Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 nov 2012 - Anul XVII, nr. 259 (5164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică

Alexandru Băişanu: Oamenii sunt bogăţia cea mai de preţ a acestui oraş!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava şi vicepreşedintele Consiliul Judeţean, Alexandru Băişanu, consideră că oamenii sunt bogăţia „cea mai de preţ” a municipiului Suceava.

Alexandru Băişanu a ajuns la această concluzie după ce în calitatea sa de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava a primit în audienţă sute de persoane, despre care a spus că i-au prezentat problemele pe care le au şi i-au solicitat sprijinul.

Băişanu a declarat că acordă audienţe în ziua de miercuri a săptămânii, însă în fiecare zi la el vin zeci de persoane care încearcă să găsească soluţii la problemele lor şi care caută ajutor.

 

„Sincer, sunt extrem de îngrijorat. Şi foarte trist!”

“Nu pot, nu am cum să respect programul de audienţe, sunt zeci de oameni care au nevoie de ajutor. Unii dintre ei mă cunosc, unii sunt liberali, dar cei mai mulţi sunt oameni simpli. Au nevoie de locuri de muncă, nu au bani să-şi plătească dările la stat, nu au bani de medicamente, situaţia este incredibilă. Sincer, sunt extrem de îngrijorat. Şi foarte trist!”, a spus Alexandru Băişanu, care va candida pentru un loc în Camera Deputaţilor, Colegiul 1 Suceava. Programul său de campanie va fi unul care va avea în centrul atenţiei oamenii.

Alexandru Băişanu spune că din punctul său de vedere a venit momentul ca politica tuturor, şi de fapt a nimănui, să înceteze.

 

„Ale cui sunt beneficiile investiţiilor, dacă oamenii tot nu au ce să mănânce?”

„Eu personal nu am crezut niciodată în proiectele faraonice şi fanariote ale celor au condus ţara în ultimii patru ani de zile. Ale cui sunt, de fapt, beneficiile investiţiilor de zeci de milioane de euro dacă oamenii tot nu au ce să mănânce? Să-mi răspundă şi mie cineva la întrebarea asta! Şi toţi cei care până astăzi au ştiut ei foarte bine ce este de făcut să vină şi să stea cu mine o singură zi în acest birou! Apoi, să-i văd eu despre ce vor avea curaj să le vorbească oamenilor in această campanie electorală”, mai precizează liderul liberalilor suceveni.

 

„Nu cred în minuni!”

Alexandru Băişanu spune că nu este un tip comod şi că nu este dispus să negocieze lucruri în care nu crede. „Nu cred în minuni! Nu am crezut niciodată! Imaginaţi-vă că în acest birou vin şi oameni care încearcă să mă convingă de lucruri în care nu cred! Încerc să fiu diplomat, de foarte multe ori nu-mi iese, dar ştiu sigur că cel care pleacă din acest birou înţelege exact cum stau lucrurile”, declară Alexandru Băişanu, care adaugă că are pregătit un program umanitar, însă acum nu vrea să vorbească foarte mult despre acesta.

 

„Da, vreau să urnesc lucrurile”

“Nu este nimic, absolut nimic spectaculos! Un om încearcă să trezească, într-un fel sau altul, societatea civilă din acest oraş. Comunitatea noastră duce o lipsă acută de implicare civică. Da, vreau să urnesc lucrurile. Sunt atât de mulţi oameni anonimi care doresc să ajute! Şi, acest lucru s-a simţit! Da, programul funcţionează, primim săptămânal peste 1.000 de sms-uri şi la fel de multe telefoane! Multe din problemele celor care ne sună sunt rezolvabile în termene medii şi lungi. Cei care pot fi ajutaţi punctual sunt cei mai mulţumiţi. Dar, vă spun, Suceava, ca şi întreaga ţară, stă pe un butoi de pulbere! Oamenii au nevoie de ajutor! Asta facem şi noi aici, la Suceava! Ajutăm!”, mai spune Băişanu.

 

CJ, un loc în care populaţia poate găsi sprijin

Nu în ultimul rând, preşedintele PNL Suceava ţine să precizeze că începând din această primăvară, populaţia Sucevei şi a judeţului a înţeles că poate să vină la Consiliul Judeţean pentru a cere ajutorul şi că această instituţie „nu este o noţiune abstractă”, ci un loc în care populaţia poate găsi sprijin.

Alexandru Băişanu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi preşedintele PNL Suceava, candidează, din partea USL, pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul 1 Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Băişanu: Oamenii sunt bogăţia cea mai de preţ a acestui oraş!.
 Vizualizări articol: 1118 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 14 voturi
Alexandru Băişanu: Oamenii sunt bogăţia cea mai de preţ a acestui oraş!3.3514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La treaba... trimis de
( 5 nov 2012, 11:31:48
Pai domnule Baisanu,...pai aveti ceva timp de cand v-ati instalat. Apucati-va naibii odata de treaba si aduceti la indeplinire promisiunile pe care le-ati facut oamenilor care va vin in audienta....Sau mai aveti inca de criticat vechea guvernare. Apropo, ca vicepresedinte al CJ, poate reusiti sa-l mai si treziti pe domnul Nechifor. Daca nu fizic, macar la realitate.
Spor la treaba!
2.   0=% trimis de
( 5 nov 2012, 11:39:46
vorbe,vorbe,goale D-l Baisanu.Cand poate fi gasit presedintele CJ ?
3.   Pdl si ard, aceasi mizerie !? trimis de
( 5 nov 2012, 11:40:35
nustii in cine sa mai ai incredere... sa speram ca d-nul Baisanu va face mai multe pentru orasul Suceava si pentru cetateni acestui oras fata de actualii "edili". Interes si-a dat pana acuma, cred ca va face si ceva concret de buna credinta .. Va tinem pumnii si mult succes !!!
3.1  RE: Pdl si ard, aceasi mizerie !? trimis de
( 5 nov 2012, 13:23:05
Serios? Hai sa recapitulam cateva din marile realizari a lui baisanu(cu "b" fiindca asa merita).
1) a "atras" in PNL, dar si PSD scursurile PDL-iste, pe care cica o sa le votam noi acuma, gen: Urice, Pardau, etc.
2) a mai luat de buni nulitati gen Carcalete sau nichitean, cel din urma fiind auto declarat N_e_bun, ca sa scape de puscarie pentru votul multiplu iar acuma e chiar consilier judetean.
3) a tras sforile ca sa ramana doar banerele cu TV PLUS pe tot bulevardul. Toate celelalte au fost date jos.
4) nu a facut nimic de cand a aparut USL la putere pentru SV. Toti sefii de la descentralizate, membrii marcanti sau nu ai PDL, sunt inca la putere. Se zice, barfa targului, dar evident nu iese fum fara foc, ca unii au dat S_P_A Ga direct lui baisanu ca sa-si pastreze fotoliile. Aceasta a variat in functie de posibilitatile functiei intre 50.000 si 100.000 EURO. Foarte credibila pentru mine aceasta barfa.

Ar mai fi multe, dar, nu am timp zau si deja am pierdut prea mult cu baisanu.
4.   * trimis de
( 5 nov 2012, 12:10:11
serioşi ca un atac de cord , unii lideri
încearcă ( şi-i înţeleg ) să-şi "vândă marfa"
poţi fi crezut sau nu , dar trebuie să OFERI
nu-i destul să-ţi fie galbenă eşarfa happy

5.   USL duplicatus duplicitarus trimis de
( 5 nov 2012, 14:36:03
de la Baisanu citire:
''...oamenii sunt bogăţia „cea mai de preţ”. Au nevoie de locuri de muncă, nu au bani să-şi plătească dările la stat, nu au bani de medicamente, situaţia este incredibilă...''

''Dar, vă spun, Suceava, ca şi întreaga ţară, stă pe un butoi de pulbere! Oamenii au nevoie de ajutor!''

aici a vorbit sociologul Baisanu si nu politicianul baisanu.
nu ne intereseaza cineva care ne spune ce se-ntampla. simturile noastre ne dau de veste in fiecare din cele 24 de ore din 24, cand saracia si datoriile ne apasa!

ne intereseaza un om care doreste sa schimbe cu adevarat ceva.
iar daca domnul,si anume baisanu, doreste acest lucru ar putea incepe prin a se lua de mana cu nechifor si a-l intreba pe premierul procuror ponta DE CE si la ora asta?! guvernul inca refuza sa puna in executare popririle puse de executorii judecatoresti pe conturile ministerelor unde stau banii furati de basexu-boc?

este o mare contradictie intre ce promoveaza prin vorbe si cea ce fac cu fapta...acesti baisanu, nechifor si in frunte cu ponta!

6.   Mazilitul la 61 de ani trimis de
( 5 nov 2012, 18:30:55
Traian Băsescu a împlinit 61 de ani si ca orice parvenit de duzină, a ales să-i sărbătorească pe Domeniul Regal de la Sinaia. Și nu oriunde pe Domeniul Regal, ci chiar în castelul Foișor, locul în care, acum 91 de ani și 10 zile s-a năcut Regele Mihai I.Președintele Băsescu a mărturisit că e conștient de petrecerea surpriză pe care i-o pregătesc prietenii de ziua lui, deoarece le-a interceptat convorbirile telefonice. ”Vreau să-i transmit pe această cale lui Mihai Răzvan Ungureanu că am deja trei storcătoare de fructe, iar lui Lăzăroiu, că-i dau peste ochi cu espresorul ăla de cafea pe care vrea să mi-l cumpere dacă nu ajunge cu băutura înaintea musafirilor”, a declarat președintele Băsescu, pentru B1 TV.
Există șanse ca Mihai I al României să rămână în istorie drept cel care, prin faptele sale, a scurtat al II-lea Război Mondial cu luni de zile, salvând viețile a milioane de oameni. Cum de asemeni, cresc în fiecare zi șansele ca Traian Băsescu să nu rămână în istroie decât ca un accident bilogic de parcurs.
La mulți ani, Mârlețimea Ta!
7.   Material pentru voma trimis de
( 5 nov 2012, 18:55:46
borasc in valuri la astfel de afirmatii.
8.   Moderatorii?????? trimis de
( 5 nov 2012, 18:56:40
Unde sunt moderatorii de la monitorul sv ca sa-i stearga comentariul lui Baisanu, pardon RADUMASII? Sau nu mai conteaza ca nu se mai posteaza la subiect? Multumesc ca mi-ati sters mie postarea la adresa lui Balan la un alt articol.....
9.   Ce a mai ramas din spatiile verzi? trimis de
( 5 nov 2012, 20:00:37
Scuze ca nu sunt la subiect. Vreau sa va rog dl Baisanu(deoarece sunteti penetrant si cu influenta pe sus), sa faceti presiune la primar sa pastram spatiile verzi in acest oras(poate vor dori si altii sa se asocieze cu noi!). Pina nu e prea tirziu, sa incercam sa salvam spatiile verzi ce au mai ramas in orasul nostru. Se stie ca de ani buni conducerea dezinteresata distruge parcurile si asa f. mici! Orasul are mare nevoie de parcuri, flori si verdeața!

În Suceava se construieşte aiurea, spaţiile verzi sunt din ce mai puţine, iar aerul pe care îl respirăm devine tot mai nociv. Vinovatii, de 8 ani de zile, sunt Lungu si echipa sa, care nu se mai satura de spaga.

Parcurile sunt si ele micsorate si nu are nimeni in intentie sa amenajeze altceva. Deh, spatiile verzi nu aduc spagi grase.
Ce ne facem cu acesti conducatori marunti, mediocri care distrug verdeata, implicit si sanatatea ?

Exemplu:
Langa podul de la Scheia, in padure, apar vilele!
La Patinoar este pe cale sa dispara partea a doua a parcului de linga cladirea noua cu Traditii Populare!
La Piata Mica, linga Politie dispare curind cochetul parculet. Sunt deja constructii desuete acolo.
Linga spital parculetul cu doua banci arata jalnic, cred ca e pregatit pentru defrisare.

Se poate amenaja un nou LOC DE JOACA pentru copii:
Intre Statiunea Agricola si OMW este un loc potrivit pentru amenajarea unui minunat Spatiu de Joaca. Acolo sunt copaci inalti si loc suficient pentru amenajare, iar in acest fel ar fi descongestionat parcul de la Universitate si parcul nou de la monumentul Arhitectului Porumbescu. Vara sunt foarte multi micuti care nu mai incap in parcurile alea.
Sa determinam primarul sa nu mai ridice constructii, de nici o destinatie, decit la periferia orasului. Dar, peste tot, oriunde se poate, chiar si intre blocuri, sa fie amenajate terenuri de joaca terenuri de volei, tenis, mini fotbal pentru tineri, etc

9.1  RE: Ce a mai ramas din spatiile verzi? trimis de
( 5 nov 2012, 20:13:07
Daca aveti curajul, dl Baisanu, intrati aici, sa comentati cu noi, pe forumul acesta .

Problemele Sucevei, ne framinta pe toti, sunt ale noastre, ale tuturor. Ce ziceti!?

Eu as face asta cu toate riscurile.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei