Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 mai 2011 - Anul XVI, nr. 111 (4709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Onofrei promite că-l va vota pe Flutur pentru funcţia de prim-vicepreşedinte PD-L, deşi ştie că îi face un mare rău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PD-L, senatorul Orest Onofrei, a declarat ieri că îşi menţine promisiunea de a-l vota pe Gheorghe Flutur pentru a câştiga funcţia de prim-vicepreşedinte al PD-L la Convenţia Naţională din 14-15 mai, deşi crede că în felul acesta îi poate face un mare rău.

„În ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Flutur, eu am o mare dilemă, pentru că îl voi vota pentru funcţia de prim-vicepreşedinte cu toate că ştiu că-i fac un mare rău, pentru că Gheorghe Flutur e un om de echipă, muncitor şi eficient când nu are funcţii”, a declarat  Onofrei. El consideră că la alegerile interne de la finele acestei săptămâni, delegaţii au de ales între omul bun, Emil Boc, şi pomul copt, Vasile Blaga, adică între un „şofer de treabă şi un şofer experimentat”.

„Emil Boc este un om de treabă, este simpatizat, fiind politicos, amabil, şi nu este urât în partid. Când te urci într-o maşină, să fii sigur că ajungi undeva, şoferul nu-l alegi pe criterii estetice, ci pe criterii de profesionalism. Alegi şoferul care ştie traseul şi nu are nevoie de GPS”, a spus Onofrei.

Prim-vicepreşedintele PD-L Suceava a subliniat că în echipa lui Emil Boc există persoane care preferă orice şofer, cu condiţia ca ei să fie pe scaunul din dreapta. „Noi avem de ales la Convenţie între omul bun şi pomul copt. Între Emil Boc şi Vasile Blaga”, a încheiat Orest Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei promite că-l va vota pe Flutur pentru funcţia de prim-vicepreşedinte PD-L, deşi ştie că îi face un mare rău.
 Vizualizări articol: 1085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Onofrei promite că-l va vota pe Flutur pentru funcţia de prim-vicepreşedinte PD-L, deşi ştie că îi face un mare rău0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Parerea mea trimis de
(13 mai 2011, 11:37:12
Blaga e cel mai tare!
2.   Onofrei si PDL trimis de
(13 mai 2011, 12:47:43
Apreciez intru totul parerea d-lui Onofrei , care a fost si este inca un om cu picioarele pe pamant. Tot pe aceasta cale amintim fostilor PD-isti ( putini la numar...ce-i drept printre favoritii puterii locale) ca au de ales intre Turnul Babell si candidatul PD Vasile Blaga . Daca mai vor sa mai salveze ceva din " Coropca PDL-ista " , sa salveze macar... vesnicul " Verde inrourat ", adica Partidul Democrat- cum spunea fostul Primar PD de Stroiesti . Altfel...o sa-i mustre constiinta ( ...pe care sigur o au, ori ce-a mai ramas din ea) toata viata... Asa sa-i ajute D-zeu!!!!
2.1  RE: Onofrei si PDL trimis de
(13 mai 2011, 13:55:10
când a fost traseistul ăsta membru PD? Eu cred că abia acum şi-a săpat singur singurel groapa. adio colegiu sau liste la CL SV sau CJ. poate prinde o listă la CL Marginea.
3.   GPS in capul prostilor trimis de
(13 mai 2011, 15:15:50
"Alegi şoferul care ştie traseul şi nu are nevoie de GPS”, a spus Onofrei." Sa mori tu ? Asa e Boc ? Vrei sa ne spui ca asta stie ce-i cu el ? Nu mai spun ca habar nu are de nimic, nici macar de meseria de baza - jurist. Cate hotarari de guvern au fost declarate neconstitutionale ? Sa nu mai vorbim de pomana ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei