Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 nov 2011 - Anul XVI, nr. 282 (4880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demers

PSD-iştii câmpulungeni cer oprirea impozitării mascate a pensiilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Municipală PSD Câmpulung Moldovenesc s-a reunit duminică în adunare generală, prilej cu care cei peste 400 de membri prezenţi au stabilit direcţii de acţiune pentru viitor.

În cadrul adunării, la care au participat preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, şi alţi reprezentanţi ai acesteia, membrii de partid au avut ocazia să prezinte conducerii judeţene problemele şi propunerile lor. Una dintre cele mai interesante propuneri, acceptată unanim de cei prezenţi, a venit din partea consilierului local câmpulungean Vasile Vargan şi se referă la un demers la nivel naţional. Consilierul a propus ca Organizaţia PSD Câmpulung Moldovenesc să ceară Guvernului să sisteze aplicarea cotei de 5,5 la sută pentru asigurarea obligatorie de sănătate pe pensii şi să prezinte oficial şi public ce a făcut cu banii adunaţi până în prezent.

Consilierul Vargan a declarat: „Am propus trei lucruri clare pe care organizaţia noastră a acceptat să le concretizăm. Am propus să cerem Guvernului să oprească imediat impozitarea mascată a pensiilor prin această contribuţie, pentru că actualii pensionari au plătit toată viaţa lor contribuţii pentru sănătate, iar acum li se refuză chiar dreptul la îngrijire decentă, am mai propus să cerem tuturor organizaţiilor PSD şi PNL din ţară să ni se alăture în acest demers şi am mai decis să cerem Guvernului să facă publice sumele adunate de la pensionari prin această metodă şi destinaţia clară ce a fost dată acestor sume. Aşa cum evenimentele din decembrie au plecat dintr-un singur oraş şi au cuprins ţara, aşa dorim ca şi demersul nostru să fie sub sloganul < Azi în Câmpulung, mâine în toată ţara>. Considerăm că trebuie să ne impunem ferm punctul de vedere şi să arătăm guvernanţilor că nu pot face ce vor pe spinarea oamenilor necăjiţi ai acestui popor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD-iştii câmpulungeni cer oprirea impozitării mascate a pensiilor.
 Vizualizări articol: 810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
PSD-iştii câmpulungeni cer oprirea impozitării mascate a pensiilor4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   EXTAZ trimis de
(29 nov 2011, 13:30:33
NU SUNTETI IN STARE,DE NICI MACAR UN BIET MITING,SA PUNETI LA C-LUNG MOLD.
1 CEI IN VARSTA ,SAU CEI MAI BOLNAVI,NU AR AVEA UNDE SA SE ASEZE,DEOARECE, BANCILE DE PE PLATOUL CASEI DE CULTURA[SUPRANUMITA SI,, CLUBUL DE FITE,UCENICII LUI PENTELEY] SUNT PLINE DE EXCREMENTE DE LA PASARILE CE SE ASEAZA,PE COPACII DE LANGA ACESTEA.
2 IN CAZUL IN CARE AR AVEA LOC,TOTUSI, UN MITING DE PROTEST,S-AR PUTEA CA DIN BALCONUL SEMI-PRIMARIEI,SA IASA VREUN TOVARAS RAMAS PE CONTINUITATE,INCA DIN ANII '80 SI SA VA STRIGE DUPA NUMELE CONSPIRATIVE, ASTFEL VA VETI IMPRASTIA PRECUM POTARNICHILE.
MARE DILEMA!
2.   COMPLETARE trimis de
(29 nov 2011, 13:35:47
CAT DESPRE PENSII,AVETI DE DAT NISTE RASPUNSURI-DESPRE VECHIMEA ,,SPECIALA",CAT SI DESPRE CERTIFICATELE FALSE DE REVOLUTIONARI-CEI CHIPURILE VENITI PRIN TRANSFER,FACAND,,REVOLUTIE IN ASCUNZATORILE PCR,DAR IN ACELASI TIMP FIGURAND IN PONTAJELE DE LA LOCURILE DE MUNCA.ALTE DETALII,IN CAMPANIA ELECTORALA!
ASA SA NE AJUTE,DUMNEZEU!
3.   Intrebare intrebatoare anti- somn trimis de
(29 nov 2011, 14:25:02
I.P.A. STIE PE CINE ARE IN COMPONENTA?OARE NUMAI TIMOFTE TREBUIA LUAT IN PRIMIRE,IN ANII TRECUTI? ALTE DETALII LA UNU' ,,CERNICA" DE PE ,,CAPRIOAREI"!
4.   SCUZE trimis de
(29 nov 2011, 14:48:15
,,VA RUGAM SA NE SUZATI,CA-N DECEMBRIE,ATI FOST ,,IERTATI"!
5.   ! trimis de
(29 nov 2011, 14:49:46
BA ACENZORITEI- SCUZATI
6.   PT. VARGAN trimis de
(30 nov 2011, 10:55:33
DE CAND ESTI CAMPULUNGEAN??????????????????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei