Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 sep 2009 - Anul XIV, nr. 225 (4211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Băişanu crede că PSD a devenit imun la problemele populaţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, consideră că social democraţii au uitat că doctrina pe care o au este de stânga, iar în ultima perioadă au demonstrat faptul că nu mai au nici un interes pentru problemele sociale. Băişanu a spus că social democraţii se află în „degringoladă şi într-o stare de nepăsare”, fiind interesaţi mai mult să rămână la guvernare.
„Sunt în degringoladă internă de disperare faţă de eşecul electoral anunţat al lui Geoană şi sunt nepăsători la criza economică şi socială. Singura preocupare a PSD şi a liderului acestuia, Mircea Geoană, este să rămână la putere, să beneficieze de resursele statului, dar nu să îşi asume responsabilitatea guvernării”, a precizat Băişanu.
El a spus că prin ceea ce fac, social democraţii demonstrează că se ţin strâns „de ciolanul guvernării”, uitând că în mod normal ar trebui le ia apărarea şi să-i sprijine pe cei care vor rămâne fără locuri de muncă sau să-şi ducă la îndeplinire promisiunile, respectiv creşterea cu 50% a salariilor profesorilor sau asigurarea a 25.000 de euro pentru românii care se întorc în ţară.
„PSD e încolăcit cu mâinile şi picioarele de un ciolan. De fapt, pe o parte a ciolanului, pentru că în partea cealaltă stau cei de la PD-L, Emil Boc şi Traian Băsescu. Este incalificabil pentru un partid de stânga să nu aibă nici o reacţie la tulburările sociale, nici o soluţie când oamenii sunt trimişi în şomaj pentru că actualul Guvern, din care şi PSD face parte, este incapabil să găsească soluţii”, a spus Alexandru Băişanu.
Pe de altă parte, liderul liberalilor suceveni a spus că PNL atrage atenţia actualilor guvernanţi asupra pericolului pe care îl reprezintă folosirea împrumutului de 13 miliarde de euro pentru plata salariilor şi a pensiilor. Băişanu a precizat că pentru plata acestor drepturi actualul Guvern se bazează doar pe sumele împrumutate de la FMI, fără a lua măsurile pentru a creşte veniturile la bugetul de stat.
„Probabil că actualii guvernanţi uită că pensiile şi salariile se plătesc în fiecare lună. Nu ştim care sunt soluţiile Guvernului, dar poate ar trebui să facă un abonament la FMI, iar ei să stea degeaba”, a precizat preşedintele PNL Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu crede că PSD a devenit imun la problemele populaţiei.
 Vizualizări articol: 431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Băişanu crede că PSD a devenit imun la problemele populaţiei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei