Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 mai 2010 - Anul XV, nr. 120 (4411)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Patriotism

Nechifor şi familia sa pun umărul la ieşirea ţării din criză cumpărând numai produse româneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, este hotărât ca împreună cu familia sa să ajute România să iasă din criză. Nechifor a găsit şi modalitatea prin care va acorda acest ajutor: va cumpăra numai produse româneşti pentru a stimula producătorul autohton. „Sunt convins că România va ieşi din criză singură, prin puterile noastre, prin modul în care putem să fim solidari, prin modul în care putem să ajutăm românii la greu. Eu şi familia mea vom cumpăra cu prioritate produsul românesc pentru a stimula într-adevăr produsul românesc, producătorul din România şi pentru a face un mic efort atât eu cât şi familia mea pentru a ajuta România să iasă din criză. Cred că acest model poate fi replicat şi de alţii”, a spus Nechifor.

Liderul social-democraţilor suceveni este convins că reducerea salariilor bugetarilor, a pensiilor şi altor venituri nu vor fi singurele măsuri anticriză şi că până la urmă Guvernul va recurge la creşterea Taxei pe Valoarea Adăugată şi a cotei unice de impozitare. „Chiar dacă Traian Băsescu şi-a asumat reducerea pensiilor şi a salariilor bugetarilor, chiar dacă discutăm de tăieri de alocaţii pentru copii şi foarte multe tipuri de asistenţă socială, mă tem în continuare că România va fi obligată sub guvernarea Traian Băsescu să crească şi TVA şi cota unică şi, din păcate, aceste lucruri cumulate nu vor face altceva decât să scadă puterea de cumpărare a românului, vor duce la scăderea consumului, şi asta nu înseamnă ieşire din criză”, a afirmat Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor şi familia sa pun umărul la ieşirea ţării din criză cumpărând numai produse româneşti.
 Vizualizări articol: 704 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor şi familia sa pun umărul la ieşirea ţării din criză cumpărând numai produse româneşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei