Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 sep 2010 - Anul XV, nr. 215 (4506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ironii

PD-L crede că PSD va alege ca program de guvernare modelele Castro, Guevara, Lenin sau Mao

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, s-a arătat nedumerit de faptul că PSD are nevoie de foarte mult timp ca să-şi prezinte programul de guvernare, deşi are experienţa guvernării pentru că mai mult de jumătate din cei 20 de ani de la Revoluţie a fost la putere. Onofrei a arătat că de câteva luni social-democraţii anunţă că lucrează la un program de guvernare ce va fi finalizat abia în cursul lunii octombrie. „Până atunci, se pare că nu au soluţii, ci doar vorbe”, a spus senatorul PD-L. Onofrei crede că PSD aşteaptă luna octombrie pentru că actuala conducere oscilează dacă să aleagă între modelul lui Fidel Castro, al lui Che Guevara, Lenin sau Mao Zedong.  „Ţinând cont că atunci când era preşedinte al ţării Ion Iliescu propunea tot felul de modele, de la modelul suedez la cel francez, noii lideri ai PSD oscilează între modelul lui Fidel Castro, Che Guevara, Lenin sau Mao Zedong”, i-a ironizat Onofrei pe social-democraţi. El crede că ultimele intervenţii în public ale liderilor PSD arată această frământare internă, care este însă tulburată de modelul lui Radu Mazăre, care „propune modelul nazist”. „Cred că, oricât ne-am juca cu asemenea lucruri, memoria românilor e prea proaspătă să vorbim de asemenea lucruri chiar şi în glumă”, a menţionat Onofrei.

El a subliniat că din cauză că românii au altă agendă, aceste luări de poziţie ale liderilor PSD sunt prea uşor trecute cu vederea.

 

Onofrei îi ironizează pe liderii PSD Suceava

Onofrei a mai declarat că îşi imaginează liderii suceveni ai PSD pregătindu-se pentru congresul extraordinar, cu preşedintele executiv Ovidiu Donţu îmbrăcat în uniforma lui Joseph Goebbels, vicepreşedintele Ovidiu Milici în uniformă de khmer roşu sau deputatul Ioan Stan, care îşi doreşte să ajungă ministru al Agriculturii, luând locul lui Bucur Şchiopul (n.r. - fost ministru al Gospodăriilor Agricole de Stat, 1955-1965).

Onofrei a remarcat şi tăcerea din ultima perioadă a preşedintelui Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, punând-o pe seama jenei pe care o are faţă de asemenea abordări politice. „Mi-e greu să mi-l imaginez pe Nechifor în postura lui Emil Bobu, sau al ultimului prim-secretar PCR al judeţului Suceava”, a încheiat senatorul democrat-liberal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L crede că PSD va alege ca program de guvernare modelele Castro, Guevara, Lenin sau Mao.
 Vizualizări articol: 603 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD-L crede că PSD va alege ca program de guvernare modelele Castro, Guevara, Lenin sau Mao0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fără niciun rost. trimis de
(13 sep 2010, 15:58:59
O declarație de presă fără sare și piper, o vorbă de clacă ce n-are nici umor si nici rost. E un fel de vânare de vânt, vorba poetului. Comparația făcută despre cineva cu liderul nazist Goebbels îi este complet defavorabilă dlui senator, întrucât PDL, nu alt partid parlamentar, îl are ca sursă de inspirație pe șeful propagandei naziste! Îl rog pe dl senator să revadă în acest sens o declarație a doamnei multiministrese Elena Udrea, unul din cei mai marcanți lideri ai PDL. Nu era deloc obligatoriu pentru dl senator să ia cuvântul dacă nu avea ce spune, ci dimpotriva, ar fi fost mai bine să NU.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei