Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 oct 2009 - Anul XIV, nr. 252 (4238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şicane

Onofrei ironizează „Acţiunea Antonescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, ironizează „Acţiunea Antonescu”, acţiune prin care candidatul PNL la preşedinţia României, Crin Antonescu, încearcă să strângă bani pentru campania electorală invitând oamenii să dea sms-uri şi să-şi imagineze că achiziţionează de fapt acţiuni la o societate comercială.
Onofrei susţine că, de fapt, Antonescu îşi imaginează că Preşedinţia este o societate comercială la care doreşte să aibă doar o acţiune, iar restul să le cesioneze lui Dinu Patriciu.
„Pentru noi este extrem de clar ce fel de preşedinte vrea să fie Crin Antonescu într-o Românie care nu-i place, aşa cum afirma chiar el. Pentru dumnealui, preşedinţia este o societate comercială în care doreşte să aibă o acţiune, adică să fie acţionar nesemnificativ, restul acţiunilor cesionându-le probabil lui Dinu Patriciu, care se pricepe la afaceri. Ca societatea să fie eficientă, probabil o parte din acţiuni le vor vinde lui Viorel Hrebenciuc şi Marian Vanghelie. De altfel, şi Antonescu şi Geoană vor fi preşedinţi de formă. De fapt preşedinte, în cazul lui Geoană, va fi Ion Iliescu, iar în cazul lui Antonescu, Emil Constantinescu, cu care umblă prin campanie. Guvernul, în cazul lui Crin Antonescu, va fi coordonat de Patriciu, iar în cazul lui Geoană de Vanghelie. În final, Antonescu şi Geoană vor face o Românie care nici chiar lor nu o să le placă”, a spus Onofrei.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei ironizează „Acţiunea Antonescu”.
 Vizualizări articol: 1438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Onofrei ironizează „Acţiunea Antonescu”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
(27 oct 2009, 11:58:06
asta stiu sa faca, sa ironizeze. la asta se rezuma campania electorala, la atacarea adversarilor si nicidecum la informarea populatiei cu privire la "planul" si actiunile candidatilor. Rusine pentru mascarada politica
1.1  RE: :) trimis de
(27 oct 2009, 12:06:57
Mai intereseaza-te si ai sa vezi ca singurul care a prezentat un plan este Traian Basescu. Ceilalti au un singur plan: Sa-l injure pe Basescu (daca numai atat le duce capul ce sa le ceri?):)))
2.   Cam mult.. trimis de
(27 oct 2009, 16:52:07
Ironizeaza cam mult domnul senator si de cele mai multe ori fara haz si fara niciun rost. De la un Senator al Romaniei cu totul altele sunt asteptarile, dar, ma rog, fiecare cat si cum se pricepe.
2.1  RE: Cam mult.. trimis de
(27 oct 2009, 17:11:04
Cum sa nu ironizezi cand auzi ce prostii spun PNL-istii? Sincer am ras cu lacrimi cand am citit "actiunea antonescu" a PNL-istilor.
2.2  RE: Cam mult.. trimis de
(27 oct 2009, 17:12:29
eu nu am citit-o. unde o pot accesa? multumesc
2.3  RE: Cam mult.. trimis de
(27 oct 2009, 17:18:06
e campania lor de strangere de fonduri prin smsrolling on the floor=))=))
3.   Pacat trimis de
(27 oct 2009, 17:18:03
Mare pacat ca Seniorul Corneliu Coposu nu mai traieste pentru a-i da o pereche de palme gingavului Onofrei. Cat il priveste pe domnul Basescu lucrurile sunt clare. Dupa 5 ani concreti de ocarmuire poporul asteapta si altceva decat planuri de viitor! Oricum domnul presedinte a uitat sa specifice de cand vom trece la un parlament unicameral. De anul asta imediat dupa alegeri, din viitorul mandat sau peste ani si ani?
4.   :)) trimis de
(27 oct 2009, 21:00:43
asta e pentru noua ordine mondialalaughing)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei