Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 nov 2009 - Anul XIV, nr. 268 (4254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

MS decide suspendarea activităţii în noi şcoli şi grădiniţe

Duminică, 15 Noiembrie 2009 (14:16:30)

În ştirea cu codurile de mai sus, difuzată la 12.29, în primul paragraf în loc de "În Bucureşti vor fi suspendate cursurile la Liceul Al. Ioan Cuza, Şcoala Centrală, Şcoala Generală 56 şi la Şcoala Generală 99" se va citi "În Bucureşti vor fi suspendate cursurile în clase" de la liceele menţionate.

De asemenea, în paragraful al şaptelea în loc de "MS precizează că, în Bucureşti, se va suspenda activitatea la liceele Emil Racoviţă, Iulia Haşdeu, George Coşbuc, Henri Coandă, Grupul şcolar Dimitrie Gusti, precum şi în şcolile generale numerele 56, 118, 181, 175" se va citi "MS precizează că, în Bucureşti, se va suspenda activitatea în clase de la liceele Emil Racoviţă, Iulia Haşdeu, George Coşbuc, Henri Coandă, Grupul şcolar Dimitrie Gusti, precum şi în şcolile generale numerele 56, 118, 181, 175".

Reluăm ştirea în forma corectă:

Ministerul Sănătăţii (MS) anunţă că în urma confirmării de cazuri cu gripă AH1N1 în colectivităţi şcolare vor fi suspendate cursurile şcolare, pentru o săptămână, începând de luni, în mai multe clase din şcoli şi grădiniţe din Bucureşti şi din ţară.

În Bucureşti, vor fi suspendate cursurile unor clase de la Liceul "Al. Ioan Cuza", Şcoala Centrală, Şcoala Generală 56 şi Şcoala Generală 99.

MS arată că va fi suspendată activitatea în clase şi la Liceul "Sabin Drăgoi" din Arad şi Şcoala Generală "Ion Crengă" din Curtici; Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri", Colegiul Economic "Ion Ghica", Şcoala Generală 16 din Bacău; Liceul "Gheorghe Chiţu şi Liceul "Henri Coandă" din Dolj; Colegiile "Ştefan cel Mare"şi "Dimitrie Cantemir" din Suceava.

Totodată, va fi suspendată activitatea în şcoli şi grădiniţe: Bucureşti - Grădiniţa "Men’s Sana in Corpore Sano"; Bacău - Colegiul Tehnic "Anghel Saligny".

Sâmbătă, Ministerul Sănătăţii anunţa, că în urma confirmării, în ultimele 24 ore, de cazuri cu gripă AH1N1 în colectivităţi şcolare şi în funcţie de investigaţiile epidemiologice care s-au realizat, vor fi suspendate activităţile în unele clase din grădiniţe, şcoli şi licee, până în 20 noiembrie.

"În urma confirmării de cazuri cu gripă AH1N1 în colectivităţi şcolare în ultimele 24 ore şi în funcţie de investigaţiile epidemiologice care s-au realizat şi vor continua, se va lua decizia suspendarii cursurilor şcolare pentru 7 zile, până în data de 19 noiembrie 2009 inclusiv, respectiv amânarea reluării cursurilor până la data de 20 noiembrie 2009", informează, sâmbătă, printr-un comunicat, Ministerul Sănătăţii.

Astfel, MS precizează că, în Bucureşti, se va suspenda activitatea în unele clase de la liceele Emil Racoviţă, Iulia Haşdeu, George Coşbuc, Henri Coandă, Grupul Şcolar Dimitrie Gusti, precum şi în şcolile generale numerele 56, 118, 181, 175. La Cluj, se suspendă activitatea în unele clase de la Liceul pentru persoane cu deficienţe de vedere, în Dolj - la clase de la Şcoala generală din comuna Podari, Scolile gen. 2 si 32 din Craiova, în Galaţi - la clase de la Liceul Emil Racoviţă şi Licel de Marină, în Giurgiu - la case din Şcoala gen. 4, în Harghita - la clase din Liceele Marton Aron şi Karoly Ianos, la Suceava -la clase de la Şcoala Generală nr.9 şi Liceul Economic, iar la Vaslui - la clase din Licel Mihai Eminescu.

Totodată, vor fi suspendate activităţile de la Colegiul Naţional Cantacuzino - Dâmboviţa şi de la grădiniţa particulară Little Paradise (comunaScheia) - Suceava.

MS anunţă amânarea reluării activităţii unor clase: Dolj - Şcoala generală 34 din Craiova; Neamţ - Şcoala generală Ghindauani.

De asemenea, MS arată că se va amâna reluarea activităţii unor şcoli din Dolj - Liceul Gheorghe Chiţu; Harghita - Colegiul Naţional Octavian Goga; Vaslui - Liceul Ştefan Procopiu.

Ministerul Sănătăţii informează că până duminică, la ora 12.00, în România se înregistrau 1.335 de cazuri de gripă cu virus AH1N1 pandemic, în ultimele 24 de ore fiind confirmate 82 de noi cazuri.

Cazuri noi, confirmate, în ultimele 24 ore, sunt la Ilfov - 1; Arad - 17; Bacău - 7; Braşov - 5; Buzău - 4; Cluj - 2; Dâmboviţa - 1; Dolj - 5; Giurgiu - 1; Harghita - 5 ; Maramureş - 1; Olt - 1; Suceava - 12; Vaslui - 3.

În Bucureşti au fost confirmate 17 noi cazuri de gripă cu virus AH1N1.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MS decide suspendarea activităţii în noi şcoli şi grădiniţe.
 Vizualizări articol: 1093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MS decide suspendarea activităţii în noi şcoli şi grădiniţe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei