Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iul 2009 - Anul XIV, nr. 171 (4157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Mişcări

Flutur îşi măreşte panoplia de primari PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Democrat-liberalii suceveni continuă să-şi atragă simpatizanţi din rândul primarilor PNL. Grupul de primari liberali care şi-au anunţat simpatia pentru PD-L s-a mărit ieri cu încă trei.
Primarului PNL al municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, care şi-a anunţat simpatia pentru PD-L în urmă cu o săptămână, i s-au mai alăturat primarii localităţilor Crucea, Horodniceni şi Cornu Luncii, Dorin Rusu, Neculai Florea, respectiv Petru Vodă.
Mişcarea s-a produs în cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean al PD-L, care s-a desfăşurat la Hotelul Zimbrul din Câmpulung Moldovenesc.

 

„Avem capacitatea să regrupăm forţele de centru dreapta atât cât trebuie să guvernăm cu majoritate România pentru următorii 12 ani”

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat că PD-L este deschis tuturor celor care doresc consolidarea forţelor de centru dreapta din ţară şi a subliniat că „avem capacitatea să regrupăm forţele de centru dreapta atât cât trebuie să guvernăm cu majoritate România pentru următorii 12 ani”.
„PD-L este deschis celor care doresc consolidarea forţelor de centru dreapta şi de dreapta din România şi crezul nostru s-a confirmat în timp. Câteva judeţe din ţară care au pornit această construcţie a dreptei au câştigat, pentru că am fost uniţi şi consecvenţi. De data asta noi primim ca simpatizanţi trei colegi primari din localităţile Crucea, Cornu Luncii şi Horodniceni, localităţi cu populaţie numeroasă, cu multe probleme, cu multe proiecte în aşteptare, unde primarii sunt oameni harnici, care s-au implicat, şi credem că şi noi, organizaţia PD-L, va trebui să fim aproape de ei, ca să-i ajutăm să-şi atingă obiectivele pe care le-au promis în campania electorală”, a declarat Flutur, care a adăugat „noi la Suceava am avut iniţiativa, am făcut Revoluţia Portocalie, aceasta a început de la Suceava, şi ori de câte ori va fi nevoie, o vom reîncepe”.
Cei trei primari PNL care şi-au anunţat simpatia pentru PD-L vor avea statut de invitat permanent la şedinţele organizaţiilor locale ale PD-L. Ei rămân în continuare membri PNL, întrucât o demisie din acest partid ar atrage automat pierderea mandatului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îşi măreşte panoplia de primari PNL.
 Vizualizări articol: 830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Flutur îşi măreşte panoplia de primari PNL2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare? trimis de
(24 iul 2009, 14:56:17
Acesti primari sigur isi manifesta interesul pt PD-L pt ca le este mai bine si au speranta ca vor primi ceva fonduri mai multe. Chestia cu concentrarea dreptei nu cred ca se poate pune problema. Poate doar consolidarea partidului unic de pe vremea lui Ceausescu, asta da consolidare. Sunt pericole de totalitarism iar dupa cum vedem ca reactioneaza la cazurile Ridzi, Udrea, numai dovada de partid democrat nu face dovada. Domnul Basescu nu reactioneaza cu aceeasi moneda la cazurile de coruptie, observam modelele Ridzi- Paul Pacurariu. Ceilalti au fost fortati sa-si de-a demisia, insa in cazul Ridzi partidul ,, nu este scut" si nu ii protezeaza. Aveti dreptate, nu este scut, este chiar tanc in care se adapostesc personajele ce fura din bugetul tarii. Domn Basescu, RUSINICA!!!!

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare!
2.   Clara treaba trimis de
(24 iul 2009, 17:41:16
fug si astia la aia care le-o trag mai indulgent
3.   Deuta trimis de
(25 iul 2009, 05:35:32
In ce sens ,,le-o trag mai indulgent"? Sa inteleg ca in poltica este mai tare ca in filmele alea XXX? Macar alora din filme le face pacere, macar unora dintre ei. O fi mai greu in politica? M-as mira, daca ar fi asa ar fugi toti de politica ca ...ala de tamaie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei