Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 oct 2009 - Anul XIV, nr. 240 (4226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Social democraţii susţin că tinerii PD-L-işti copie „atitudinile dictatoriale” ale şefilor lor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Dacă tinerii PD-L-işti îi acuză pe tinerii PSD-işti că au luat din metehnele seniorilor, pot să spun cu toată responsabilitatea că tinerii democrat-liberali copie atitudinile dictatoriale ale şefilor lor”. Afirmaţia aparţine vicepreşedintelui Organizaţiei Judeţene a PSD, Ovidiu Milici, şi vine ca reacţie la declaraţiile liderului Organizaţiei Municipale Suceava de Tineret a PD-L, Lucian Harşovschi, potrivit cărora tinerii social democraţi au preluat apucăturile seniorilor, în sensul că tinerii PSD-işti care deţin funcţii în instituţiile statului ţin cu dinţii de acestea, luându-şi concedii medicale pentru a nu putea fi schimbaţi.
Milici s-a dat drept exemplu pentru a infirma afirmaţiile democrat-liberalilor, arătând că a stat la conducerea Direcţiei Judeţene de Tineret doar până pe 22 iulie a.c., atunci când a fost înlocuit cu fosta şefă a instituţiei, care şi-a recâştigat postul în instanţă.
El a mai spus că la CSM Suceava persoana nominalizată de PSD să ocupe postul de director adjunct nu a apucat să se bucure nici un minut de această funcţie, întrucât ocupantul fotoliului şi-a luat concediu medical.
Mai mult, a precizat Milici, posturile de director adjunct la DJT şi CSM au fost desfiinţate printr-un ordin al ministrului Tineretului şi Sportului. „Atunci stau şi întreb, de unde sunt tinerii PSD acuzaţi că se ţin de funcţii?”, s-a întrebat retoric Ovidiu Milici.

 

Milici: „Le promit liderilor PD-L de la tineret că pe 6 decembrie, de Moş Nicolae, vor primi cu siguranţă o vărguţă”

El a ţinut să precizeze că, în perioada scurtă cât a fost director, a lansat două acţiuni importante, Crosul tineretului de la Rădăuţi, la care au participat o mie de persoane, şi Festivalul antiviolenţă „Night Music” şi a făcut demersuri pentru reabilitarea taberei de la Bucşoaia.
„Din informaţiile mele, DJT urmează să primească 13 miliarde de lei vechi pentru refacerea taberei Bucşoaia. E un prim început. Tot timpul am considerat că tabăra nu este nici a PNL, nici a PSD, nici a PD-L, ci este tabăra copiilor. Am făcut demersuri la ministerul Tineretului şi Sportului pentru reabilitarea taberei, pentru a mă ţine de promisiunea de la începutul mandatului meu de director. Iată că această promisiune încet, încet, se cristalizează. Am găsit deschidere la minister şi la parlamentarii de pe colegiul taberei Bucşcoaia. Pentru că tinerii de la PSD au fost acuzaţi pe nedrept că se ţin de funcţii, le promit liderilor PD-L de la tineret că pe 6 decembrie, de Moş Nicolae, vor primi cu siguranţă o vărguţă”, a încheiat Milici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social democraţii susţin că tinerii PD-L-işti copie „atitudinile dictatoriale” ale şefilor lor.
 Vizualizări articol: 488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Social democraţii susţin că tinerii PD-L-işti copie „atitudinile dictatoriale” ale şefilor lor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   5 ani? trimis de
(13 oct 2009, 19:05:01
PSD parca sunt niste copii mici cu replici de genul: "ba nu, tu esti".
2.   Jalnici trimis de
(14 oct 2009, 10:13:33
PSD-istii sunt ca raia, tin cu dintii de scaune, au dus tara asta de rapa, au vandut toata tara asta si acum fac pe moralistii. Sa la fie rusine. Ne meritam soarta, pentru ca la vot lumea nu i-a sanctinat si de aceea vedem toate relicvele in Parlament.PSD=PCR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei