Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 nov 2012 - Anul XVII, nr. 259 (5164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atenţie, părinţi!

Copii atacaţi şi lăsaţi fără telefoane pe străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulţi copii au fost deposedaţi prin violenţă în ultima perioadă de telefoane mobile în timp ce se deplasau pe străzile din Suceava, un ultim caz de acest gen petrecându-se sâmbăta trecută, când un minor de 13 ani a fost atacat în centrul oraşului.

Conform anchetei poliţiei, sâmbătă, în jurul orei 16.30, minorul se deplasa  pe aleea ce face legătura între străzile Ciprian Porumbescu şi Vasile Bumbac din municipiul Suceava, dinspre sediul RDS către sediul E.ON, iar la un moment dat a fost ajuns din urmă de un necunoscut care avea pe cap un fes negru şi care l-a întrebat cât este ceasul. În momentul în care copilul s-a uitat să vadă cât este ora, atacatorul l-a prins de după gât şi i-a smuls telefonul, după care l-a lovit cu pumnul în burtă şi a fugit.

Minorul le-a declarat poliţiştilor că cel care l-a atacat are 16-17 ani şi este de etnie romă.

Telefonul furat are o valoare de 600 de lei.

Anchetatorii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, dosar înregistrat deocamdată cu autori necunoscuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copii atacaţi şi lăsaţi fără telefoane pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 1828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Copii atacaţi şi lăsaţi fără telefoane pe străzile Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   @Petzy Marian trimis de
( 5 nov 2012, 14:48:39
Nu fii ipocrit. Cand esti copil, esti influentabil, esti impresionabil etc. Iti doresti lucruri noi, acces la tehnologie distractiva. Sunt sigur ca si tu ai avut un joc Terminator, Sega, Un Tamagoci cu care te jucai pe afara, GameBoy, Tetris s.a.m.d. Nu spun ca unui copil trebuie sa-i raspunzi cu DA la fiecare cerere, dar argumentul tau e putin dus la extrem. In plus, 600 Ron pret de lista pt. un telefon nou, nu este cine stie ce. Un smartphone decent porneste de la 900-1000. Si de obicei copiii isi strang bani pt. a-si cumpara telefoanele. Parintii poate ii ajuta cu o parte din bani. Sa nu o mai lungim: vina e in #1 rand la talhar. Una e un furt simplu si alta e o deposedare prin forta. Hai cu arestarile civile! P..iz.di.ti-i in strada! laughing
2.   :)) trimis de
( 5 nov 2012, 15:23:53
cam asa se va ajunge suntem o tara fara lege ,, cred si eu ca se antampla asa ceva unde sa lucreze omu in tara asta ce sa faca suntem prea multi si locuri de munca foarte putine bine ca fac malluri si prostii in loc sa refaca fabricile de stat sa aiba omul unde muncii nu sa munceasca la patron sa faca ce vrea din ei sa le dea salar cand vor sa ai tina la program cat vor pe 8 mil care nu ajung nici pt intretinere am ajuns ca noi oamenii sa ne platim dreptul la viatza in tara asta ne fura legea si statul ce sa mai zicem de cei de rand puscariile sunt pline dar pline cu cei amarati care multi din disperare au facut ce au facut .... asaca nu va mirati de ce se intimpla zi de zi bine ca sunt 100 de caziouri intrun oras cu 100 de locuri de munca=)))) scuzati daca mai sunt greseli de ortografie am scris repede pe fuga va salut!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei