Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2012 - Anul XVII, nr. 270 (5175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Campanie

Tiberius Brădăţan, aplaudat la scenă deschisă de locuitorii din Comăneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, medicul Tiberius Brădăţan, a fost aplaudat la scenă deschisă de către locuitorii din Comăneşti, prezenţi în număr mare la întâlnirea electorală care a avut loc în această comună. În faţa celor câteva sute de locuitori din Comăneşti prezenţi la întâlnire, doctorul sucevean a accentuat nevoia ca medicii şi asistentele din sistemul sanitar să nu mai plece în străinătate din cauza problemelor financiare, el însuşi fiind în situaţia de a alege între cele două posibilităţi cu puţin timp în urmă. Un alt aspect prezentat de către Brădăţan, şi împărtăşit şi de către cei prezenţi, este necesitatea ca cei care vor fi aleşi în Parlamentul României „să se aplece cu mai multă grijă şi înţelegere la problemele oamenilor simpli, care sunt vizitaţi de către unii politicieni doar înaintea tururilor de scrutin”.

“Eu cred că bugetul unui stat trebuie gândit pornind de la cerinţele omului nevoiaş, tocmai de aceea mă regăsesc în programul de guvernare al USL, care prevede compensarea cu 90% a medicamentelor pentru oamenii cu venituri mici”, a spus Tiberius Brădăţan.

Alături de Tiberius Brădăţan, la întâlnirea electorală au mai fost prezenţi candidatul USL la Camera Deputaţilor în Colegiul nr. 3 Cajvana, Gavril Mîrza, şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor.

 

Tiberius Brădăţan a vizitat locuitorii din satul Humoreni

În acelaşi timp, Tiberius Brădăţan a vizitat şi comunitatea din satul Humoreni, prilej cu care a discutat cu localnicii despre problemele pe care aceştia le au. Pe toată durata deplasării, doctorul Brădăţan a fost însoţit de Gavril Mîrza, candidat USL în Camera Deputaţilor, cei doi ascultând necazurile sătenilor, nemulţumiţi de faptul că fostul preşedinte al Consiliului Judeţean „a lăsat de izbelişte oamenii din această localitate” Brădăţan a subliniat că una dintre cele mai mari probleme ale humorenilor este starea drumului care leagă localitatea de satul Bălăceana, care devine impracticabil la fiecare ploaie. Doctorul Tiberius Brădăţan a remarcat şi starea de sărăcie în care trăiesc sătenii, în lipsa unor minime condiţii de igienă şi de confort.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tiberius Brădăţan, aplaudat la scenă deschisă de locuitorii din Comăneşti.
 Vizualizări articol: 1555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Tiberius Brădăţan, aplaudat la scenă deschisă de locuitorii din Comăneşti4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei