Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 dec 2011 - Anul XVI, nr. 291 (4889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură

Foşti PNL-işti, desemnaţi să reorganizeze PC Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conservatorii suceveni scot capul în lumea mare a politicii. După ce în ultimii trei ani au fost pe nicăieri, organizaţia judeţeană a partidului aflându-se într-un haos total, iată că acum, în preajma alegerilor locale şi generale, conservatorii încearcă să se reorganizeze. Pentru acest obiectiv, conducerea centrală a Partidului Conservator a desemnat pe 21 noiembrie un Birou judeţean interimar, compus din 40 de persoane, care-l are ca preşedinte pe tânărul avocat Paul Rusu, fost membru PNL până în septembrie 2009, atunci când şi-a dat demisia. De altfel, mulţi dintre membrii biroului judeţean interimar sunt foşti liberali, precum Ovidiu Arganisciuc, care a fost desemnat preşedinte executiv. În fotoliul de prim-vicepreşedinte a fost numit omul de afaceri Gheorghe Băncescu. Fostul PNL-ist şi ulterior PD-L-ist Lucian Lungu deţine acum cu titlu interimar preşedinţia Organizaţiei Municipale Suceava a Partidului Conservator.

Noul lider judeţean al conservatorilor, Paul Rusu, a prezentat ieri, într-o conferinţă de presă, echipa care se va ocupa de reorganizarea partidului la Suceava. Din echipă fac parte, printre alţii, Ştefan Larionescu, Alexandru Bogdan, Luca Nicolae Petru, Magazin Dragoş, Antonovici Gelu, Negru Bogdan Simioniuc, Daniel Nicu, Crihan Mircea Dănuţ, Bîrsan Ion, Bichel Mihai, Solcan Daniela, Vilcinschi Emil, Ungureanu Lucian, Evigaru Cornel, Gafiţa Ionela Maria, Maraciuc Marius, Luca Iuliana Sarmiza, Larionescu Corina.

 

PC pregăteşte candidaţi de primar în mai multe localităţi ale judeţului

Paul Rusu a declarat că alegerile la organizaţia judeţeană au fost stabilite pentru data de 11 februarie 2012, până atunci urmând să aibă loc alegeri în 85% dintre filialele locale ale partidului.

„Noi reactivăm toţi membrii care au avut activitate în trecut şi sperăm să ajungem să avem o foarte bună colaborare”, a spus preşedintele interimar al PC Suceava.

El a adăugat că  până acum s-au ţinut alegeri în 27 de organizaţii locale ale partidului, arătând că acestea numără peste 500 de membri. Deocamdată nu există o evidenţă a numărului de membri la nivel de judeţ, cifra exactă urmând a fi cunoscută după finalizarea alegerilor în organizaţiile locale.

Paul Rusu a mai ţinut să precizeze că PC va avea candidaţi la funcţiile de primar în mai multe localităţi ale judeţului, însă a ţinut să sublinieze că acest aspect va fi discutat în interiorul USL după reorganizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Foşti PNL-işti, desemnaţi să reorganizeze PC Suceava.
 Vizualizări articol: 875 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Foşti PNL-işti, desemnaţi să reorganizeze PC Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Succes! trimis de
( 9 dec 2011, 13:43:43
Sunteti la inceput si aveti sansa sa va afirmati. La treaba!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei