Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mar 2014 - Anul XIX, nr. 53 (5562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Băişanu îşi pune la dispoziţia partidului mandatul de preşedinte al PNL Suceava dacă nu scoate 25% la europarlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că îşi pune această funcţie la dispoziţia conducerii partidului în situaţia în care liberalii suceveni nu vor obţine scorul stabilit de la nivel central la alegerile europarlamentare din acest an.

Alexandru Băişanu a spus că Organizaţia Judeţeană Suceava a PNL trebuie să obţină cel puţin 25% din voturile de la alegerile pentru Parlamentul European. Băişanu a spus că PNL Suceava va avea doi şefi de campanie electorală, unul pentru zona urbană şi unul pentru zona rurală a judeţului. Astfel, şeful campaniei electorale din localităţile urbane va fi viceprimarul Sucevei Ovidiu Doroftei, iar de localităţile rurale se va ocupa vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilie Niţă. Liderul PNL Suceava a ţinut să precizeze că în situaţia în care liberalii suceveni nu vor obţine un scor de 25% la alegerile europarlamentare, cei doi îşi vor pierde funcţiile politice şi administrative pe care le ocupă în momentul de faţă.

“La rândul meu, ca preşedinte de filială, îmi asum obligativitatea de a atinge acest scor şi mă pun evident la dispoziţia biroului naţional şi a preşedintelui PNL. E o chestiune absolut importantă şi serioasă. Intrarea în campania electorală îi obligă pe toţi combatanţii politici să obţină un scor cât mai bun pentru partidele din care fac parte. Acelaşi lucru trebuie să-l facem şi noi şi să demonstrăm sucevenilor şi României că PNL este un partid serios, care nu şi-a înşelat niciodată partenerii”, a declarat Alexandru Băişanu. El a adăugat că PNL este partidul care în anul 2004 a adus la putere Partidul Democrat, iar în 2012 a girat pentru ca PSD să ajungă la guvernare. „Dumnezeu să ne ierte pentru asta”, a spus Băişanu.

Nu în ultimul rând, liderul PNL Suceava i-a solicitat demisia premierului Victor Ponta, la fel cum şi Crin Antonescu a demisionat din funcţia de preşedinte al Senatului, în condiţiile în care postul de şef al Guvernului a fost obţinut datorită USL. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu îşi pune la dispoziţia partidului mandatul de preşedinte al PNL Suceava dacă nu scoate 25% la europarlamentare.
 Vizualizări articol: 1486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Băişanu îşi pune la dispoziţia partidului mandatul de preşedinte al PNL Suceava dacă nu scoate 25% la europarlamentare3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   25%:)))) trimis de
( 7 mar 2014, 12:00:02
Dl Baisanu, datorita atitudinii d-voastre aroganta si zeflemista, sa va bucurati daca luati 25 de voturi.Ati pierdut pe mana d-voastra voturile noastre.Cel putin al meu!Fiti mai umil, ca mandatul nu tine o vesnicie...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei