Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 oct 2009 - Anul XIV, nr. 252 (4238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pozitie

Iordache acuză PD-L de distrugerea unui cort de campanie şi a unor afişe electorale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, a anunţat ieri că social democraţii au sesizat Poliţia cu privire la distrugerea unor însemne electorale care aparţin candidatului PSD la preşedinţia României, Mircea Geoană. Iordache a amintit de un cort de campanie din faţa sediului PSD din cartierul Burdujeni, care, susţine el, a fost amplasat cu respectarea prevederilor legale, având certificat de urbanism şi autorizaţie de construire, şi de afişajul electoral din Cornu Luncii, Negostina, Dărmăneşti, Cacica şi Rădăuţi, acolo „unde arhicunoscutul primar al cărui nume nici măcar nu pot să-l mai rostesc nu a avut bunăvoinţa să respecte legea şi să dea certificat de urbanism pentru montarea de bannere şi de corturi electorale”.
Iordache speră ca poliţia să-şi facă treaba şi să găsească vinovaţii, de data aceasta amintind că, la alegerile precedente, la sesizările PSD Suceava s-au primit răspunsuri de genul că făptuitorii sunt iresponsabili sau sunt alienaţi mintal.
Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava este convins că în spatele acestor acţiuni de distrugere a materialelor electorale ale lui Mircea Geoană se află PD-L, care, în opinia lui, are un comportament „iresponsabil, neomenesc, demne de feudalism”.
„Consider în acest moment că cei care conduc azi PD-L, în frunte cu „nepreţuitul” Gheorghe Flutur, calcă pe urmele unor oameni care au avut de a face cu dictatura. Acelaşi comportament iresponsabil îl au PD-L-iştii de la Suceava, la fel ca şi mentorul lor Traian Băsescu. Le amintesc tuturor că Traian Băsescu este un produs pe care scrie cu litere mari expirat. Îi invit pe oamenii de bună credinţă care doresc ca în România să se reinstaureze normalitatea să vină alături de Mircea Geoană. Am semnale că sunt oameni care au fost odată susţinători ai Alianţei D.A. şi acum vin alături de PSD şi Mircea Geoană”, a declarat Iordache.

 

PSD Suceava cere retragerea mash-urilor cu Băsescu care invită oamenii la referendum

El a mai spus că Autoritatea Electorală Permanentă ar trebui să se autosesizeze în legătură cu mash-urile în care apare candidatul Traian Băsescu alături de inscripţia „referendum”, să dispună retragerea lor, pe motiv că actualul şef al statului îşi face campanie pe bani publici. „Cred că organele abilitate trebuie să se sesizeze cu privire la provenienţa banilor, la faptul că Traian Băsescu îşi face campanie electorală pe bani publici. Cer celor care se ocupă de respectarea legii să ia toate măsurile pentru ca acest mash-uri să fie date jos. Nu avem nimic împotriva cuvântului referendum, ci împotriva celui care se află pe mash-uri, în sensul că se cheltuiesc banii publici, lucru nefiresc”, a spus Iordache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordache acuză PD-L de distrugerea unui cort de campanie şi a unor afişe electorale.
 Vizualizări articol: 579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iordache acuză PD-L de distrugerea unui cort de campanie şi a unor afişe electorale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iar tu? trimis de
(27 oct 2009, 12:21:38
Virginele, Virginele iar ne minti? Cati bani ai dat politiei sa iti creada minciunile?
2.   Haha trimis de
(27 oct 2009, 12:23:32
asti-a nu stiu decat sa se certe si sa faca ironii. Suceava ajunge mai rau ca o jungla. Mie rusine ca sunt din Suceava

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei