Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2012 - Anul XVII, nr. 253 (5158)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sărbătoare

Bălan şi Flutur au fost alături de locuitorii din Adâncata la hramul comunei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii din Adâncata au sărbătorit vinerea trecută hramul comunei, Căminul Cultural dovedindu-se neîncăpător la spectacolele folclorice organizate de primarul Viorel Cucu şi deputatul PDL Ioan Bălan. Sărbătoarea a început în jurul orei 15:00, cu un spectacol de fanfară organizat în faţa Căminului Cultural din comună. Începând cu ora 18:00, spectacolele s-au mutat în incinta Căminului Cultural, acolo unde interpretul Tinu Vereşezan a oferit locuitorilor din Adâncata un concert de câteva ore.

În mijlocul locuitorilor din Adâncata veniţi să sărbătorească hramul comunei s-au aflat şi deputatul PDL Ioan Bălan, preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, şi primarul Viorel Cucu. Acesta din urmă a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au venit la sărbătoarea comunei. Avându-i alături pe Gheorghe Flutur şi Ioan Bălan, primarul din Adâncata le-a transmis locuitorilor comunei că cei doi au fost alături de el începând din anul 2008, sprijinind de atunci comuna pe care acum o conduce. „Cu sprijinul domnului deputat Ioan Bălan avem în seara aceasta aceste spectacole de hramul comunei. Aceasta este echipa care m-a susţinut în 2008, aceasta este echipa care m-a susţinut şi în 2012, iar acesta este partidul cu care am câştigat şi sunt astăzi primarul comunei Adâncata. Cei doi oameni merită respectul meu şi al dumneavoastră. De aceea, vă rog din suflet să ne acordaţi încredere mie şi echipei pe care trebuie să o susţinem pe 9 decembrie. Ajutaţi-ne şi Adâncata va înflori în continuare. Eu spun că în cele patru luni de zile, câte au trecut de când am fost ales primar, am demonstrat că nu fac de ruşine PDL, şi asta întâmplându-se cu sprijinul preşedintelui Gheorghe Flutur şi al domnului deputat Ioan Bălan. Eu spun că am demonstrat că am făcut fapte şi nu vorbe. Cei care au trecut acum patru luni prin comuna Adâncata, au văzut că arăta altfel. Astăzi comuna cred că s-a schimbat în bine”, a spus Viorel Cucu.

 

Bălan i-a felicitat pe locuitorii comunei pentru alegerea lui Virorel Cucu în funcţia de primar

La rândul său, deputatul PDL Ioan Bălan a ţinut să-l felicite pe Viorel Cucu pentru activitatea sa din primele patru luni de mandat, precizând că în această perioadă se poate observa o schimbare în bine a comunei. „ În Adâncata sunt oameni gospodari şi vă felicit că aţi ales un gospodar să vă conducă”, a declarat Bălan, care a adăugat că aşteaptă să se întâlnească din nou cu locuitorii acestei comune când va veni în campania electorală pentru alegerile parlamentare.

„Am fost de multe ori în faţa dumneavoastră, am venit şi în campania din 2008, şi în campania electorală pentru alegerile locale din 2012, şi cu siguranţă voi veni şi în campania electorală care începe pe 9 noiembrie. Dacă ceea ce am făcut până acum pentru Adâncata confirmă că mai pot trece pe la dumneavoastră să vă cer votul, dumneavoastră trebuie să mi-o spuneţi. Dacă Adâncata astăzi are un primar aşa cum merită, e meritul dumneavoastră. Noi nu am făcut altceva decât să vi-l propunem, iar dumneavoastră aţi ales un om gospodar”, a spus Ioan Bălan, care candidează pentru un nou mandat de deputat în Colegiul nr. 2 Suceava, din care face parte şi comuna Adâncata.

Nu în cele din urmă, Gheorghe Flutur i-a felicita la rândul său atât pe primarul Viorel Cucu, cât şi pe cei din echipa acestuia, precizând că se mândreşte atât cu el, cât şi cu „prietenul meu, Ioan Bălan”. Flutur le-a mulţumit locuitorilor din Adâncata pentru voturile care i-au fost acordate la alegerile locale. „Vreau să vă mulţumesc şi să nu vă pară rău de votul dumneavoastră din iunie. Aici eu am luat un vot frumos la Consiliul Judeţean. Asta a fost să fie, nu e nimic, viaţa merge înainte. Probabil, şi sunt optimist, Suceava se va revanşa în 9 decembrie. Asta deoarece în 10 iunie, din punctul meu de vedere, nu a pierdut Gheorghe Flutur, ci a pierdut Suceava. Şi asta o discutăm în timp. Însă acum tragem linie şi vedeţi că în acest judeţ nu se mai întâmplă nimic”, a spus Flutur.

El a mai adăugat că împreună cu primarul Viorel Cucu îşi doreşte să continue dezvoltarea comunei Adâncata. „Să contaţi pe mine, am rămas acelaşi om energic, şi cu puterea pe care bunul Dumnezeu mi-o dă ca să lupt pentru această zonă, să rămână ceva bun şi gospodăreşte în urma noastră”, a încheiat Gheorghe Flutur, care candidează pentru funcţia de senator în Colegiul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan şi Flutur au fost alături de locuitorii din Adâncata la hramul comunei.
 Vizualizări articol: 1126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Bălan şi Flutur au fost alături de locuitorii din Adâncata la hramul comunei4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei