Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 sep 2011 - Anul XVI, nr. 219 (4817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

PNL Suceava refuză oferta lui Flutur de a intra în viitoarea „Mişcare Populară”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PNL Suceava se declară împotriva unei eventuale intrări a liberalilor în cadrul viitoarei structuri „Mişcarea Populară”, pe care PD-L a anunţat că vrea să o înfiinţeze şi la care ar urma să adere partidele de dreapta de pe scena politică din România.

Consilierul judeţean liberal Brînduşel Nichitean a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că, din punctul său de vedere, PD-L nu poate fi niciodată un partid de dreapta, atât timp cât actuala guvernare a luat măsuri care au dus la „înfometarea populaţiei”.

„L-am auzit zilele trecute pe prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur, care declara că el stă de vorbă cu electoratul PNL şi că susţine înfiinţarea unei <Mişcări Populare>, pentru că PD-L are o obligaţie morală să fie un catalizator al unui pol de dreapta, al unui pol popular. PNL Suceava ţine să-i reamintească domnului Flutur că uşile PNL sunt închise pentru cei care au trădat. Şi vreau să-l anunţăm că PD-L nu poate fi niciodată un partid de dreapta, atât timp cât a pus economia ţării pe butuci, a înfometat populaţia şi a implementat frica de partid”, a spus Brînduşel Nichitean.

Consilierul liberal a precizat că nu îşi poate da seama când au avut loc discuţiile între Gheorghe Flutur şi electoratul liberal. În opinia lui Nichitean, Gheorghe Flutur ar fi trebuit să discute cu locuitorii judeţului Suceava despre diminuările salariilor şi pensiilor, despre disponibilizările din instituţiile publice sau despre iniţiativele legislative care au dus la „prosperitatea membrilor de partid portocalii”.

„Considerăm inadmisibil modul în care Gheorghe Flutur încearcă să manipuleze electoratul de dreapta şi considerăm că PD-L nu a fost niciodată un partid de dreapta. În fapt, PNL le-a solicitat în nenumărate rânduri celor din PD-L să renunţe la titulatura de partid liberal”, a declarat Nichitean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL Suceava refuză oferta lui Flutur de a intra în viitoarea „Mişcare Populară”.
 Vizualizări articol: 673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
PNL Suceava refuză oferta lui Flutur de a intra în viitoarea „Mişcare Populară”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pnlist trimis de
(16 sep 2011, 14:36:13
D-l.Brandusel nu va ambalati degeaba,adevaratii liberali nu vor vota niciodata psd.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei