Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 oct 2012 - Anul XVII, nr. 239 (5144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Conservatorii vor avea candidat în Colegiul 2 Suceava pentru Camera Deputaţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni au pierdut o candidatură la alegerile parlamentare într-unul din cele şase colegii electorale din judeţul Suceava care au revenit PNL în urma negocierilor din USL. Potrivit unor surse din cadrul PNL Suceava, candidatura în Colegiul nr. 2 Suceava (care include cartierul Burdujeni) le-a revenit conservatorilor suceveni. PC Suceava ar urma să desemneze în perioada imediat următoare un candidat care va concura sub sigla USL la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012.

O posibilă candidatură a unui conservator în acest colegiu a fost vehiculată de mai multe săptămâni, însă liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat că acest lucru este puţin probabil să se întâmple. Mai mult, în Delegaţia Permanentă a PNL Suceava a fost validat chiar şi candidatul liberal din Colegiul nr. 2 Suceava pentru Camera Deputaţilor, în persoana consilierului judeţean Ilie Niţă. Odată cu decizia de predare către conservatori a candidaturii în acest colegiu, acesta va fi nevoit să facă pasul înapoi şi să renunţe la candidatură. Demn de remarcat este faptul că Ilie Niţă pierde pentru a doua oara o candidatură pentru o funcţie importantă din partea PNL Suceava. Prima dată s-a întâmplat la alegerile locale din cursul acestui an, când Ilie Niţă a fost votat de către Biroul Organizaţiei Municipale Suceava a PNL drept viitorul candidat liberal pentru funcţia de primar al Sucevei. Şi la vremea respectivă, Ilie Niţă a pierdut această candidatură după ce liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat în mod oficial că va candida pentru postul de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

Revenind la decizia luată la nivel central în cadrul USL de a ceda conservatorilor candidatura în Colegiul nr. 2 Suceava pentru Camera Deputaţilor, trebuie spus că Partidul Conservator trebuie să nominalizeze urgent un candidat în următoarele cinci-şase zile. Asta deoarece lansarea oficială la nivel naţional a candidaţilor USL la alegerile parlamentare va avea loc la Bucureşti în data de 17 octombrie 2012.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conservatorii vor avea candidat în Colegiul 2 Suceava pentru Camera Deputaţilor.
 Vizualizări articol: 1649 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Conservatorii vor avea candidat în Colegiul 2 Suceava pentru Camera Deputaţilor3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RUSINE PSD!!! trimis de
(12 oct 2012, 11:14:47
Asa ati negociat cu PDL -ul sa nu aveti candidat in colegiul 2, sa castige d nul balan fara probleme??
Felicitari PSD !!!!
Asa o sa v-o traga basescu!!!
Va meritati soarta!
2.   Bravo PDL!!! trimis de
(12 oct 2012, 11:20:56
Singurul care putea sa-l bata pe Balan in colegiul 2 era Bosancu, dar PSD ul nu a vrut sa-l puna candidat , de ce oare???
D-nul Bosancu avea tot sprijinul oamenilor din zona, mai ales din Burdujeni.
A pierdut d-nul Bosancu in 2004 pentru ca nu a fost sprijinit de conducerea PSD, si acum tot nu a fost sprijit de conducere!!!
3.   SITUATIE CIUDATA RAU trimis de
(12 oct 2012, 15:10:43
La senatori contracandidatul lui Flutur este doctorul Tiberiu Bradatan cu reale sanse de a castiga in fata parintelui gripei aviare.In schimb la deputati e o situatie ciudata rau in colegiul 2.Un colegiu care a născut o mică frondă la PSD Suceava a fost cel care cuprinde cartierul Burdujeni, oraşul Salcea şi comunele Adâncata, Ipoteşti, Bosanci, Mitoc şi Pătrăuţi.Reprezentant PSD i-au reprosat lui Nechifor ca i-a tradat dand colegiul la PNL adica lui Ilie Nita.A doua bomba e a doua cedare a colegiului de la PNL la PC.Ori USL face tot posibilul sa-i lase culoar liber lui Balan,ori PC va veni cu un candidat surpriza.Om vedea.
4.   SONDAJE SONDAJE trimis de
(12 oct 2012, 15:43:26
SONDAJ CCSB : Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri legislative, USL ar câștiga cu 62%. Pe locul secund s-ar clasa PDL, cu 16 procente, fiind urmat de PP-DD, cu 12%.
De remarcat că UDMR nu întrunește pragul de 5% pentru a intra în Parlament, așa cum unii lideri ai formațiunii și-au exprimat îndoiala în ultima vreme. De asemenea, PER ar obține 3%, PRM – 2% si PNG – 1%.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei