Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iul 2012 - Anul XVII, nr. 161 (5066)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Marius Zmău: Traian Băsescu se face că nu înţelege care este subiectul referendumului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, consideră că preşedintele României, Traian Băsescu, nu înţelege, sau se face că nu înţelege care este subiectul referendumului din data de 29 iulie 2012.

„Tema referendumului este cum şi-a exercitat el mandatul în aceşti ani şi cum arată România lui Băsescu: sărăcie, corupţie, minciună, hoţie”, a spus Zmău, care a adăugat că acestea sunt temele pe care Traian Băsescu ar trebui să le explice românilor.

Marius Zmău a declarat că odată cu votul la referendum, românii ar trebui să răspundă şi la întrebarea „aţi trăit bine?”. „Oare cât de bine au trăit sub Băsescu pensionarii cu pensii de nimic impozitate, cât de bine au trăit bugetarii cu salariile tăiate, profesorii desconsideraţi, medicii ale căror spitale s-au închis, întreprinzătorii care au dat faliment, cei care au rămas fără locuri de muncă?”, a spus preşedintele PNL Suceava. El a arătat că Traian Băsescu dă dovadă de ipocrizie atunci când vorbeşte despre cinste, având în vedere că acesta este cel care „a patronat un sistem de clientelă şi corupţie”.

Marius Zmău a mai precizat că din punctul său de vedere, Traian Băsescu a fost principala sursă de instabilitate în România, în ultimii opt ani. El a arătat că în perioada în care Traian Băsescu a fost preşedinte al României, „totul a fost instabil”, exemplificând cu locurile de muncă, salariile şi pensiile. „Oamenii vor spune pe 29 iulie dacă mai vor să fie conduşi încă doi ani de acum înainte de Băsescu, dacă mai vor sărăcia, corupţia, minciuna şi hoţia pe care le-a oferit Băsescu în schimbul încrederii lor, ori s-au săturat”, a încheiat Zmău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marius Zmău: Traian Băsescu se face că nu înţelege care este subiectul referendumului.
 Vizualizări articol: 826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marius Zmău: Traian Băsescu se face că nu înţelege care este subiectul referendumului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei