Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 nov 2011 - Anul XVI, nr. 276 (4874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Liderul PSD Suceava va vota pentru excluderea lui Mircea Geoană din partid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, va vota pentru excluderea preşedintelui Senatului României, Mircea Geoană, din partid, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al PSD care va avea loc în cursul zilei de astăzi. Cătălin Nechifor a spus că Biroul Permanent Judeţean al PSD Suceava l-a mandatat să susţină în totalitate actualele demersuri ale conducerii PSD făcute pentru excluderea lui Mircea Geoană din partid. Nechifor a explicat că la sfârşitul săptămânii trecute a avut loc o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean extins, la care au fost prezenţi şi secretarii de zonă din judeţ, membrii acestui for de conducere al social-democraţilor suceveni fiind de acord cu demersurile iniţiate de Victor Ponta. Liderul PSD Suceava a declarat că „Susţinem în totalitate poziţia şi demersul conducerii centrale a PSD, a preşedintelui Victor Ponta. Şi ceea ce se va hotărî la Comitetul Executiv Naţional al PSD, aceea va fi. Suceava este în totalitate de acord ca domnul Victor Ponta să-şi desfăşoare mandatul de preşedinte. Şi Suceava va vota aşa cum a cerut preşedintele PSD, Victor Ponta”.

 

Nechifor spune că Mircea Geoană nu a fost ales de electorat pentru a fi preşedintele Senatului

Întrebat dacă, din punctul său de vedere, PSD va reuşi să păstreze preşedinţia Senatului României, Cătălin Nechifor a spus că această funcţie este a PSD. Nechifor a arătat că funcţia de preşedinte al Senatului nu este a lui Mircea Geoană, el nefiind votat de către alegători pentru a ocupa acest post.

Nechifor a subliniat că „funcţia nu e a lui personală. El nu a fost votat de către cetăţeni pentru acea funcţie. În primul rând a fost votat de către colegii noştri din PSD pentru a obţine funcţia respectivă. A fost propunerea Biroului Permanent Naţional la momentul respectiv, aşa cum scrie şi în statut. Este o funcţie a PSD şi nu este deţinută de către o persoană. Aşa cum şi la Camera Deputaţilor funcţia aparţine PD-L”. Cătălin Nechifor a precizat că după demiterea lui Mircea Geoană de la şefia Senatului se va încerca păstrarea acestei funcţii pentru opoziţie. El a subliniat că soarta României nu depinde de Mircea Geoană şi de rămânerea acestuia la conducerea Senatului României. Nechifor a mai arătat că opoziţia are şanse să păstreze preşedinţia Senatului României în condiţiile în care „s-a demonstrat de foarte multe ori că noi câştigăm bătălii legislative împotriva PD-L şi pentru români, pentru simplul motiv că senatorii noştri vin mai mult la muncă decât cei ai PD-L”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PSD Suceava va vota pentru excluderea lui Mircea Geoană din partid.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liderul PSD Suceava va vota pentru excluderea lui Mircea Geoană din partid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Urmeaza...marza? trimis de
(22 nov 2011, 12:42:43
SPER SA NU MAI RAMANA NIMENI IN psd.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei