Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 apr 2011 - Anul XVI, nr. 88 (4686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Nemulţumire

Zmău contestă taxa de intrare în Spitalul Judeţean în afara orelor de vizită

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, consideră că decizia conducerii Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” de a introduce o taxă de intrare în spital în afara orelor de program este una aberantă. Zmău a spus că din informaţiile pe care le are taxa va fi de cinci lei pentru o persoană, bani care în mod normal nu ar trebui să fie plătiţi de vizitatori. El a arătat că deşi conducerea spitalului a anunţat că banii vor fi folosiţi în interesul acestei unităţi, există posibilitatea ca fondurile necesare să fie asigurate din alte surse.

„Să nu uităm că serviciile de sănătate publică sunt gratuite pentru toţi asiguraţii. Pe lângă sumele pe care le suportăm din salarii ca şi contribuţii, trebuie să plătim şi această taxă de cinci lei. Ei spun că banii vor fi folosiţi în interesul unităţii. Considerăm că se puteau găsi şi alte surse, sponsorizări şi alte soluţii alternative, pentru a finanţa spitalul”, a declarat liderul PNL Suceava. Marius Zmău a spus că după modelul de la Spitalul Judeţean, sucevenii ar putea ajunge să plătească şi o taxă de intrare pentru alte instituţii, cum ar fi poliţia, sau pentru a trece pe podul din Burdujeni peste râul Suceava.

Reamintim că administraţia Spitalului Judeţean intenţionează ca din vară să condiţioneze intrarea în afara orelor de vizită cu achitarea unei taxe, care va fi de până la zece lei. Banii ar urma să acopere o parte din sumele necesare pentru asigurarea curăţeniei şi întreţinerii spitalului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zmău contestă taxa de intrare în Spitalul Judeţean în afara orelor de vizită.
 Vizualizări articol: 1121 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Zmău contestă taxa de intrare în Spitalul Judeţean în afara orelor de vizită5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Spital trimis de
(15 apr 2011, 14:36:19
f.bine ca se plateste......
la orice ora, in spital, este o fluctuatie de oameni mai ceva ca pe bulevard......
urca,coboara, sus-jos, unde vrei dai de oameni la orice ora
este o mizerie in spital din ac.motiv de nedescris.....
pe linga mizerie este si o galagie f.mare, din cauza acestor vizitatori care intra si ies la orice ora din zi, nu se poate respecta in saloane liniste, curatenie, intimitate, continuuu sunt persoane straine acolo....ceea ce nu-i normal intr-un salon de spital., unde sunt oameni dezbracati, operati, ......
ati vazut la Viena, la Teo cum nu a intrat absolut nimeni la ea? si s-au respectat toate cele scrise mai sus de mine : curatenie, liniste, intimitate........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei