Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 oct 2009 - Anul XIV, nr. 252 (4238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prognoză

Mîrza îi prezice lui Flutur decăderea din PD-L, după alegeri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, nu-i vede un viitor politic bun vechiului său adversar de la PD-L, Gheorghe Flutur. Mîrza a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că strategia de campanie electorală adoptată de PD-L denotă spaima şi disperarea că Traian Băsescu a pierdut foarte mult din preferinţele românilor, altfel nu ar fi fost necesar ca liderii locali ai partidului să încerce să transfere asupra preşedintelui României din propria lor imagine şi încredere.
„Atât de disperaţi sunt, încât liderii locali încearcă să-i transfere din imagine, din personalitate şi încredere. În Suceava, văd că îi transmite Gheorghe Flutur, la Botoşani am înţeles că sunt mash-uri mari cu Conţac, la Iaşi cu Simirad, la Dolj e Bercea Mondialu’ şi la Neamţ Pinalti. Ar trebui să se liniştească şi să-şi ia rămas-bun de la Preşedinţia României, PD-L-iştii să realizeze că au pierdut şi să se retragă frumos în opoziţie”, a afirmat Gavril Mîrza.
În opinia sa, insistenţa cu care Traian Băsescu şi PD-L încearcă să impună Guvernul Croitoru demonstrează tot „nelinişte şi o mare tensiune”.
Potrivit lui Mîrza, atât Croitoru, cât şi Gheorghe Flutur sunt doi oameni cărora Traian Băsescu le sacrifică viitorul. Despre premierul desemnat Lucian Croitoru, liderul PSD a afirmat că e păcat că nu-şi depune mandatul „şi insistă să se facă de ruşine până la sfârşit”, iar despre Gheorghe Flutur, că „va fi sacrificatul, PD-L angajându-l într-o muncă de şef de campanie, o campanie sortită eşecului de la început”. „Prevăd că, după 6 decembrie, PD-L se va sparge în 14 şi pe el s-ar putea să nu-l ia în seamă nici una dintre tabere. Oamenii îşi pun speranţa că Mircea Geoană, candidatul PSD la Preşedinţia României, va aduce normalitatea în ţară, pentru că la această dată avem o societate dezbinată, care suferă de sindromul scandalului. Populaţia îşi doreşte mai mult ca oricând linişte”, a mai spus Gavril Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îi prezice lui Flutur decăderea din PD-L, după alegeri.
 Vizualizări articol: 516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza îi prezice lui Flutur decăderea din PD-L, după alegeri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   JOS PSD!! trimis de
(27 oct 2009, 12:34:30
Singurul mod in care o sa fie liniste si prosperitate in tara asta este decat daca plecati voi inapoi in scorburile din care ati iesit. MINCINOSILOR, HOTILOR!!!! Ne distrugeti tara cu tacticile voastre de prost gust!!! Ati manipulat populatia asa cum ati vrut, ne mintiti pe fata si ne furati pe fata!!
2.   Nu se respecta regulile? trimis de
(27 oct 2009, 17:02:15
Conducerea ziarului a impus niste norme de conduita printre care interzicerea proferarii de insulte si calomnii; nu intervine nimeni atunci cand nu sunt respectate regulile?
2.1  RE: Nu se respecta regulile? trimis de
(27 oct 2009, 17:08:57
si atunci drepotul de a avea propria opinie in legatura cu orice, ce facem cu el? Dreptul la libera exprimare si dreptul de a avea propria opinie in legatura cu orice este un element fundamental al democratiei. Dar se pare ca unii sunt invatati cu regimul dictatorial al lui basescu. Pacat de voi ... credeam ca suntem o tara libera !!! din toate punctele de vedere

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei