Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 mar 2012 - Anul XVII, nr. 51 (4956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Confruntare

Nechifor îl provoacă pe Flutur la o discuţie pe tema turismului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, îl provoacă pe preşedintele Consiliului Judeţean şi al PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, la o dezbatere publică pe tema turismului. Nechifor a spus că discuţia pe această temă ar putea să aibă loc la o televiziune pe care Gheorghe Flutur doreşte să o aleagă. „Vreau să dezbatem această chestiune extrem de importantă, a turismului din judeţul Suceava. Asta pentru că Gheorghe Flutur a venit în urmă cu patru ani cu un proiect de dezvoltare a turismului care se chema <Suceava – Athosul din Carpaţi> şi nu am prea văzut ce a făcut în acest sens”, a spus Cătălin Nechifor. Preşedintele PSD Suceava a spus că în cazul în care Gheorghe Flutur va accepta să participe la o astfel de dezbatere publică, va prezenta viziunea lui cu privire la dezvoltarea turismului în judeţul Suceava. De asemenea, Cătălin Nechifor a arătat că aşteaptă ca şeful administraţiei judeţene să prezinte ce a făcut el pentru turismul sucevean, şi în special care au fost proiectele pe care Gheorghe Flutur le-a realizat pentru promovarea turismului.
Pe de altă parte, Nechifor a anunţat că în cursul săptămânii viitoare, PSD va prezenta strategia proprie pentru dezvoltarea turismului în judeţul Suceava. „În această săptămână am anunţat planul nostru de dezvoltare a mediului de afaceri prin crearea de locuri de muncă, urmează să prezentăm strategia pe turism. Şi vreau să spun că în fiecare săptămână le vom explica sucevenilor părţi ale strategiei noastre pentru dezvoltarea judeţului Suceava”, a mai declarat Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor îl provoacă pe Flutur la o discuţie pe tema turismului.
 Vizualizări articol: 1463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Nechifor îl provoacă pe Flutur la o discuţie pe tema turismului3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fara esenta trimis de
( 2 mar 2012, 11:31:14
O intrebare pentru domnul Nechifor:A-ti fost vreodata in muntele Athos ca pelerin?
In primul rind trebuie sa ai o anumita stare de spirit si chemare pentru a merge acolo.
1.1  RE: Fara esenta trimis de
( 2 mar 2012, 13:00:23
Nichifor n-a fost la Athos dar nici tu nu prea ai fost pe la scoala. " A-ti" baut cerneala..
1.2  RE: Fara esenta trimis de
( 2 mar 2012, 18:50:07
@''MCLEAN'' o fi baut ''IOBOG'' cerneala dar tu trebuie sa-i dai un miel lui Nechifor.:)))Si pt dv D-le Nechifor,ati putea fi mai credibil daca nu ati fi papagal,si in momentul cand Flutur iese cu o realizare,tu sari repede sa vi cu varianta ta ''mai buna''.Fiti mai original d-le Nechifor si poate,poate veti avea ceva sanse.;))
1.3  RE: Fara esenta trimis de
( 3 mar 2012, 08:21:56
Nu vrei sa-mi tii tu mielu' pina una alta?
2.   .... trimis de
( 2 mar 2012, 12:36:49
Nechifor uita cata munca a depus Flutur ca sa dezvolte judetul Suceava si sa aduca turisti pe plai Bucovinean. A uitat ca-n fiecare an a umplut statiunile turistice, fie de Craciun, fie de Pasti sau alte sarbatori.
Nechifor cred ca vrea sa guste un pic din slanina taranilor si sa predinta ca dezvolta si el turismul .
3.   .... trimis de
( 2 mar 2012, 12:38:40
Nechifor e dornic de afirmare, nu stie cum sa apara putin in prim-plan si se vede de la o posta ca vrea sa-i ia locul lui Flutur..
4.   REGRET trimis de
( 2 mar 2012, 13:24:00
E-HE-HE,CE VREMURI ERAU ODINIOARA!CAND EXISTA O PROVOCARE,ACEASTA ERA LA UN DUEL,SE ARUNCA MANUSA IN MUTRA CIUMPALACULUI SI SE REZOLVA PROBLEMA,RAMANEA DOAR UNUL DIN CEI DOI COMBATANTI.
CE N-AM DA,SA VEDEM SI IN LUNCA SUCEVEI,O ASTFEL DE PROVOCARE.CE PARIURI S-AR FACE...PACAT!
5.   Fara drumuri nu este turism trimis de
( 2 mar 2012, 13:29:54
Atat timp cat nu avem drumuri nici turismul nu se va dezvolta.Un strain nu isi permite sa mearga de la Oradea pana la Suceava cu 50 km/ora si prin gropi. Degeaba sunt manastiri daca nu poti sa ajungi la ele.Afara de drumuri prea multe nu sunt de facut , ca peisajele sunt de la natura...
6.   ... trimis de
( 2 mar 2012, 14:14:13
VIKING, spune-mi și mie te rog ce-o făcut Mârza cât o fost președinte la CJ. Datorită lui Flutur drumul european arată impecapil. Spune și mie în ce țări ai văzut tu ca viteza în localități să fie mai mare de 50 respectiv 70. Și-n Germania unde e drumurile sunt impecabile sunt restricți la 50 și respectiv 70.
7.   ........... trimis de
( 2 mar 2012, 14:29:31
N-are nici o sansa in fata lui Fluturas,Bucovina e plai Sfant de sute de ani,e locul unde spiritualitatea zugraveste Romania,iar Flutur a atasat acestui punct Bucovina ca brand convergand atat cultura,spiritualitatea cu turismul!Nu stiu ce-au facut psd-istii nici macar sa aiba grija de ce ne-a lasat Stefan cel Mare n=-au fost in stare!
8.   Laptic trimis de
( 2 mar 2012, 18:44:09
...de baut pentru tinerelul Nechifor, in programul national Laptele si cornul; pana la duel mai e cale lunga, iar ca sa te duelezi cu Flutur trebuie sa ai ceva realizari in spate; Dv ce_ati facut?
9.   ... trimis de
( 2 mar 2012, 22:58:10
Dacă Nechifor va avea ce să-i reproșeze lui Flutur și să afirme că tot ce-a făcut Flutur pt Suceava nu este bun, promit că-i aduc de la bunicu o damingeană de țuică.
10.   Pt Coroama trimis de
( 3 mar 2012, 11:56:37
In Germania exista autobenzi ca sa poti merge pe distante mari mult mai repede, dar e greu sa intelegi, iar drumul de la Vatra Dornei arata impecabil, rupt pe mestacenis si la Ilisesti. Eu vb doar ca si contribuabil nu ling in c pe nimeni asa cum faci tu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei