Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 oct 2012 - Anul XVII, nr. 239 (5144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alegeri parlamentare

Conducerea centrală a PDL a validat lista de candidaţi propusă de filiala Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea centrală a PDL a validat în cursul zilei de ieri lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare propusă de filiala din Suceava. Liderul PDL Suceava şi secretar general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat că Biroul Politic Naţional al acestui partid a validat candidaturile democrat-liberalilor la alegerile parlamentare din toate judeţele ţării. Flutur a spus că, potrivit negocierilor din cadrul Alianţei România Dreaptă, PDL va avea în judeţul Suceava un număr de 13 candidaţi, iar Forţa Civică un singur candidat.

Din partea PDL, pentru Camera Deputaților va candida Ioan Bălan, pe Colegiul 2, care include cartierul Burdujeni din municipiul Suceava și câteva comune limitrofe, Sanda-Maria Ardeleanu pe Colegiul 1 Suceava, Dan Gabriel Gospodaru pe Colegiul 10 Gura Humorului- Câmpulung Moldovenesc, şi actualul senator Orest Onofrei pe Colegiul 6 Rădăuți-Milișăuți. La Camera Deputaţilor vor mai candida omul de afaceri Dumitru Mihalescul pe Colegiul 7 Vicov-Putna, fostul primar de Fălticeni Vasile Tofan pe Colegiul 4 Fălticeni, Daniel Ungurian, consilier local în municipiul Suceava şi consilier la cabinetul senatorului Onofrei, pe Colegiul 8 Siret, fostul adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean în perioada guvernării PDL, Mihai Vitcu, pe Colegiul 5 Dolhasca-Mălini din zona Fălticeni şi fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilie Vasile pe Colegiul 3 Cajvana-Şcheia.

La Senat, pe Colegiul 2 Suceava va candida liderul democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, pe Colegiul 3 Fălticeni va candida Corneliu Popovici, pe Colegiul 4 Rădăuți - Siret va candida omul de afaceri Marius Vatavu, iar pe Colegiul 1 Vatra Dornei va candida Daniel Cadariu, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

Partidul Forţa Civică îl va avea candidat pe fostul social-democrat Ovidiu Milici. Acesta va candida în Colegiul nr. 9 Vatra Dornei pentru Camera Deputaţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea centrală a PDL a validat lista de candidaţi propusă de filiala Suceava.
 Vizualizări articol: 1502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Conducerea centrală a PDL a validat lista de candidaţi propusă de filiala Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei