Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 nov 2009 - Anul XIV, nr. 268 (4254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Campanie

Peste 3.000 de persoane au participat la mitingul lui Antonescu de la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 3.000 de persoane din întreg judeţul au participat la mitingul electoral de la Suceava al candidatului PNL pentru preşedinţia României, Crin Antonescu. Liderul liberalilor a venit la Suceava împreună cu soţia sa, Adina Vălean, fiind însoţit şi de Cristian Adomniţei, Varujan Vosganian, Relu Fenechiu, primarul Bacăului, Romeo Stavarache, şi europarlamentarul Norica Nicolai.
Înainte de a urca pe scena amplasată în centrul Sucevei, susţinătorii lui Crin Antonescu au avut parte de un scurt spectacol susţinut de interpretul de muzică populară Alexandru Recolciuc şi de suceveanul Cristi Munteanu. După momentul artistic, pe scenă au urcat primarii, viceprimarii PNL din judeţ, împreună cu liderii locali ai liberalilor. Amfitrionul întâlnirii de la Suceava a fost primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, cel care a salutat „spiritul liberal şi pe toţi cei cărora nu le este frică”.
Înainte de discursul lui Crin Antonescu, liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a ţinut să le spună celor prezenţi că organizaţia pe care o conduce este, în momentul de faţă, mai puternică decât atunci când, din rândul liberalilor, au plecat Gheorghe Flutur, Ion Lungu sau senatorul Tiberiu Prodan.
„Locuitorii judeţului au înţeles că PNL, la Suceava, nu a murit. Ba, din contră, este mult mai puternic şi mai ancorat în realităţile judeţului”, a spus Băişanu. În discursul său, liderul PNL Suceava i-a criticat pe principalii contracandidaţi ai lui Crin Antonescu, Traian Băsescu şi Mircea Geoană, precizând că aceştia „au venit la guvernare doar pentru ciolan”.
„România nu mai are nevoie de asta. România are nevoie de echilibru, de o pace civică şi politică care să lucreze pentru cetăţean. De asta se află aici Crin Antonescu, viitorul preşedinte al României”, a spus Băişanu.
Discursul acestuia a fost urmat de cel al europarlamentarului PNL Norica Nicolai, aceasta precizând că liderul PNL este în momentul de faţă singurul candidat pentru preşedinţie care, odată ce va ocupa această funcţie, va reuşi să schimbe în bine traiul românilor.
„Suntem siguri că cea mai bună zi în România va fi cea în care Crin Antonescu va fi ales preşedintele ţării. Şi Geoană şi Băsescu sunt aceiaşi din 1990. Nici o clipă nu s-au schimbat. Ei sunt cei care ne-au adus în situaţia în care ne gândim în fiecare zi din ce trăim mâine. Iar eu nu mai vreau o Românie în care şi copilul meu să fie o generaţie de sacrificiu. Şi pentru asta există o singură garanţie şi o singură şansă. Crin Antonescu”, a spus Norica Nicolai.



„Adio, Traiane! De ce ţi-e frică nu scapi”

În aplauzele şi uralele celor câteva mii de persoane prezente la evenimentul electoral al PNL, Crin Antonescu şi-a început discursul spunându-le sucevenilor „Vă salut, prieteni curajoşi cu care mă mândresc. Vă mulţumesc pentru că sunteţi aici. Vă mulţumesc pentru că nu vă este frică, pentru că şi voi, ca şi mine, credeţi că putem schimba România. Şi vom schimba România împreună. Suntem urmaşii unor oameni demni, şi în Bucovina şi Maramureş, Vrancea şi în Oltenia. Suntem urmaşii unor oameni harnici şi de onoare. Nu suntem urmaşii lui Traian Băsescu. Suntem doar cei care l-am suportat cinci ani ca preşedinte şi cei care peste câteva zile îi vom spune <Adio, Traiane! De ce ţi-e frică nu scapi>”.
În discursul său, Crin Antonescu i-a criticat atât pe Traian Băsescu, cât şi pe liderul PSD Mircea Geoană, subliniind că cei doi sunt principalii vinovaţi pentru legea prin care bugetarilor li se vor diminua salariile în ultimele două luni ale acestui an, după ce vor fi nevoiţi să-şi ia concediu fără plată pentru opt zile.
„Sărăcia a cotropit cea mai mare parte din această ţară. A intrat în vigoare o lege care îi lasă pe atâţia români fără banii pe 8-9-10 zile, chiar în preajma sărbătorilor. Pe toţi, până şi pe cei care sunt sub culorile noastre naţionale, sub tricolor, în misiune în Afganistan. Ruşine, domnule preşedinte, comandant suprem al armatei. Ruşine, domnule Geoană şi domnule Boc”, a spus Antonescu.
El a subliniat că pentru această situaţie este vinovat şi liderul PSD, Mircea Geoană, în condiţiile în care partidul său se afla la guvernare atunci când a fost aprobată legea, prin asumarea răspunderii Guvernului condus de Emil Boc.
„Împreună au băgat mâna în buzunarul românilor, luându-le banii. Atunci noi am depus o moţiune de cenzură şi Mircea Geoană, care astăzi plânge de mila săracilor şi le promite bugetarilor verzi şi uscate, nu ne-a sprijinit să oprim această lege nedreaptă. O lege care, pentru prima dată după 20 de ani, de la Ceauşescu încoace, îi obligă pe oameni să-şi ia concediu fără plată în preajma sărbătorilor de iarnă”, a spus Antonescu.

 

Antonescu îi aşteaptă pe Băsescu şi Geoană la o confruntare directă

Liderul PNL i-a îndemnat pe alegătorii suceveni să nu voteze sondajele şi să nu creadă în rezultatele acestora. Antonescu a spus că atât Mircea Geoană, cât şi Traian Băsescu refuză o confruntare electorală directă, „şi asta pentru că le este frică de mine”.
„Domnule Traian Băsescu, să le spunem oamenilor dacă dumneata sau eu am vândut flota României, dacă dumneata sau eu mi-am luat casă în Mihăileanu, dacă dumneata sau eu ne-am îmbogăţit familia, şi cine îi ameninţă pe români cu frica. Să discutăm, domnule Mircea Geoană, dacă dumneata sau eu i-am minţit pe români, dacă dumneata sau eu i-am minţit pe profesori, promiţând măriri cu 50% ale salariilor”, a declarat Crin Antonescu.
El a arătat că va câştiga alegerile prezidenţiale, precizând că Traian Băsescu împreună cu Mircea Geoană au reuşit „să-i învingă pe români”. „Mircea Geoană şi Traian Băsescu vor rămâne pe fila întoarsă a istoriei şi se vor juca în continuare de-a dosarele, de-a înregistrările şi de-a şantajul”, a mai precizat liderul PNL.

 

„Îi iubesc pe români şi le voi spune adevărul”

Crin Antonescu a precizat că prin persoana sa, românii au şansa să aibă primul preşedinte „care nu a fost comunist”.
„Vom da României un preşedinte care îi iubeşte pe români. Îi iubesc pe români. Am lucrat şi lucrez pentru români. Vom da prin votul nostru un preşedinte care nu e înconjurat de nici o clică, nici de corupţi, nici de baroni şi nici de oameni care ameninţă. Şi numele acestui preşedinte este Crin Antonescu”, a spus liderul PNL. El le-a promis susţinătorilor săi că, după ce va ajunge preşedinte al României, va fi cel care le va spune românilor adevărul despre ce s-a întâmplat în România în ultimii 20 de ani. Antonescu a precizat că unul dintre primele lucruri pe care le va face va fi să le spună românilor ce s-a întâmplat cu banii pe care România i-a împrumutat de la FMI.
„Nu promit decât că veţi afla adevărul despre tot ceea ce aceşti oameni ne ascund. Eu voi afla adevărul despre banii pe care noi şi probabil copiii noştri trebuie să-i plătim din datoria făcută de Băsescu şi Geoană, de 30 de miliarde de euro numai la FMI, de 70 de miliarde de euro ca datorie publică. Cea mai mare datorie din istoria României, de câteva ori mai mare decât datoriile pe care le-am plătit pentru Nicolae Ceauşescu. Vom afla aceste lucruri, pentru că eu nu am nimic de ascuns. Nimeni din familia mea, din apropierea mea, nu a băgat în buzunar aceşti bani. Nu ştiu dacă domnul Băsescu poate să spună acelaşi lucru. Sunt sigur că Mircea Geoană nu poate să spună acelaşi lucru. Vom afla tot adevărul”, a declarat Antonescu, care a mai adăugat că, dacă va fi ales preşedinte, România va avea un Guvern condus de un prim-ministru independent, Klaus Iohannis.
Antonescu a arătat că din viitorul Guvern vor putea să facă parte reprezentanţi ai tuturor partidelor, în funcţie de ce alianţe se vor forma, însă i-a exclus pe Elena Udrea, Adriean Videanu sau pe Radu Berceanu.
„Oameni precum aceştia, care s-au îmbogăţit, au averi de sute de milioane de euro, în vreme ce alegătorii lor, cei care cred în ei, sunt din ce în ce mai săraci, nu mai au ce căuta în Guvernul României”, a mai spus Antonescu.

 

Adomniţei: „De la Suceava va veni dezrobirea de actuala menghină portocalie”

Pe de altă parte, trebuie spus că fostul ministru al Educaţiei, deputatul Cristian Adomniţei, le-a solicitat democrat-liberalilor să prezinte electoratului ce au reuşit să realizeze în perioada în care au guvernat România. El a precizat că liderii judeţeni ai PD-L, şi în special Gheorghe Flutur, ar trebui să vorbească cu sucevenii şi să-l aducă pe Traian Băsescu la Suceava atunci când vor reuşi să demonstreze că pot să finalizeze investiţiile demarate în perioada guvernării liberale, printre care sala de sport de la Colegiul „Ştefan cel Mare”, noul campus universitar, sau atunci când vor relua proiectul unui nou spital de urgenţă în Suceava.
„Crin Antonescu, din prima zi de mandat, va reuşi să rezolve aceste aspecte, dar şi să le dea românilor ceea ce vor, şi anume locuri de muncă. Şi vreau să precizez că de la Suceava va veni dezrobirea de actuala menghină portocalie”, a spus Adomniţei.
La rândul său, vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian, despre care primarul Marius Ursaciuc a spus că este omul în faţa căruia îşi să jos pălăria în semn de respect, a declarat că PNL a pregătit o platformă liberală de guvernare, care poate fi pusă în aplicare după ce Crin Antonescu va câştiga preşedinţia.
„Vom avea un Guvern care va relua ceea ce am început noi şi care va continua reformele noastre. Noi am făcut ceea ce am făcut, după care bidinelele au încremenit. În România nu s-a mai mişcat o bidinea. Iar actuala putere nici măcar nu a zugrăvit ceea ce noi am construit. Pe de altă parte, vreau să spun că aici, la Suceava, am căpătat încredinţarea că vom învinge. PD-iştii de aici conduşi de trădătorii liberali i-au dat lovitura de graţie lui Traian Băsescu. Dacă mai era vreo şansă, dacă se întrezărea vreo iluzie că Traian Băsescu va câştiga, Gheorghe Flutur şi PD-iştii au spulberat-o. Atâtea poze au pus cu Traian Băsescu, încât de aici înainte sucevenii se vor sătura definitiv să-i mai vadă faţa lui Traian Băsescu”, a declarat Vosganian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 3.000 de persoane au participat la mitingul lui Antonescu de la Suceava.
 Vizualizări articol: 849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.79/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 14 voturi
Peste 3.000 de persoane au participat la mitingul lui Antonescu de la Suceava3.8514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hora! trimis de
(14 nov 2009, 11:08:38
Cand Vestul ne facea acum 10-15 ani popor de tzigani ma simteam jignit, iar acum am ajuns sa ma simt jignit sa fim numiti altfel!

Vreau sa vad si eu un miting electoral fara atatea hore si atata prost gust. Am vazut un imens prost gust si o toparlaneala crasa la mitingurile organizate de PDL si PSD, prost gust si la PNL.

Eu as propune ca aceasta tara sa se numeasca RROMANIA! Ar fi mai corect si cinstit fata de restul lumii !
1.1  RE: Hora! trimis de
(14 nov 2009, 15:12:52
,,Adio, Traiane! De ce ti-e frica nu scapi"
1.2  RE: Hora! trimis de
(15 nov 2009, 10:38:47
e interesanta poza aia cu fenechiu. e sugestiva pentru intreg partidul liberal. mai lipsea Patriciu si era complet. cu asa sustinatori Crine nu poti spere nici la locul 2. te face varza BASE
2.   N-a zis nimic trimis de
(14 nov 2009, 12:29:00
Am fost foarte surprins sa vad ca Antonescu n-a zis nimic despre ce vrea el sa faca daca va castiga. S-a rezumat doar la ataca PSD-ul si PD-L-ul. N-a vorbit nimic de vre-un program, n-a zis absolut nimic relevant. Multa lume a fost in centru mai mult de curiozitate sa auda si ei ce vrea sa faca acest nou "jucator" de la cotroceni, din pacate au plecat dezamagiti.
2.1  RE: N-a zis nimic trimis de
(14 nov 2009, 16:09:34
daca tu ai cascat gura la steagurile pdliste asta nu inseamna ca antonescu nu a zis nimic de programul sau. Daca esti surd, casca gura. Antonescu a avut un discurs mult mai bun decat ciobanul Basescu.
2.2  RE: N-a zis nimic trimis de
(14 nov 2009, 17:49:00
Care discurs? Acele atacuri la persoana se numesc un discurs? N-a zis nimic despre ce vrea el sa faca ca presedinte. N-a vorbit deloc de programul lui.
2.3  RE: N-a zis nimic trimis de
(15 nov 2009, 10:40:22
Denis, lasa-l ca atat stie domnul bibliotecar
3.   De ce nu hora? trimis de
(14 nov 2009, 12:57:59
Dar ce-ati fi vrut, d-le Georgescu? Sa se danseze Michael Jackson?

Suntem bucovineni, fie ca va place sau nu, iar a dansa o HORA nu inseamna "tiganism".

De ce trebuie sa pangariti hora doar pentru ca e jucata la un miting? Ea, Hora, nu are nicio vina ca se joaca in scop electoral.

Sr trebui sa fiti mandru ca sunteti roman, dar daca va place sa va numiti rrom, nu am nimic impotriva, ba chiar NE-ATI FACE O MARE FAVOARE, noua romanilor care nu ne rusinam de obiceiurile noastre populare.
3.1  RE: De ce nu hora? trimis de
(14 nov 2009, 13:56:07
Nu am nimic cu Hora sau cu obiceurile populare, ba din contra!

Ma deranjeaza ca sunt transformate in tziganisme.

Tziganism inseamna sa pervertesti un anumit lucru de la scopul sau initial, sa-l bagatilizezi!

La nunti si festivaluri folclorice se pot face hore cu nemiluita, iar in campaniile electorale trebuie facute lucururi concrete! Cetatenii nu trebuie sa mearga sa danseze sau sa asculte muzica ci sa se gandeasca strategii pentru tara alaturi de viitorii candidati. Antonescu, Geoana si Basescu nu trebuie sa vina in Suceava sa tunda oaia sau sa danseze ci sa gandeasca alaturi de cetateni solutii si sa promoveze strategii de reforma!

Ce credeti ca printr-o hora imi scade mie impozitul sau se re-construieste mai repede mizeria asta de oras ?
3.2  RE: De ce nu hora? trimis de
(16 nov 2009, 12:43:38
esti un portocaliu prost si cauti nod in papura....ce v-a mai umilit Crin la Cluj. L-a batut pe base "la el acasa", la "jucul lui", cu "armele lui".
4.   Nedumeriri trimis de
(14 nov 2009, 14:03:20
C�teva nedumeriri:

1) Ce nume vor purta sotii dupa casatorie: Valean sau Antonescu? Pentru ca deocamdata parca nu-s casatoriti.

2) De ce pe timp de criza dl. Crin a preferat sa sparga c�teva zeci de mii de euro pentru casatorie la Bruxelles si �n Italia, pt. ca daca se casatorea (pt. a doua oara) �n RO �i putea? Daca la banii astia se adauga si cei ai invitatilor, suma se ridica la c�teva sute de mii de euro.

3) Dl. Crin nu i-a mintit pe profesori ca le da 50% marire de salariu la profesori. El nu le da nimic drept razbunare ca a ramas repetent de 2 ori �n timpul facultatii. Sa ram�i repetent o data e rusinos, dar de 2 ori e chiar prostie crasa.

4) Oare de ce s-a sinucis prima sotie a lui Crin?
4.1  RE: Nedumeriri trimis de
(14 nov 2009, 14:16:45
1) Conform codului familiei sotii pot purta si nume diferite ! Dar Base al tau de ce se divorteaza de Maria si o ia de navasta pe Udrea la anul ??

2) Crin cat si nevasta-sa sunt salariati deci au de unde-s plati o calatorie in Italia sa se casatoreaca. A reusit fata lui Basescu somera fiind sa-si cumpere o masina de 75.000 EURO ! Invitatii au fost extrem de putini si au mers pe barba lor!

3) Repetent nu a ramas! Crin a spus adevarul ca nu le da profesorior deocadata nimic! In schimb le-a dat Basescu profesorilor 100%, ceva ce incepe cu M mare!

4) Uita-te la OTV, postul tau preferat si ai sa afli !!

4.2  RE: Nedumeriri trimis de
(14 nov 2009, 14:36:40
Ai raspuns �n doi peri.

1) Poate Crin e doamna �n casa si vrea sa �l cheme Valean. Ca �n partid barbat e doar Norica.

2) Era vorba de bani cheltuiti pentru a contribui la economia altor tari aflate �n criza, bani care puteau fi absorbiti la fel de bine de economia rom�neasca.

3) Repetent a ramas �n anul 2 si anul 5 de facultate. Mai informeaza-te. Iar M este felul tau favorit de desert probabil.

4) Ce-i aia OTV? Eu am alte surse de informatie, mult mai de �ncredere. Cauta pe net si vei vedea ca s-a sinucis, pe timpul mandatului lui de parlamentar. (Poate era prea apropiat de Valean �n timp ce sotia lui suferea)
4.3  RE: Nedumeriri trimis de
(14 nov 2009, 16:10:54
ce viata dura duceti la Suceavalaughing)
4.4  RE: Nedumeriri trimis de
(16 nov 2009, 12:46:37
ABURITU esti in tampit, daca-ti pun talanca pasti, GEORGESCU, scuza-mi remarca de mai sus. m-am grabit....:D
5.   ,,Adio, Traiane! De ce ti-e frica nu scapi" trimis de
(14 nov 2009, 15:13:47
,,Adio, Traiane! De ce ti-e frica nu scapi"
5.1  RE: ,,Adio, Traiane! De ce ti-e frica nu scapi" trimis de
(15 nov 2009, 10:45:20
iar tu ma?adio voi Patriciilor
6.   Antonescu trimis de
(14 nov 2009, 15:30:37
pe uni ii mira caci antonescu nu a facut mari afirmatii ca si ceilalti comunisti care au promis ca ne vor vinde tara si ca vom ajunge sa avem o industrie si agricultura de C.......este realist .si vrem sa stim unde sunt atitia bani inprumutati ce investitii sau facut??hoti acum dau colturile ba mai mult fac donatii pentru campaniile lui basescu ca doar doar vor scapa de strinsoarea lantului.niam saturat sa ne conduca hoti si comunisti cred ca e clar ce vria romanul.daca am fost condusi de un cizmar dar nu a avut tara atita datorii.dar de cind ilescu si basescu nia dus tara la faliment.
7.   Oooooooooooooo trimis de
(14 nov 2009, 16:07:59
a venit un prost si i-a dresat pe cei care aveau alcool in cap. eu nu am fost , dar sa mergi la un miting electoral e...

probabil aia nu aveau ce face acasa; desi ma indoiesc.

8.   Is satul de voi trimis de
(14 nov 2009, 16:15:05
eu vreau un rege. si gata.

ma ia cu greata cand aud de politicieni. oricare ar fi ei.
9.   Balarii! trimis de
(14 nov 2009, 18:49:45
Daca cei din PNL in perioada comunista,aveau carnetele de partid la naftalina si imediat dupa revolutie au devenit liberali convinsi,Crin in perioada aia era in clasa a VIII a,deci abia era facut utecist de frunte.Ca a ramas repetent 2 ani,asta arata cat de "intelighent" este,dar sa acuzi in stg si in dreapta pe oricine,doar ptr ca ai gura "sloboda",asta se numeste nesimtire.Asadar,sloganul "Romania bunului simt", este valabil doar ptr cei 22 de mil de romani care i-au tolerat pe asazisii liberali cand si-au batut joc de ei.Daca acesti liberali cu carnete de comunist si de liberal,pot guverna alaturi de securisto-comunistii lui Vanghelie si Hrebenciuc,poate si Crin sa se numeasca barbat.Pana atunci insa,Crin este un "guraliv" speriat,un "gavroche" ce se crede mai inteligent decat este.Daca a reusit sa adune din tot judetul doar 3000 de simpatizanti,poate ca doar 3000 o sa-l voteze.La Suceava doar cripto-comunistii sunt ahtiati dupa putere,saliveaza in zadar.
9.1  RE: Balarii! trimis de
(16 nov 2009, 12:48:38
bine ma ca base al vostru a promovat cu brio PROFESIONALA....ha.ha.ha!!!!
10.   "Nimeni nu este mai presus de lege" trimis de
(14 nov 2009, 20:02:32
Aceasta este parerea psihologilor Georgeta Ghinea si Florin Tudose despre prezidentiabilul Crin Antonescu.

Suspicios, �ncordat, un outsider care reuseste sa devina lider ales pe criteriul usurintei de a fi manevrat, care se doreste a fi un barbat nealterat de vointa de putere,

Olteanu, si a marginalizat, dincolo de limitele vizibilului, toti fostii oponenti. Cu siguranta, aceeasi soarta este deja decisa si pentru menestrelul Orban".

"Un personaj desprins din galeria Geoana, Vanghelie, Ceausescu, adica a outsiderilor cu sanse nule care reusesc sa devina lideri prin alegerea pe criteriul "asta va fi cel mai usor de manevrat", devenind apoi tirani vicleni si extrem de periculosi pentru orice opozant care le-ar denunta slabiciunea". Asa �l vede pe Crin Antonescu psihologul Florin Tudose care subliniaza ca "dupa victoria putin asteptata �n fata lui Tariceanu, Crin l-a lichidat cu s�nge rece pe killerul acestuia -

11.   "Nimeni nu este mai presus de lege" trimis de
(14 nov 2009, 20:05:15
Tudose adauga ca Antonescu "se considera un mare strateg si moralist, dar dezangajarea sa militanta (chiulangiul parlamentului, studentul repetent, ministru de vitrina) �i joaca renghiuri permanente".

Georgeta Ghinea spune ca liberalul Crin Antonescu pare "contradictoriu" �n cursa pentru Cotroceni. "Acest lucru pare cu at�t mai evident, daca �l privim si analizam pe Crin Antonescu �ncep�nd cu fizionomia. O singura spr�nceana ridicata �n permanenta denota suspiciune �nsasi din partea posesorului. Suspiciunea e transmisa apoi la nivelul subconstientului colectiv si avem tabloul gata. L-am urmarit pe domnul Crin Antonescu �n c�teva aparitii si l-am descoperit �ncordat, mereu �n ofensiva, apar�ndu-se chiar si c�nd nu era cazul. Nu se poate relaxa niciodata, nu poate fi ceea ce consideram noi natural. Este fabricat �ntr-un rol care nu i se potriveste".

12.   "Nimeni nu este mai presus de lege" trimis de
(14 nov 2009, 20:07:24
Dinu Patriciu,Liberal convins la alegerile locale din anul 2004, a sponsorizat campania electorala pentru primaria generala a municipiului Bucuresti a lui Mircea Geoana, un social democrat care candida atunci �mpotriva actualului presedinte al Rom�niei, Traian Basescu si era si adversar al PNL �n campania electorala.Dinu Patriciu este unul dintre cei mai controversati oameni de afaceri din Rom�nia. El a fost acuzat de spalare de bani si �nselaciune �n cazul privatizarii Petromidia.�n seara zilei de 27 mai 2005, dupa ce daduse declaratii timp de mai multe ore, el a fost retinut de procurori �n dosarul penal al privatizarii Petromidia, fiind �nvinuit de infractiuni de spalare de bani, �nselaciune si evaziune fiscala. A fost dus �n arestul Directiei de Cercetari Penale, unde a petrecut c�teva ore, fiind pus �n libertate �n mai putin de 24 de ore dupa expirarea mandatului.
12.1  RE: "Nimeni nu este mai presus de lege" trimis de
(15 nov 2009, 00:49:49
DE unde aveti atatea date de la pshihologi??? Sunteti un client fidel al cabinetelor de pshihiatrie?

Daca tot vreti sa faceti un bine marelui CONDUCATOR portocaliu ar fi bine sa ii recomandati un asa zis pshiholog din asta din care citati. ..pentru ca dupa intalnirea cu Crin ANTONESCU cu siguranta are nevoie de un pshiholog...aaa si daca tot se duce poate isi rezolva si problema cu alcoolismul.
12.2  RE: "Nimeni nu este mai presus de lege" trimis de
(15 nov 2009, 01:19:10
La dezbatere Basescu i-a dat clasa lui Antonescu. Se vede clar ca Antonescu nu are stofa de presedinte.
12.3  RE: "Nimeni nu este mai presus de lege" trimis de
(15 nov 2009, 13:23:35
tu asta ai vazut? daca te intreb unde e flota, ce imi raspunzi ?
12.4  RE: "Nimeni nu este mai presus de lege" trimis de
(15 nov 2009, 18:24:51
la dezbatere oamenii inteligenti isi dau seama de stilul lui basescu de a fraieri oamenii.la unele intrebari nici nu a stiu ce sa raspunda si imediat gasea alt raspuns
12.5  RE: "Nimeni nu este mai presus de lege" trimis de
(16 nov 2009, 12:52:21
ba eu cred ca pd-l-istii nu au vazut dezbaterea live!!!! le-au dat sefii de partid o inregistrare trucata, ca altfel nu-mi dau seama de ce fac astfel de comentarii, base mai avea putin si exploda, nici macar sotia lui nu-l aplauda (am impresia ca-l aplauda pe Crinlaughing)))). vai de cpul vostru copilasi, sunteti batuti, treziti cu apa rece si batuti iar:)))))
13.   "Nimeni nu este mai presus de lege" trimis de
(14 nov 2009, 20:08:08
Dinu Patriciu a mai fost acuzat si de manipularea pietei bursiere din Rom�nia cu prilejul listarii actiunilor SC Rompetrol Rafinare SA (fosta rafinarie Petromidia).

Actiunile Petromidia au fost listate pe Piata Rasdaq p�na la 11 noiembrie 2003, sub simbol PTRM, ultimul lor pret de tranzactionare fiind de 75.000 lei vechi pe actiune (la o valoare nominala de 214.220 lei). Ulterior, Rompetrol a decis o splitare a valorii nominale a actiunilor emise de Rompetrol Rafinare SA, care a devenit 1.000 de lei, ceea ce echivala cu o noua valoare pe piata de circa 350 lei/actiune.Un alt scandal legat de persoana sa se refera la recuperarea ilegala a unei creante externe a Rom�niei �n Libia de 85 de milioane de dolari de catre reprezentantii Grupului Rompetrol.

Are intr-adevar motive sa-l urasca pe Basescu,deoarece aude si-n somn zanganituri metalice!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei