Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 mai 2010 - Anul XV, nr. 120 (4411)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Sindicaliştii le-au cerut parlamentarilor PD-L Suceava să voteze împotriva Guvernului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reprezentanţii federaţiilor sindicale din judeţ au cerut parlamentarilor democrat-liberali suceveni ca la votul din Parlament pentru asumarea răspunderii guvernamentale pentru măsurile de austeritate care vizează reduceri de salarii şi pensii să voteze la vedere şi împotriva Guvernului. Solicitarea a fost făcută după întâlnirea pe care parlamentarii PD-L de Suceava au avut-o ieri cu sindicaliştii suceveni. Democrat-liberalii au admis faptul că pot vota la vedere, însă nu şi împotriva propriului Guvern.

„În privinţa votului am explicat că nu e nici o problemă să votăm la vedere, însă nu ni se pare corect să votăm împotriva propriului nostru Guvern, pe care-l susţinem”, a declarat prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei. El a spus că le-a transmis sindicaliştilor că la întâlnirea grupurilor parlamentare cu premierul şi şeful statului, care va avea loc astăzi, vor susţine ca măsurile de austeritate să evite pe cât posibil categoriile defavorizate, şi anume pensionarii, copiii şi persoanele cu handicap.

„De asemenea, Gheorghe Flutur va susţine acest lucru în calitate de vicepreşedinte PD-L mâine (n.r. - astăzi) în şedinţa coaliţiei”, a precizat Onofrei. Pe de altă parte, el a adăugat că măsurile anticriză propuse de PSD nu sunt nici aplicabile, nici realiste, ci doar populiste. „Am exemplificat cu Spania şi Grecia, unde la guvernare sunt partide de stânga, iar măsurile pe care le-au luat nu seamănă nici pe departe cu cele propuse de PSD în România. Este populism, din dorinţa de a aduna simpatie, nu de a rezolva situaţia”, a afirmat Onofrei. Senatorul democrat-liberal a mai spus că s-a convenit cu sindicaliştii ca dialogul să continue până la luarea unei decizii finale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sindicaliştii le-au cerut parlamentarilor PD-L Suceava să voteze împotriva Guvernului.
 Vizualizări articol: 698 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sindicaliştii le-au cerut parlamentarilor PD-L Suceava să voteze împotriva Guvernului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei