Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 nov 2012 - Anul XVII, nr. 259 (5164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie tranşantă

Cezar Cioată îl critică pe parlamentarul din zona de munte a judeţului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cezar Cioată, candidatul PP-DD pentru un post de deputat pe Colegiul 9 Vatra Dornei, îl critică pe actualul parlamentar ales în această circumscripţie electorală.

Cioată consideră că deputatul Dumitru Pardău nu s-a implicat suficient în rezolvarea unor probleme stringente pentru valea Bistriţei, deşi poziţia pe care o ocupa atât în cadrul partidului, cât şi în Camera Deputaţilor i-ar fi permis acest lucru.

„Valea Bistriţei a fost uitată cu desăvârşire de către alesul nostru, domnul deputat Pardău. Mă refer aici, în primul rând, la drumurile dinspre Broşteni spre Vatra Dornei şi la cel de la Iacobeni la Cârlibaba. Arată ca acum 100 de ani, iar dacă domnul Pardău ar fi insistat la Bucureşti pentru ca aceste drumuri să fie o prioritate acum şi oamenii din această zonă ar fi putut circula cu maşinile în condiţii normale”, a precizat candidatul PP-DD din Colegiul 9 Vatra Dornei.

În opinia lui Cezar Cioată, lipsa unor drumuri practicabile se răsfrânge direct asupra nivelului de trai al populaţiei.

Căile rutiere sunt practic o barieră pentru turiştii care doresc să viziteze zona de munte a judeţului Suceava, iar aceasta înseamnă probleme majore pentru cei care doresc să dezvolte o afacere în acest domeniu.

„Din punctul meu de vedere, domnul deputat Dumitru Pardău nu mai poate fi reprezentantul oamenilor din această zonă în Parlamentul României. Dumnealui a candidat din partea unui partid, iar acum se află într-o altă formaţiune politică, ceea ce se numeşte traseism politic. Stau şi mă întreb, unde o să-l găsim peste patru ani?”, a spus Cezar Cioată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cezar Cioată îl critică pe parlamentarul din zona de munte a judeţului Suceava.
 Vizualizări articol: 1275 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Cezar Cioată îl critică pe parlamentarul din zona de munte a judeţului Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 5 nov 2012, 12:27:53
domnule cioata,mult adevar in cele afirmate de dvs.dar gresiti gindindu/vă ăn ce partid va fi pardau peste 4 ani.este foarte posibil ca acesta in 3/4 saptamani dupa alegeri,daca va fi ales parlamentar sa fie in barca altui partid.oamenii de acest fel,lasi,fara simtul responsabilitatii,fara bunul simt isi schimba parul,pentru a obtine ceea ce vor dar naravul niciodata.daca avea constiinta ,dupa prestatia avuta in ultimii 4 ani in parlament,cand a trandavit in fotoliul comod din casa poporului la ordinul lui boc si a altei lichele din fruntea tarii in loc sa participe la votul legilor,indiferent care ar fi fost acel vot,nu si/ar mai fi depus candidatura pentru un nou mandat.ar terbui sa/i fie rusine sa mai priveasca in ochii oamenilor dar el mai are tupeul sa ceara votul de la aceștia.cu toate acestea cred ca va castiga un nou mandat folosindu/se de usl pentru ca oamenii sau saturat de pdl,care este sprijinit pe fata de pp/dd,deci si de dvs.jos.pdl.
2.   Tot cioata ai ramas trimis de
( 5 nov 2012, 22:18:57
esti tare cioata,ai avansat.de la schimbat butelii dirigintei pentru o nota buna la lb romana ai ajuns mare candidat.braavo.te invidiez.apropo,sti la ce spunea dna Baietan BRAAAVO? la magar...Cred ca sunt multi profesori de la silvic carora le este rusine ca te-au avut elev.nu stiau ei ce va ajunge Romania...succesuri cioata
3.   Ciuda celor fara minte trimis de
( 9 nov 2012, 22:48:30
un om special...bafta si forta!acum se trezesc si astea sa parleasca satui de sters la fund prin strainatati!niste frustrati!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei