Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 oct 2012 - Anul XVII, nr. 239 (5144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cu cine atacăm Înalta Poartă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă selecţia nu i-o putem face, măcar echipa de start să i-o facem lui Piţurcă. Data trecută i-am nimerit 10 din 11 încă de la mijlocul săptămânii, excepţia fiind numitul Măţel. Să vedem dacă vom repeta isprava. Anghel Iordănescu spunea că n-ar trebui să ne mirăm dacă vom vedea 5-7 stelişti în primul unsprezece. După ce am sucit jucătorii pe toate feţele, mi-au ieşit şi mie o margine a intervalului. Cu portarul cred că e limpede. Tătăruşanu şi-a revenit, joacă, iar prestaţia bună a coechipierilor de la Steaua l-au ferit de expunere la gafe. Nu cred că Piţurcă va risca alegându-l pe Pantilimon, mereu rezervă la City în jocurile de campionat şi cu trei goluri încasate la ultimul meci de cupă. Pe dreapta nu poate fi decât o improvizaţie, şi anume Luchin. În centru Goian şi Chiricheş, iar pe stânga ar trebui să fie Raţ. Piţurcă ar avea şi varianta Latovlevici, dar parcă stelistul e mai potrivit la meciurile de acasă. Trecând în linia mediană, două posturi sunt certe, Torje pe dreapta şi Bourceanu central. Perechea lui Bourceanu se va alege dintre Pintilii şi Lazăr, probabil că se va opta pentru primul tocmai datorită apartenenţei de club. Oricum, aici va fi unul dintre punctele slabe ale naţionalei. Locul lui Tănase este unul sensibil. Să fie Maxim, să fie Chipciu? Parcă tot stelistul, care mai poate face din când în când schimb de bandă cu Torje. Iată, am terminat cu mijlocul şi nici n-am pomenit de Cociş. Sper ca nici după meci să n-o fac.

Am ajuns la cuplul de atac, unde nu mai avem stelişti, deci rămânem cu cei cinci de până acum. Suficient, zic eu. În ofensivă, dacă spunem Mutu şi Marica pare că scăpăm de bătăi de cap, chiar dacă fiecare dintre ei are problemele lui. Stancu se cunoaşte cu turcii, iar asta e mai degrabă un avantaj pentru cei care se apără. Totuşi, va prinde nişte minute în teren. A mai rămas Grozav, ca alternativă la Mutu, dar care în ultima vreme nu prea joacă aşa cum îi e numele.

Cam aşa se vede echipa, fără variante fanteziste. Nici nu-l bănuim pe domnul Piţi de prea multă imaginaţie. Dar ceva noroc i-au repartizat ursitoarele. Să vedem cât va fi la acest meci, că altfel greu scăpăm nebătuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu cine atacăm Înalta Poartă.
 Vizualizări articol: 970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cu cine atacăm Înalta Poartă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei