Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 247 (5454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Sanda-Maria Ardeleanu: Bucovina este sabotată politic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PDL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu consideră că anularea curselor Tarom de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava demonstrează faptul că Bucovina este sabotată politic. Într-o declarație politică susţinută ieri în Parlamentul României, Sanda-Maria Ardeleanu a arătat faptul că izolarea Bucovinei este un proces premeditat, în curs de realizare conform programului „Marea baroniadă”. „Spun asta deoarece ținutul Bucovinei, prin puternicul proces de promovare, fără precedent, de care a avut parte în timpul mandatului lui Gheorghe Flutur la conducerea Consiliului Județean Suceava și al guvernării PDL, a devenit un competitor puternic pentru alte zone turistice ale României. De asemenea, este bine cunoscut faptul că Aeroportul <Ștefan cel Mare> este unul din atuurile Sucevei în dezbaterile privind reorganizarea administrativ-teritorială a României și, implicit, în competiția pentru Suceava - capitală de euroregiune”, a declarat deputatul PDL de Suceava.

Ardeleanu a precizat că, din punctul ei de vedere, suspendarea curselor Tarom echivalează cu tăierea ultimei punți prin care Bucovina mai putea să spere la accesul direct către Europa.

Sanda-Maria Ardeleanu a mai precizat că invocarea de către conducerea companiei Tarom a unui șir de motive de ordin financiar și a unei presupuse lipse de rentabilitate a curselor din cauza condițiilor meteo pe timp de iarnă, cu toate că toate zborurile sunt pline de pasageri, ar ascunde o serie de interese puternice în domeniul turismului.

„Această decizie ascunde şi dorința scoaterii de pe harta turismului a Sucevei și a Bucovinei. Cât despre <Suceava-capitală de regiune>, trag concluzia că ea a fost vândută cu bună știință vecinilor baroni moldoveni”, a mai declarat Ardeleanu. Ea a amintit că în timpul guvernării PDL s-a reuşit obţinerea finanţării proiectului pentru modernizarea Aeroportului “Ștefan cel Mare”. Deputatul sucevean a subliniat că toate eforturile făcute de fosta conducere PDL a judeţului Suceava de a avea un aeroport modern au devenit inutile în momentul de faţă din cauza lipsei unor operatori serioși și stabili care să ofere posibilitatea tour-operatorilor de turism să includă Bucovina pe lista destinațiilor de top ale României. „Va mai conta în primăvară că aeroportul din Suceava va avea singura pistă elastică din țară? Mi-e teamă că nu”, a mai spus Ardeleanu. Ea a adăugat că i-a adresat o interpelare şi ministrului Transporturilor, Ramona Mănescu, prin care îi solicită acesteia să găsească soluții pentru reluarea zborurilor de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sanda-Maria Ardeleanu: Bucovina este sabotată politic.
 Vizualizări articol: 1279 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Sanda-Maria Ardeleanu: Bucovina este sabotată politic3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vedem ! trimis de
(23 oct 2013, 21:45:21
Realitatea arata ca Bucovina este in subdezvoltare !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei