Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 mai 2012 - Anul XVII, nr. 100 (5005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune

Tinerii din UNPR Suceava şi-au adus aminte de jocurile de altădată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Tinerii din UNPR Suceava şi-au adus aminte de jocurile de altădată, iar de Ziua Tineretului au organizat o acţiune în care au rememorat timpurile din copilărie. Pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, tinerii din UNPR Suceava, împreună cu alţi 50 de tineri, şi-au petrecut timpul liber în parcul Şipote amintindu-şi de “jocurile de altădată”.

Astfel, UNPR i-a reunit pe copiii de ieri, adică „generaţia cu cheia de gât”, şi pe copiii de azi, pentru a servi limonadă, acadele, dar şi pentru a juca “Şotron”, “9 Pietre”, “De-a v-aţi ascunselea”, “Hoţii şi vardiştii”, “Elasticul”, “Ţară, ţară vrem ostaşi”, “Flori, fete sau băieţi”, “Frunza”, “Telefonul fără fir”, dar şi multe alte jocuri. Mai mult, tinerii care au participat la această acţiune au adus cu ei, din „arhiva personală”, diverse obiecte din timpul copilăriei.

„Am rememorat câteva dintre jocurile care ne-au adus în faţa părinţilor cu genunchii juliţi sau cu hainele pline de praf, însă fericiţi şi mândri de <isprăvile> noastre. Încă nu e prea târziu să-i învăţăm pe copiii de azi jocuri de care nu te săturai niciodată, jocurile în aer liber”, a spus Florin Marciuc, preşedintele Organizaţiei de Tineret a UNPR Suceava. El a ţinut să sublinieze că toate aceste jocuri pot fi o alternativă pentru copiii din ziua de astăzi, la jocurile pe calculator şi la televizor

„UNPR propune să ne amintim împreună de jocurile copilăriei şi să ne învăţăm copiii aceste jocuri, luându-i din faţa calculatorului şi a televizorului. Jocurile în aer liber au un rol important şi ajută la dezvoltarea armonioasă şi sănătoasă a tinerilor de azi si de ieri”, a mai spus Florin Marciuc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii din UNPR Suceava şi-au adus aminte de jocurile de altădată.
 Vizualizări articol: 874 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tinerii din UNPR Suceava şi-au adus aminte de jocurile de altădată5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei