Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 mar 2011 - Anul XVI, nr. 55 (4653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Obiectiv

Donţu: „Ţinta USL în următorii patru ani este crearea unui milion de locuri de muncă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Ţinta Uniunii Social-Liberale în următorii patru ani de zile este crearea unui milion de locuri de muncă, a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD, Ovidiu Donţu. Cum va fi pus în practică acest obiectiv? În primul rând, a spus Donţu, prin găsirea de soluţii pentru intrarea tinerilor pe piaţa muncii. Apoi prin aplicarea unui set de priorităţi, şi anume: un stat corect cu mediul economic, accelerarea absorbţiei fondurilor europene, control mai bun împotriva muncii la negru, investiţii în educaţie, infrastructură, agricultură şi industrie, dar şi soluţii fiscale.

„Referitor la soluţiile fiscale, deblocarea posturilor pentru tinerii absolvenţi reprezintă prioritatea de grad zero. Practic România produce şomeri prin faptul că tinerii absolvenţi nu se pot angaja nicăieri la stat pentru că posturile sunt blocate. Propunem reducerea CAS cu până la 10% începând cu acest an, apoi scutiri de taxe, zero contribuţii pentru cei care angajează şomeri, creşterea salariului minim la 750 de lei, TVA redus la produsele agricole şi un program fiscal special pentru industria agroalimentară. Un stat corect cu mediul economic, plata datoriilor către firmele private în termen de maxim 60 de zile, TVA plătit la încasare nu la facturare, eliminarea obligaţiei de a plăti CAS pentru contractele de drepturi de autor”, a explicat Donţu. Printre măsurile propuse de USL, Donţu a mai amintit de rambursarea TVA pentru proiectele finanţate cu fonduri europene şi amendă penală pentru angajatorul care încurajează munca la negru. Preşedintele executiv al PSD Suceava a mai ţinut să sublinieze că sub actuala putere s-au pierdut 637.000 de locuri de muncă, iar Guvernul nu ajută deloc mediul economic pentru a absorbi aceşti şomeri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu: „Ţinta USL în următorii patru ani este crearea unui milion de locuri de muncă”.
 Vizualizări articol: 603 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donţu: „Ţinta USL în următorii patru ani este crearea unui milion de locuri de muncă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vorbe trimis de
( 9 mar 2011, 10:55:04
vorbe ,vorbe dar fapte ioc.....trezitiva ca o sa fie prea tirziu..............succes

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei