Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 oct 2009 - Anul XIV, nr. 252 (4238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atitudine

PSD condamnă conducerea Inspectoratului Şcolar că a mers cu elevi la huiduit PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Gavril Mîrza, şi-a manifestat, ieri, surprinderea în legătură cu prezenţa şefului Inspectoratului Şcolar Suceava, Petru Carcalete, şi a adjunctului acestuia, Vasile Monacu, împreună cu tineri de vârstă şcolară, în rândurile celor care au huiduit delegaţia lui Mircea Geoană, la Târgul Mărului, la Fălticeni.
„Am rămas surprins de gestul conducerii IŞJ, prin prezenţa lui Carcalete şi a lui Monacu în Fălticeni, îmbrăcaţi în portocaliu. Sigur, nimic ieşit din comun ca nişte oameni care fac politică să fie îmbrăcaţi în culorile partidului, dar să fie însoţiţi de elevii şcolilor sucevene ca să huiduie adversarii politici, aşa da educaţie civică”, a declarat, în conferinţă de presă, Gavril Mîrza.
Senatorul a afirmat că doreşte să le transmită părinţilor acelor copii să aibă răbdare până în data de 6 decembrie, după turul doi al alegerilor prezidenţiale, „când se va instala şi în acest sector de activitate starea de normalitate”.
Gavril Mîrza a mai spus că, în opinia sa, mulţi dintre liderii PD-L „şi-au pierdut raţiunea”, dând-o ca exemplu pe Elena Udrea, „care a declarat la Galaţi că poporul român este urmaşul lui Traian Băsescu”. „E o confuzie de neînchipuit, doar dacă era în stare de ebrietate ar fi putut să spună aşa ceva”, a încheiat Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD condamnă conducerea Inspectoratului Şcolar că a mers cu elevi la huiduit PSD.
 Vizualizări articol: 550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD condamnă conducerea Inspectoratului Şcolar că a mers cu elevi la huiduit PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iar asta? trimis de
(27 oct 2009, 12:43:21
Pai da ca studentii nu pun botul la minciunile voastre. Mirza iar agiti apele degeaba si inventezi minciuni?
2.   Spre cinstea lor... trimis de
(27 oct 2009, 16:44:30
Am vazut acele imagini in care grupul adus de la Gura Humorului la Falticeni l-a huiduit pe un candidat la Presedintie, gest urat, lipsit de cel mai elementar spirit de civilizatie indiferent cine ar fi fost acel candidat, dar am mai vazut un lucru formidabil: spre cinstea lor, acei tineri in portocaliu (elevi, din cate se putea vedea) dupa ce-au terminat ce li s-a ordonat, ori dupa ce si-au primit banii de la initiatori, s-au amestecat cu tinerii in pelerine rosii, radeau si glumeau unii cu altii, dovada ca nu erau nici macar indoctrinati, ci platiti sa huiduie si dupa ce si-au luat plata si-au vazut de ale lor! Un gest ce ar trebui sa-i faca sa roseasca de rusine pe cei ce s-au pretat la organizarea unor asemenea actiuni mitocanesti, dar cred ca nu se va-ntampla asa ceva, din pacate!
2.1  RE: Spre cinstea lor... trimis de
(27 oct 2009, 17:20:11
N-a fost nimic comandat. E doar un mesaj clar catre PSD: In moldova nu au ce cauta mincinosi si corupti!!!
2.2  RE: Spre cinstea lor... trimis de
(27 oct 2009, 19:06:13
In grupul de la Gura Humorului nu erau tineri, in primul rand!cine vrea sa se convinga sa il caute pe presedintele de la tineret de la Gura Humorului(adik eu).In al doilea rand eu nici nu apar pe acolo, pentru ca nu am fost si nici un tanar nu a fost acolo.

In al doilea rand tinerii din organizatie au peste 18 ani si s-ar putea sa fie mai mari decat tine la cum gandesti.

In al treilea rand cred ca habar nu pe ce lume traiesti.In clipurile postate pe internet prin ziare nu apare nimeni din humor in cadru.

Si cu asta am spus tot.....aviz amatorilor de senzatii tari in ceea ce priveste Organizatia Gura Humorului
2.3  RE: Spre cinstea lor... trimis de
(27 oct 2009, 20:45:29
Gymos nu te oftica degeaba. Numai asta stiu sa faca PSD-istii, sa minta. Lasa-i ca nimeni nu-i crede.
3.   Spre cinstea lor... trimis de
(27 oct 2009, 18:26:33
voi PSD-istii spuneti orice minciuni sa va creada lumea..si cum la Falticeni ati fost in minoritate normal ca acuma vorbiti degeaba !
4.   Prostimia si alegeria trimis de
(27 oct 2009, 18:27:26
desi ma trag din zona bucovinei imi este foarte greu sa cred ca multa prostime se afla in zona moldovei si in romania.cind e vorba ca o femeie face afirmatii de geniul noi suntem hotii rominiei trebue crezuta e elena udria.cea care dirijiaza bani turismului.traian e pirat isi exersiaza meseria .se simte fericit printre gaini ca E.sa traiti bine

4.1  RE: Prostimia si alegeria trimis de
(27 oct 2009, 20:31:04
Mai "SOS Romania",pe langa faptul ca un pic de gramatica de clasa a VI a nu ti-ar strica,esti si impertinent(a).Probabil ca sunt si oameni neinformati in Moldova si Bucovina,dar sigur nu sunt "prostimia si alegeria" din titlul postat de tine.Eu cred insa ca "prostimia si alegeria" din zona noastra,incepe chiar cu tine.Cunosti ce este aia politica,cum se pricepe Goagle alias Almanahe la conjugat verbul a fi.Mai analizeaza!
4.2  RE: Prostimia si alegeria trimis de
(27 oct 2009, 20:37:05
PS: la scoala,invatatoarea nu ti-a spus sa faci nici o compunere?Esti varza la toate capitolele,poti primi lectii de la "Almanahe" din PSD.Nu mai posta pe forum,spune-le parintilor sa nu-ti mai plateasca netul.Mergi cu vacile la pascut,poti fi folositor(are) si pe islazul comunei.

4.3  RE: Prostimia si alegeria trimis de
(27 oct 2009, 20:38:39
PS: la scoala,invatatoarea nu ti-a spus sa faci nici o compunere?Esti varza la toate capitolele,poti primi lectii de la "Almanahe" din PSD.Nu mai posta pe forum,spune-le parintilor sa nu-ti mai plateasca netul.Mergi cu vacile la pascut,poti fi folositor(are) si pe islazul comunei.

5.   Chiar cred trimis de
(27 oct 2009, 22:24:22
Nu sunt fan PSD dar nici PDL.

Turbarea din randul PDL-istilor ca nu ar avea cine sa numeasca primul ministru contrar CONSTITUTIEI si contrar majoritatii Parlamentare e evidenta.

Pe de alta parte Carcalete atata a facut la ISJ, personaj care chiar am convingerea ca nu e spagar ci sta doar din considerente politice acolo (ii place fraierului, nu a fost bagat niciodata in seama atat, decand atunci cand a fost prins cu copiatul). A incurajat cresterea in mod exponential a caracatitei rubedeniior, masinaria de vot descoperita de PDL. Sustinerea incompetentei, coruptiei, comportamentului neocomunist e clar datorat faptului ca fiecare director si direcotras sustinut in functie aduce macar 20-30 voturi, fiecare salariu de merit => votul, etc. Multiplicat la peste 2000 unitati scolare => intre 400.000 si 600.000 voturi de sef al ISJ. Pai numai asa o sa castige Base, nu?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei