Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 nov 2009 - Anul XIV, nr. 281 (4267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Să votăm cu încredere!

Încă înaintea primul tur de scrutin, Asociaţia Pensionarilor “Bucovina 2000” a luat notă cu satisfacţie de conturarea noii majorităţi parlamentare, angajându-se public să susţină o eventuală alianţă PSD+PC, PNL şi UDMR (a se vedea presa din 13.11.2009).
Acum, când votul majoritar (70%) anti-Băsescu şi alianţa împotriva tendinţelor autoritariste ale acestuia au devenit o realitate, Asociaţia Pensionarilor “Bucovina 2000” a decis să-l susţină în al doilea tur de scrutin pe candidatul Mircea Geoană, care şi-a propus un program economic şi social pe termen scurt şi mediu, astfel încât să scoată ţara din criză şi să restabilească ordinea de drept, precum şi respectarea Constituţiei şi a legilor statului.
Considerăm că iminenta nominalizarea pentru funcţia de premier a domnului Klaus Iohannis constituie o garanţie a faptului că sloganul lipsit de suport al viitorului fost preşedinte Traian Băsescu, “Să trăiţi bine“, va fi pus imediat în practică.
Tripleta Mircea Geoană, Klaus Iohannis şi Crin Antonescu, oameni tineri, cu o moralitate impecabilă, profesionişti recunoscuţi, este garanţia viitorului copiilor noştri.
Stimaţi pensionari, este momentul să demonstrăm că cei de vârsta a treia pot da dovadă, în aceste momente grele, de maturitate politică. Pentru binele nostru şi al urmaşilor noştri, este necesar să ne prezentăm masiv la vot şi să-l impunem ca viitor cârmuitor al destinelor României pe domnul Mircea Geoană, candidatul alianţei PSD+PC, PNL şi UDMR.
Este momentul ca România să parcurgă paşii spre viitor cu un preşedinte european, Mircea Geoană.
Dumnezeu să ne ajute!

 

24.11.2009

Comitetul Asociaţiei Pensionarilor
“Bucovina 2000”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Să votăm cu încredere!.
 Vizualizări articol: 790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Să votăm cu încredere!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Uite banii din moscova trimis de
(30 nov 2009, 11:57:01
S-a lasat mituiti de comunistii PSD. Rusine sa va fie. Nu va ganditi la tinerii din tara asta! NU va ganditi la viitorul ei. Vindeti tara unor comunisti care deja au incepu sa o imparta catre Vantu, Voiculescu, Patriciu. Hai sa vedem ce va cere si Moscova pentru ca i-a dat bani lui Geoana pentru campanie....vai de noi
2.   Domnilor pensionari trimis de
(30 nov 2009, 12:47:28
Inainte de a va lasa influentati de orice spune oricine, va invit sa reflectati asupra unui lucru: de ce Klaus Johannis nu este niciodata prezent? Mai mult, dumnealui a declarat presei germane ca a fost santajat de PSD cu ceva ani in urma! Domnul Johannis a mai declarat ca, din moment ce se va forma un guvern politic, normal este un premier politic, si ca a acceptat sa fie desemnat pentru ca Geoana l-a facut sa creada ca era o solutie de moment. Acum dumnealui ar prefera sa nu fie premier!

Atunci ne intrebam, de unde atata cramponare din partea partidelor, care nu au acceptat nici un alt premier, mai bun sau la fel de bun decat domnul Johannis? Atat de mare le e interesul, incat ne-ar lasa tara fara guvern atata timp?
3.   Ma indoiesc... trimis de
(30 nov 2009, 12:52:57
... ca pensionarii nu tin minte ce le-a facut Iliescu. Integritatea morala a lui Antonescu n-o contest, in schimb cata corectitudine are Geoana, un om care a snopit in baiate un copilas in 1994, dupa care a rugat ziarele sa nu publice incidentul spunand ca nu o sa mai aiba nici o pretentie? Cat de integru moral este Iliescu, care i-a chemat pe mineri sa-i bata pe studentii care cereau libertate, acest lucru avand consecinte grave asupra imaginii noastre?

Cata integritate morala au Patriciu, care a stat la inchisoare pentru ca nu-i mai ajungeau banii, Voiculescu, care controleaza opinia publica folosindu-se de televiziunea sa?

Niste oameni care duc o campanie atat de murdara, calomnioasa, cata moralitate pot avea?
4.   Iata cine sunt mogulii! trimis de
(30 nov 2009, 13:21:53
Pentru a reflecta mai bine asupra realitatii trebuie sa ne gandim de 2 ori cine ne conduce:****://badeadan.blogspot.com/2009/11/voiculescu-catre-patriciu-tot-ceea-ce.html

****://anonymusgerula.wordpress.com/2009/11/28/clanul-geoana-costeaclan-de-batausi/

****://www.nasul.net/2009/11/m

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei