PSD şi PNL au golit cu 3,5 miliarde de euro buzunarele românilor5.052

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei