Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iul 2012 - Anul XVII, nr. 161 (5066)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Administraţie

Băişanu îşi arată muşchii în Consiliul Judeţean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, a arătat ieri, în şedinţa deliberativului judeţean, că orice negociere cu privire la împărţirea unor posturi care le revin consilierilor nu are nici o valabilitate dacă nu este şi el de faţă. Acest lucru a fost demonstrat atunci când în discuţia consilierilor judeţeni a ajuns să fie dezbătut proiectul de hotărâre cu privire la desemnarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Suceava în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC Drumuri şi Poduri SA.

În proiectul de hotărâre apăreau deja nominalizările partidelor reprezentante în Consiliului Judeţean Suceava, aşa cum au fost discutate de liderii grupurilor politice. În forma propusă în proiectul de hotărâre de Consiliu Judeţean, liberalii nu aveau decât un singur reprezentant în AGA la SC Drumuri şi Poduri SA Suceava.

Pentru a economisi timpul, în cadrul şedinţei de ieri a CJ Suceava s-a propus ca votul pentru desemnarea reprezentanţilor administraţiei judeţene în AGA la SC Drumuri şi Poduri SA Suceava să fie deschis şi nu pe buletine de vot. Cu această propunere au fost de acord toţi consilierii, mai puţin Alexandru Băişanu, dar şi liderul grupului PNL din Consiliul Judeţean, Brînduşel Nichitean, cel care negociase iniţial împărţirea acestor locuri. Având în vedere că propunerea pentru vot deschis nu a fost aprobată cu majoritate de voturi, consilierii judeţeni ar fi urmat să voteze secret, pe buletine de vot. În cele din urmă, şi în urma mai multor discuţii în care consilierii propuneau soluţii pentru a reveni la votul deschis, astfel încât să se economisească timp, social-democratul Neculai Bereanu anunţând chiar că este dispus să se retragă de pe lista propusă pentru AGA la SC Drumuri şi Poduri SA, şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a propus o pauză de consultări pentru a relua discuţiile privind nominalizările făcute de partide.

După această pauză s-a putut vedea şi care a fost intenţia vicepreşedintelui PNL al Consiliului Judeţean, Alexandru Băişanu, acestuia fiindu-i dat încă un loc pentru liberali în AGA la SC Drumuri şi Poduri. În cele din urmă, în Adunarea Generală a Acţionarilor a acestei societăţi comerciale sunt câte doi reprezentanţi de la PNL, PSD şi PDL, şi un reprezentant al PP-DD.

Mai mult, pentru a i se face pe plac lui Alexandru Băişanu, liberalii au mai reuşit să obţină încă cinci locuri în Consiliile de Administraţie ale unor instituţii.

 

Consilierul liberal Cristina Teodorovici, promovată în două consilii de administraţie

În urma noilor negocieri pentru desemnarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean în Consiliile de Administraţie ale instituţiilor aflate în subordinea administraţiei judeţene, consilierul care a avut cea mai intensă promovare a fost Cristina Teodorovici, din partea PNL. Trebuie spus că, iniţial, Cristina Teodorovici nu apărea în nici un consiliu de administraţie. Ulterior, în urma noilor negocieri la care a participat şi Alexandru Băişanu, Teodorovici a obţinut locuri în două Consilii de Administraţie, respectiv la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava şi la Liceul Tehnologic Special Bivolărie. Tot Cristina Teodorovici a fost nominalizarea finală a Consiliului Judeţean în Comisia pentru evaluarea şi asigurarea calităţii în educaţie la unităţile din învăţământul special de interes judeţean. Nu în ultimul rând, mai trebuie precizat că, în urma negocierilor de ieri, liberalii au mai obţinut un loc în Consiliul de Administraţie al Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava şi al Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu îşi arată muşchii în Consiliul Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 677 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Băişanu îşi arată muşchii în Consiliul Judeţean Suceava4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce tare e! trimis de
(13 iul 2012, 13:09:55
ce tare este acest domn...
pacat ca in realitatea non politica, cea de zi cu zi, e alt om decat cel prezentat in ziare...
2.   Nu-i da nas la bulibașă… trimis de
(13 iul 2012, 13:55:52
… că p-ormă îți fură butelia, îți f**e nevasta și apoi îți dă foc la casă.
De parcă n-ar fi știut Kathilin că nu-i bine să faci afaceri cu țîganii. Orice afacere țigănească are un singur câștigător în persoana tuciuriului.
După cum la fel de adevărat spune tradiția orală a rumânilor că țâganul, când se vede aburcat în jîlț de șef, prima oară o f**e pe mă-sa și apoi îl spânzură pe tac-su.
Kathilin n-o respectat ănvățătura conștiinței colective și l-o primit cu pâne și sare pe bulibașă.
Bulibașă care s-o descălțat de ciubote și o intrat în casa rumânului. Loc în care o murdărit covoarele. Și-a împuțit aerul.
Apoi s-a apucat să-l certe pe găzdoi, să-l înjure ca la ușa cortului nativ. Mai apoi i-o beut holerca omului și i-o halit crăpelnița. Dar nesimțitul și-a dat în petic apoteotic doar în momentul în care o cerut pe față ca să se culce cu femeia rumânului. Apoi și cu fie-sa minoră.
Kătăline, dă-i fimeia ta. Și fata. Apoi și butelia. Fă asigurare pe locuință și pune pompierii în stare de alertă.
Sau mai bine trage-i bulibașei două scatoalce peste scăfârlie și scoate-l DRAAQULUI afară din casa te!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei