Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 mar 2011 - Anul XVI, nr. 55 (4653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Agoutin: „Toate mamele din România ar trebui să aibă rangul de mame eroine”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedinta Organizaţiei Judeţene de Femei din PSD Suceava, Carmen Agoutin, consideră că toate mamele din România ar trebui să primească statutul de „mame eroine”, în condiţiile în care acestea reuşesc din ce în ce mai greu să-şi întreţină familiile şi copiii. În cadrul unei conferinţe de presă, Agoutin a ţinut să le felicite pe femei, indiferent de vârsta pe care o au, având în vedere că supravieţuiesc deşi veniturile au scăzut în mod substanţial în ultimii ani.

„Vreau să felicit toate femeile care, nefiind plătite la înălţimea muncii lor, îşi fac totuşi datoria cu dăruire şi competenţă în domeniile cu preponderenţă feminine, cum ar fi învăţământ sau sănătate. Şi mai am un mesaj pentru femei. Nu uitaţi că Traian Băsescu consideră că şi aşa nu munciţi destul. Aşa că, pe lângă calitatea de angajată, de mamă şi soţie mai trebuie să vă mai luaţi un job dacă mai vreţi să câştigaţi ceva în plus”, a spus Carmen Agoutin.

Ea a adăugat că multe dintre femeile din România sunt umilite de „femeile lui Traian Băsescu”, care au fost promovate în funcţii ţinând cont de alte criterii decât cele profesionale. Carmen Agoutin a mai reclamat faptul că mamele din România nu mai au posibilitatea să se ocupe de educaţia copiilor lor în condiţiile în care „Traian Băsescu le smulge copiii din braţe înainte de termen pentru a merge mai repede la serviciu”.

„Trebuie să luăm atitudine şi să avem curaj, să ne unim într-un efort comun pentru a schimba ce se întâmplă în ţara noastră în prezent. Şi în toată această luptă, totuşi, nu trebuie să ne uităm atributele şi calităţile de femeie”, a fost mesajul transmis de Carmen Agoutin femeilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agoutin: „Toate mamele din România ar trebui să aibă rangul de mame eroine”.
 Vizualizări articol: 579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Agoutin: „Toate mamele din România ar trebui să aibă rangul de mame eroine”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Esti tare de tot trimis de
( 8 mar 2011, 21:27:53
Carmenica..vreau sa te intreb daca esti mama??? pe urma sa dai lectii...daca vorbesti din propria experienta....!!
2.   HA HA HA trimis de
( 9 mar 2011, 09:32:24
Bun exemplu...femeile din sanatate si invatamant...nu stiu macar o profesoara care sa nu faca meditati(in general obligatorii) sau sa nu astepte cadouri..iar la spital cand mergi nici macar nu te baga in seama "d-nele" asistente sau doctorite..asa ca mai usor cu ridicatul in slavi.Plus ca si barbatii trec prin aceleasi vremuri ca si noi..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei