Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2012 - Anul XVII, nr. 279 (5184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Implicare

Finalizarea școlii din Sadova, unul dintre obiectivele deputatului Gospodaru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Finalizarea construcției Şcolii cu clasele I-VIII din comuna Sadova reprezintă unul dintre obiectivele principale ale deputatului PDL Dan Gabriel Gospodaru pentru următorul mandat. Gospodaru, care candidează din partea Alianței România Dreaptă în Colegiul 10 Gura Humorului-Câmpulung Moldovenesc pentru Camera Deputaților, a declarat că pentru terminarea lucrărilor la unitatea de învățământ din Sadova, unde învață 250 de elevi, ar mai fi nevoie de şapte miliarde de lei vechi, bani pe care-i va atrage din surse guvernamentale. Parlamentarul democrat-liberal a subliniat că la școală mai este de finalizat corpul C și sala de sport. El a precizat că lucrările, care au fost tergiversate o perioadă, au fost reluate în vară, după ce în fruntea administrației locale a ajuns primarul Mihai Constantinescu, „un om harnic care se străduiește foarte mult”. Gospodaru a menționat că o parte din fondurile necesare pentru construcția școlii din Sadova au fost alocate și ca urmare a demersurilor sale pe care le-a făcut în acest mandat.

„Lucrările la Şcoala cu clasele I-VIII din Sadova au început în 2006, dar finalizarea lor este tergiversată din lipsă de fonduri. Din păcate, Primăria Sadova nu-și permite să finanțeze din fonduri proprii lucrările la școală, fiind nevoie de alocații bugetare guvernamentale. Am reușit prin demersurile făcute în acest mandat să aduc o parte din fonduri și sper să reușesc să aduc și restul de şapte miliarde de lei vechi, cât mai este nevoie pentru finalizarea investiției. Asta împreună cu primarul comunei, care este un om de ispravă și care se implică foarte mult în rezolvarea problemelor din comunitate”, a spus Gospodaru.

El a adăugat că finalizarea școlii reprezintă un obiectiv extrem de important pentru comuna Sadova, o comună aflată în coasta municipiului Câmpulung Moldovenesc. „Ar dispărea astfel dorința unor părinți de a-și muta copiii la școli din Câmpulung Moldovenesc care oferă condiții optime pentru elevi. De asemenea, nu ne-am confrunta nici cu plecări ale cadrelor didactice către școli din Câmpulung Moldovenesc, experiența și profesionalismul lor urmând a rămâne în slujba comunei Sadova. În consecință, finalizarea școlii și asigurarea infrastructurii necesare unui proces de învățământ modern sunt vitale pentru comună”, a explicat Gospodaru. El a menționat că un alt obiectiv important al său pentru comuna Sadova pe care-l are în vedere în viitorul mandat este reabilitarea dispensarului medical.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finalizarea școlii din Sadova, unul dintre obiectivele deputatului Gospodaru.
 Vizualizări articol: 928 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finalizarea școlii din Sadova, unul dintre obiectivele deputatului Gospodaru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei