Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 mar 2012 - Anul XVII, nr. 51 (4956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Revenire

Liderul PSD Suceava îşi cere scuze de la şeful Inspectoratului de Jandarmi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, şi-a cerut scuze în mod public de la şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, generalul Eugen Şalar, după ce la începutul acestei săptămâni i-a solicitat acestuia demisia din funcţie. Într-o conferinţă de presă susţinută luni, Nechifor a cerut demisia publică a lui Eugen Şalar, acuzând faptul că jandarmii suceveni au acţionat la comandă politică şi i-au amendat pe protestatarii suceveni din faţa Palatului Administrativ. De precizat că tot luni, prefectul judeţului Suceava, Sorin Popescu, a declarat că a solicitat jandarmilor să-i sancţioneze pe cei care protestează în faţa uşilor Bisericii romano-catolice Sf. Ioan Nepomuk din Suceava, după ce a primit reclamaţii de la credincioşii catolici care participă la slujbele oficiate în fiecare seară în perioada postului.
„Ştiam acest lucru de atunci. Vreau să-mi cer scuze public faţă de domnul general Eugen Şalar. Faptul că luni i-am cerut demisia se datorează dorinţei mele de a vedea exact resortul care a stat la baza acelor amenzi pe care protestatarii le-au primit în piaţa din faţa prefecturii”, a spus Nechifor. E a adăugat că jandarmii nu au făcut altceva decât să execute un ordin primit de la prefectul judeţului. Liderul PSD Suceava consideră în continuare că amendarea sucevenilor care protestau paşnic în faţa Palatului Administrativ a fost făcută în urma unei comenzi politice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PSD Suceava îşi cere scuze de la şeful Inspectoratului de Jandarmi.
 Vizualizări articol: 1008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Liderul PSD Suceava îşi cere scuze de la şeful Inspectoratului de Jandarmi4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 2 mar 2012, 12:13:18
scuzele nu sunt suficiente.trebuie sa/i promite/ti si ca atunci cand va iesi la pensie o sa/l desemnati candidat pentru parlament din partea psd.cariera si experienta pe care o are in spate ii va permite sa faca cariera si in politica.
2.   Aiurea trimis de
( 2 mar 2012, 21:34:50
Nu ati vazut ca Nichifor a fost malitios? E clar ca Salar a executat o comanda iar cind a fost fost amenintat a fugit schelalaind la tatucul care imediat la luat in brate. Generale, oare nu trebuie sa fi apolitic, sa asculti de constiinta si sa aplici legea asa cum este ea si nu cum dicteaza altii ? Unde este demnitatea si onoarea de militar ? DAR DE UNDE NU E ... NU E

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei