Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 sep 2010 - Anul XV, nr. 215 (4506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Onofrei: „PD-L dă semne că nu este condus”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, a lansat ieri o nouă serie de critici vizavi de modul în care este condus partidul. În opinia lui Onofrei, „PD-L dă semne că nu este condus” şi că este lăsat să se descurce singur. Pentru a fi pe înţelesul tuturor, parlamentarul democrat a apelat la explicaţii plastice, asemănând situaţia în care se află partidul său cu cea a cuiva care abia a învăţat să meargă pe bicicletă.

„Este exact ca atunci când înveţi să mergi pe bicicletă. După ce ai impresia că ai învăţat şi te crezi suficient de şmecher, iei mâna de pe ghidon să te vadă lumea cât de grozav eşti. Inevitabil, o asemenea atitudine face ca atunci când te loveşti de prima piatră să dai cu bicicleta în gard şi să faci roata un opt”, a spus Onofrei. El a declarat că pericolul unui partid aflat la guvernare, cum este cazul PD-L, este să amestece administraţia cu viaţa de partid sau, sub pretextul că guvernarea ocupă prea mult timp, partidul să fie lăsat să se descurce singur. „Este evident faptul că PD-L dă semne că nu este condus şi că riscul ca fiecare să facă ce crede că e mai bine este mare, ceea ce se va transforma foarte repede, în aceste condiţii, în fiecare face ce-l duce capul”, a declarat senatorul PD-L de Suceava. Onofrei a spus că nu se poate face politică „după ureche”, pentru că există riscul ca oricine să dea impresia că se pricepe şi consideră că nu este prea târziu ca cei care conduc PD-L să pună din nou mâna pe ghidon înainte să întâlnească prima piatră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei: „PD-L dă semne că nu este condus”.
 Vizualizări articol: 1302 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Onofrei: „PD-L dă semne că nu este condus”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Se simte schimbarea... trimis de
(13 sep 2010, 11:20:50
Nu cumva domnul senator Onofrei da semne ca ar cam vrea sa treaca in alta barca? Nu-i prea mai prieste orange, ca s-a cam decolorat, si vrea sa-si schimbe culoarea??? Daca acesti politruci care ne-au adus unde ne-au adus isi vor gasi DIN NOU locuri caldute in alte partide, cred ca populatia ii va linsa ( nu sunt violenta, ci am vrut sa fac o gluma).
2.   Nedumerire trimis de
(13 sep 2010, 13:08:36

oare domnul medic veterinar a făcut aceste afirmații si la ședințele partidului si la cele
de la palatele snagov si cotroceni? sunt sigur ca nu .le face numai in presa pentru a incerca sa inducă electoratului impresia ca nu este de acord cu modul ticăloșit in care pdl.conduce tara si nici macar in presa centrala pentru a nu fi auzit de maharii pdl situatie in care ar fi aruncat din partid ca o masea stricata.ce caracter poate sa aiba acest om care nu are nici demnitatea de a fi solidar cu activitatea partidului din care face parte dar nici nu are curajul de a se opune ticalosiilor comise de partidul din care face parte votind in mod direct aceste ticalosii.parca a votat pentru reducerea salariilor si pensiilor,nu?halal politicieni.
3.   Onofrei...are dreptate....!!! trimis de
(13 sep 2010, 14:52:02
Adevart vorbeste...! Exista o varianta de redresare...foarte la indemina si foarte usoara Deci, REFORMA si in PDL....! Cum poti sa dai o functie de conducere, unor indivizi....care nu au facut macar "ucenicia" in PDL...!!??? Afara din functiile politice , toti ce-i care nu au macar....un mandat de " opozitie"..dar au venit din alte partide politice ( exceptie facand tehnocratii cooptati) , si atunci ve-ti vedea ce inseamna disciplina de partid si respect de sine...dar sa...nimeni nu mai asculta de nimeni.Degeaba ai functie politica in partid...Ruptura dintre latura administrativa si cea politica este imensa...si nimic si nimeni nu va mai face jonctiunea dintre acestea, ptr ca chiar...nu mai intereseaza pe nimeni....!Noroc ca se mai ...intalnesc ambele tabere...din 4 in 4 ani... D-le onofrei, aripa conservatoare din PD...te sustine . ! Curaj...si succes!!!!
4.   Vrajeli trimis de
(13 sep 2010, 15:52:05
Vrajeli, vrajeli, vrajeli....praf in ochii nostri...incercari ridicole sa ii mai creasca cota in electoratul sucevean...hahahaaaaaaaaaaaaaa NU VA MAI CREDE NIMENI !! DEGEABA DOMNULE ONOFREI, SINTETI PE ULTIMA SUTA DE METRI IN PARLAMENT....NIMENI NU VA MAI VOTEAZA ....NICIODATAAAAAAAAAAAA!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei