Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 iul 2009 - Anul XIV, nr. 173 (4159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Replică

Uricec crede că Nechifor suferă de amnezie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Deputatul PD-L de Suceava Eugen Uricec consideră că parlamentarul social democrat Cătălin Nechifor suferea de amnezie atunci când a declarat că organizaţia judeţeană a PD-L tinde să devine „nedemocrată”, deoarece a început să preia primarii altor formaţiuni politice. Uricec i-a adus aminte lui Cătălin Nechifor că, în anul 2001, preşedintele de atunci al PSD, Adrian Năstase, declarase că fostul Partid Democrat „trebuie distrus prin orice mijloace”.
Mai mult, el a precizat că deputatul Cătălin Nechifor a dat dovadă că suferă de amnezie şi a fost necredibil şi atunci când a anunţat că trei primari PD-L, proveniţi din rândul social democraţilor, intenţionează să revină la PSD, nemulţumiţi de activitatea administrativă a preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur.
„Aş vrea să-l întreb pe Cătălin Nechifor dacă mai ştie care sunt primari PSD. Care a fost de la început primar PSD şi care a fost luat prin diferite presiuni nedemocratice în decursul timpului. Consider că ce a spus Cătălin Nechifor are o tentă amnezică şi chiar necredibilă. Nu se ştie numele primarilor PD-L care ar vrea să intre în PSD. Este un accent misterios, ca de fapt toată activitatea PSD, pe care noi o considerăm misterioasă pentru că nu putem să spunem ceva concret referitor la ceea ce au făcut ei pentru bunul mers al administraţiei judeţului şi al mediului de afaceri”, consideră deputatul PD-L.
El a adăugat că cei trei primari PNL care săptămâna trecută şi-au declarat susţinerea pentru PD-L au făcut acest lucru din dorinţa de a colabora direct, din nou, cu liderul democrat-liberalilor Gheorghe Flutur.
„Această apropiere s-a creat în decursul timpului prin simplul fapt că au lucrat împreună cu preşedintele PD-L şi al Consiliului Judeţean Suceava şi doresc să lucreze în continuare împreună. Şi nu în ultimul rând, cred că ei consideră PD-L un partid în care se pot integra”, a mai spus Uricec.

 

Deputatul PD-L îi invită pe social democraţi la treabă

Pe de altă parte, parlamentarul PD-L a adresat o invitaţie către social democraţi să se implice mai mult în sprijinirea primarilor din judeţ în promovarea unor proiecte cu finanţare europeană. El a precizat că pentru perioada următoare, democrat-liberalii se vor implica în sprijinirea mediului de afaceri sucevean, în special a IMM-urilor, în condiţiile în care acestea au la dispoziţie fonduri europene, de până la două milioane de euro pentru un proiect, pentru activităţi de producţie sau pentru servicii.
„De asemenea, pentru administraţiile locale mai sunt deschise axele de finanţare pentru mediu, cultură, sau în domeniul social. În tot acest context, noi, PD-L, invităm parlamentarii PSD să se implice efectiv în realităţile judeţului, să încerce să rezolve pe cât posibil neajunsurile din zona noastră şi să lase mai deoparte capra vecinului şi ce se întâmplă în PD-L sau în alte partide. Pentru că acest moment al crizei economice, pe care îl traversăm toţi, nu are culoare politică”, a încheiat Uricec.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Uricec crede că Nechifor suferă de amnezie.
 Vizualizări articol: 745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Uricec crede că Nechifor suferă de amnezie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei