Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2014 - Anul XIX, nr. 65 (5574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Supărare

Balan, deranjat de criticile fostului preşedinte Emil Boc la adresa PDL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Distanţarea de partid a fostului preşedinte PDL Emil Boc şi criticile aduse public la adresa democrat-liberalilor l-au deranjat pe preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, Ioan Balan. Deputatul Balan a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că atitudinea lui Emil Boc este lipsită de fairplay şi că „este deranjant când asta vine de la un fost preşedinte de partid”. Deputatul sucevean a amintit că în campania electorală din 2012 a trebuit să explice alegătorilor măsurile de austeritate luate de Guvernul Boc şi nu ce a făcut el sau Gheorghe Flutur, care candidau în judeţul Suceava. „Îmi amintesc când erau drumuri înzăpezite şi a trebuit să schimbăm trei maşini ca să ajungem să-l susţinem pe domnul Boc. Este lipsit de fairplay să spună acum că nu a fost susţinut”, a spus Balan, care a mai afirmat că „noi îl iubim pe domnul Boc, depinde de domnia sa cât de iubit vrea să fie de PDL”.

 

Balan îl aşteaptă mâine pe Emil Boc la mitingul PDL de la Cluj

Liderul PDL şi-a exprimat speranţa că declaraţiile lui Emil Boc nu au fost făcute pentru a acoperi o eventuală absenţă la mitingul pe care PDL îl organizează mâine la Cluj-Napoca, oraşul în care Boc este primar. Ioan Balan a declarat răspicat că Partidul Mişcarea Populară, cu care ar putea cocheta Emil Boc, este adversarul PDL şi că în campania pentru alegerile europarlamentare „nu există nici o înţelegere de a sprijini sau a ajuta în vreun fel PMP”.

Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc, s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară (FMP), dar înscrierea în PMP îi este interzisă de legea antimigraţie. Dacă ar părăsi PDL şi ar trece la PMP ar rămâne fără mandatul de primar.

Deşi este membru de drept al BPN al PDL, în calitate de fost preşedinte al partidului, Boc n-a participat la nici o şedinţă a acestei structuri de la congresul în care a fost ales ca preşedinte Vasile Blaga. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan, deranjat de criticile fostului preşedinte Emil Boc la adresa PDL.
 Vizualizări articol: 1138 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Balan, deranjat de criticile fostului preşedinte Emil Boc la adresa PDL5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei