Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 oct 2009 - Anul XIV, nr. 252 (4238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Sprijin

Liberalii suceveni au început campania de strângere de fonduri pentru Crin Antonescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Vasile Mocanu, a anunţat că liberalii suceveni au dat startul la „Acţiunea Antonescu”, o campanie la vedere de strângere de fonduri pentru susţinerea campaniei electorale pentru prezidenţiale a liderului PNL, Crin Antonescu.
Mocanu a precizat că s-a apelat şi la acest mod de strângere de fonduri pentru a demonstra că finanţarea unei campanii se poate face în mod transparent.
„Domnul Băsescu îndeamnă românii să meargă la referendum, fără însă a spune că de fapt milioanele de lei cheltuite din banul public, bani de-ai noştri, ai tuturor, pentru organizarea lui se duc şi susţin campania electorală a domniei sale. Şi nu spune că aceeaşi campanie este susţinută financiar din comisioanele lucrărilor date în condiţii obscure către clientela politică din fiecare judeţ”, a declarat liderul liberalilor din municipiul Suceava.
El a explicat că finanţarea prin SMS a campaniei lui Crin Antonescu se face prin trimiterea de mesaje la două numere de telefon. Astfel, prin trimiterea unui SMS la numărul 2746 (CRIN) sau 2741, susţinătorii liderului liberal pot contribui cu 1 Euro, respectiv 5 Euro, la campania lui Crin Antonescu. În schimbul acestor SMS-uri, cei ce contribuie cu respectivele sume de bani vor primi o imagine de fundal reprezentându-l pe Crin Antonescu, respectiv un ton de apel, imnul PNL.
„Textul mesajului poate conţine numele persoanei care sprijină campania sau orice alt mesaj pe care doreşte să-l transmită preşedintelui PNL, Crin Antonescu. Iar cel mai interesant mesaj transmis va fi premiat cu un Notebook. Şi nu în ultimul rând, trebuie spus că finanţarea unei campanii electorale nu mai trebuie să fie ceva ascuns şi misterios, e o problemă publică, de interes public”, a declarat Mocanu.

 

„Traian Băsescu doreşte să-i impresioneze pe cetăţeni cu un slogan care ne-aduce aminte de perioada premergătoare lui ’89”

Vasile Mocanu a mai adăugat că, încă de la startul campaniei electorale, actualul preşedinte al României, Traian Băsescu, a început să-i impresioneze pe români cu sloganuri electorale „care aduc aminte de perioada de dinainte de anul 1989”. El a adăugat că, în comparaţie cu Traian Băsescu, candidatul PNL, Crin Antonescu, încearcă să readucă românilor „demnitatea de a trăi într-o ţară a bunului-simţ”.
„Actualul preşedinte se vede a fi eroul salvator al acestui popor, postura din care-şi permite să mintă, să manipuleze şi să-şi urmărească propriul interes, fără a da doi lei pe cei cărora le cere votul. El vrea să câştige prin intimidare, şantaj, manipulare, dezinformare şi insultă. Traian Băsescu doreşte să-i impresioneze pe cetăţeni cu un slogan care ne-aduce aminte de perioada premergătoare lui ’89. Însă vrem să-i transmitem, din partea cetăţenilor Sucevei, oameni liberi, că nu ne este frică şi că vom scăpa noi de el, pentru că ştim ce fel de om se ascunde în spatele justiţiarului de carton”, a mai spus preşedintele PNL Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii suceveni au început campania de strângere de fonduri pentru Crin Antonescu.
 Vizualizări articol: 840 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberalii suceveni au început campania de strângere de fonduri pentru Crin Antonescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   =)) trimis de
(27 oct 2009, 12:46:09
Nu am decat asta de spus: hahahahahahahaha
2.   :) trimis de
(27 oct 2009, 21:03:17
asta e ideea liberalului de baisanu !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei