Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 feb 2014 - Anul XIX, nr. 26 (5535)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Ioan Balan, chestor al Camerei Deputaților

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PDL de Suceava Ioan Balan a fost reales ieri în funcția de chestor al Biroului Permanent al Camerei Deputaților. Balan, care deține funcția de vicepreședinte al PDL pe Regiunea de Nord-Est, a ocupat acest post de conducere și în prima sesiune a actualului legislativ. El a fost propus să ocupe funcția de chestor de către conducerea centrală a partidului. Pe lângă funcția ocupată de Balan, PDL mai deține în Camera Deputaților un post de vicepreședinte prin Ioan Oltean.

Ioan Balan este singurul parlamentar PDL din țară care la alegerile din 2012 a câștigat colegiul în care a candidat, colegiul uninominal nr. 2, care include cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, orașul Salcea și comunele Pătrăuți, Ipotești, Adâncata și Mitocu Dragomirnei.

Chestorii verifică modul de gestionare a patrimoniului, funcţionarea şi calitatea serviciilor Camerei Deputaţilor şi fac propuneri corespunzătoare Biroului Permanent. Aceştia exercită controlul financiar asupra cheltuielilor efectuate, prezintă Biroului Permanent proiectul de buget al Camerei Deputaţilor şi contul de încheiere a exerciţiului bugetar anual, asigură menţinerea ordinii în sediul Camerei Deputaţilor şi îndeplinesc alte atribuţii, în conformitate cu dispoziţiile preşedintelui acesteia sau ale Biroului Permanent. În exercitarea atribuţiilor de control financiar-contabil chestorii sunt sprijiniţi de un corp de control compus din doi experţi contabili şi sunt subordonaţi numai plenului Camerei Deputaţilor. La sfârşitul fiecărei sesiuni parlamentare chestorii prezintă plenului Camerei Deputaţilor un raport cu privire la rezultatele controalelor efectuate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan, chestor al Camerei Deputaților.
 Vizualizări articol: 1671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ioan Balan, chestor al Camerei Deputaților5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.    trimis de
( 4 feb 2014, 16:41:26
delete... this!straight face
2.   E sef trimis de
( 4 feb 2014, 17:55:34
Eroare. .Deputatul PDL DOCTOR DIPLOMAT Ioan Balan a fost ales chestor la Camera Deputatilor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei