Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 nov 2009 - Anul XIV, nr. 269 (4255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Aprecieri

Ardeleanu crede că Traian Băsescu va obţine aproape 65% în Colegiul 1 Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Deputatul PD-L de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu a declarat că din punctul său de vedere, actualul preşedinte al României, Traian Băsescu, va obţine votul a aproape 65% dintre alegătorii care se vor prezenta la urne pe 22 noiembrie a.c. în Colegiul 1 Suceava. Ardeleanu a arătat că a ajuns la această concluzie după ce pe perioada campaniei electorale s-a întâlnit cu câteva sute de suceveni, cărora le-a explicat care este programul lui Traian Băsescu. „Am constatat că oamenii aşteaptă o eleganţă în comportamentul şi discursul candidaţilor, lucru demonstrat de Traian Băsescu. Cu foarte rare excepţii, cetăţenii suceveni sunt foarte informaţi, îşi exprimă cu seriozitate şi pragmatism punctul de vedere. Şi mi-a făcut plăcere să constat numărul foarte mare de simpatizanţi faţă de Traian Băsescu”, a spus Sanda-Maria Ardeleanu. Deputatul PD-L a adăugat că după discuţiile cu alegătorii poate să estimeze că prezenţa la urne în Colegiul 1 Suceava (din care nu face parte cartierul Burdujeni) va fi de aproximativ 70%, iar dintre aceştia 60 – 65% l-ar vota pe Traian Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ardeleanu crede că Traian Băsescu va obţine aproape 65% în Colegiul 1 Suceava.
 Vizualizări articol: 591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Ardeleanu crede că Traian Băsescu va obţine aproape 65% în Colegiul 1 Suceava1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Toata lumea s-a mirat... trimis de
(16 nov 2009, 12:24:53
Toata lumea s-a mirat cand a iesit ea deputat...chiar si pd-l-istii ...acu....deodata....face ea pronosticuri cu cat o sa ia base....ha ha ha....ma face sa rad. base nu ia mai mult de 20% LA SUCEAVA si aprox 15% pe tzara. Crin geoana merg in turul 2.
1.1  RE: Toata lumea s-a mirat... trimis de
(16 nov 2009, 12:30:46
Crin Antonescu a dat dovada vineri si sambata ca nu are ce cauta la presedintie. Cat despre Geoana....ne-a vandut tara la comunisti pentru a fi ajutat in campanie de Rusia. Acest nemernit nu are cum sa mai fie votat de nimeni. Este clar ca Traian Basescu va castiga. Singurul candidat care lupta impotriva hotilor si coruptilor sistemului (de fapt asta va deranjeaza pe voi PSD-istii si PNL-istii).
1.2  RE: Toata lumea s-a mirat... trimis de
(16 nov 2009, 19:15:30
eu personal, sincer, prefer o alianta cu rusia, care poate fi o mare piatza de deschidere pentru produsele romanesti, decat o alianta cu america, care ne duce cu vorba de 100 de ani. deciziile se iau in interesul tarii si nu in interes propriu.

in alta ordine de idei, Antonescu a dovedit sambata ca poate sa-l bata pe base in orice domeniu , la orice ora, in orice loc....a dovedit ca ar fi un presedinte mai bun pentru romani. mult succes dle Antonescu!!!!!.....multe succesuri base!?
2.   Estimari! trimis de
(16 nov 2009, 23:26:48
Estimarile sondajelor au evidentiat ca Basescu este in frunte pe plan national,iar procentajul estimat pe plan judetean coincide.Suceava este PD-L-ista,se stie!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei