Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 nov 2009 - Anul XIV, nr. 268 (4254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Sucevenii au primit foarte bine Caravana PD-L pentru Traian Băsescu

Săptămâna 9 – 14 noiembrie, zile de foc pentru campania prezidenţială. Echipe constituite din membri şi simpantizanţi ai Partidului Democrat Liberal şi ai lui Traian Băsescu au ”bătut la pas” întreg teritoriul municipiului Suceava.
Echipei conduse de deputatul PD-L de Suceava pe Colegiul 1, Sanda-Maria Ardeleanu, din care au mai făcut parte Liviana Enea, Cristina Iordăchel, Grigore Duciuc, Bogdan Bicsi, Valentin Corciu, Liviu Andriescu, i s-au alăturat numeroşi cetăţeni care au dorit să comunice şi ei, în direct, cu sucevenii, într-o campanie de stradă ce permite dialogul real, nemijlocit între oameni.
Sucevenii au fost invitaţi să participe la votul din 22 noiembrie, atât pentru alegerea viitorului preşedinte al ţării, cât şi pentru o nouă formulă a Parlamentului României, cu un număr redus de parlamentari şi cu o singură cameră.
Membrii echipei PD-L au fost plăcut surprinşi să constate că cetăţenii Sucevei sunt foarte bine informaţi cu privire la situaţia politică pe care o traversează România, la măsurile de reformare a statului român începute şi care trebuie continuate.
Numărul simpatizanţilor preşedintelui Traian Băsescu se dovedeşte a fi, la Suceava, foarte mare, iar declaraţiile în acest sens, făcute pe stradă, sunt elocvente: „Să faceţi măcar atât cât a făcut şi el”, a spus o doamnă în zona Policlinicii municipiului; „În familie şi în politică cel mai important lucru este continuitatea”, a declarat un valoros intelectual sucevean; „Numai cu el avem garanţia continuării reformelor începute”, au spus câţiva tineri ; „Un om care ştie să înfrunte furtunile”, „El este singurul care ne poate salva ”, au mai declarat şi câţiva pensionari.
În legătură cu poziţia sucevenilor faţă de referendum, câteva persoane au spus că mai ales acest lucru îi interesează şi îi motivează pentru a merge la vot pe 22 noiembrie.
Campania continuă în municipiul Suceava, echipa condusă de deputata Sanda-Maria Ardeleanu urmând să se deplaseze în zonele Centru, Piaţa Mare, Piaţa Mică, cartierul George Enescu.

Biroul de presă al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii au primit foarte bine Caravana PD-L pentru Traian Băsescu .
 Vizualizări articol: 958 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Sucevenii au primit foarte bine Caravana PD-L pentru Traian Băsescu1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ceilalti n-au program trimis de
(14 nov 2009, 12:51:20
Si celelalte partide ar trebui sa invete de la PD-L. In loc sa danseze si sa critice pe ceilalti candidati de ce nu vin si ei si explica programul lor. De ce e mai bine sa votezi cu ei etc. Si va mai mirati ca nu pre aveti sustinatori. Cat despre dezbateri, am vazut toti cum fug PSD-istii de ele. Geoana il invita pe Basescu, acesta accepta si il invita si pe Antonescu, care la randul lui accepta dar apoi PSD-ul nu mai vrealaughing))
2.   La prononciation du [R] ! trimis de
(14 nov 2009, 18:28:10
Traian Basescu reprezinta simbolul cultural al Romaniei moderne, ce urca una cate una treptele reformatoare ale societatii si culturii nationale. Pentru acest fapt toti marii oameni de cultura, in mod special cei suceveni, ca adevarati discipoli, trebuie sa-i poarte mereu respect. Nu ne putem imagina lumea in care traim fara cultura basesciana!

In versul marelui poet Traian Basescu, nici cand RRomania nu a sunat mai bine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei