Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iul 2009 - Anul XIV, nr. 171 (4157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dorinţă

Băişanu le cere liderilor PD-L şi PSD să se calmeze

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele interimar al PNL Suceava, Alexandru Băişanu, le-a sugerat liderilor locali ai PD-L şi PSD să lase deoparte disputele şi să se apuce de administrat judeţul. Băişanu consideră că singura preocupare a celor din conducerea PD-L şi PSD este de a se critica reciproc, în loc să se ocupe de scoaterea judeţului Suceava şi a României din colaps.
„Asistăm la un spectacol grotesc. Capii celor două partide se acuză în mod continuu, fără a face ceva şi pentru judeţ. Gheorghe Flutur îl atacă pe Gavril Mîrza, Gavril Mîrza îl atacă pe Gheorghe Flutur. Apoi Cătălin Nechifor îl atacă pe Gheorghe Flutur, după care Flutur îl atacă pe Nechifor. Şi tot aşa, iar în realitate judeţul Suceava şi România sunt în pragul colapsului”, a declarat liderul PNL Suceava.
Băişanu a ţinut să le transmită liderilor PSD şi PD-L că nu ar trebui să uite că sunt plătiţi din bani publici şi ar trebui să fie mai preocupaţi de rezolvarea problemelor judeţului Suceava decât de disputele politice.
El a făcut referire la situaţia drumurilor din judeţul Suceava, precizând că, deşi au existat promisiuni că vor fi realizaţi „mii de kilometri” de drumuri, până în prezent nu s-a întâmplat nimic în acest sens.
„Au venit buluc în judeţul Suceava. Şi Traian Băsescu, şi premierul celor din PD-L, Emil Boc, şi ministrul Transporturilor, Radu Berceanu şi tot nu s-a făcut nimic. Ba mai mult, a fost stricat şi drumul european 85 la intrarea în Suceava, spunându-se că se construieşte şoseaua de centură. Iar pe de altă parte, de un an de când Gheorghe Flutur se află la conducerea CJ Suceava, nu s-a dat în lucru nici măcar un kilometru de drum judeţean”, a spus Alexandru Băişanu.

 

Băişanu consideră că Nechifor nu are dreptul să vorbească despre starea aeroportului

De asemenea, el a adăugat că o altă problemă este cea a blocurilor pe care directorul Spitalului Judeţean, Vasile Râmbu, intenţiona să le construiască în curtea acestei unităţi medicale. Băişanu a spus că doar după ce presa şi societatea civilă s-au sesizat asupra acestui caz, conducerea spitalului a renunţat la ideea de a mai construi aceste blocuri.
„Domnul Râmbu a fost peste 10 ani membru PSD, director pe la Finanţe, iar după ce a făcut varză această instituţie, acum vrea să facă acelaşi lucru şi cu spitalul”, consideră preşedintele PNL Suceava.
Nu în ultimul rând, ţinta lui Alexandru Băişanu a fost şi deputatul PSD Cătălin Nechifor, precizând că acesta nu are dreptul să vorbească despre starea necorespunzătoare a pistei aeroportului Suceava, în condiţiile în care, în ultimii 12 ani, PSD s-a aflat la conducerea judeţului. Băişanu consideră că în perioada respectivă se puteau găsi soluţii pentru modernizarea aeroportului.
„Acum se trezesc şi plâng soarta aeroportului. În acelaşi timp, Gheorghe Flutur vine acum şi vorbeşte de parcă el ar fi fost cel care a adus noile curse externe de pe aeroport şi asta ar fi fost preocuparea lui”, a încheiat Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu le cere liderilor PD-L şi PSD să se calmeze.
 Vizualizări articol: 668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu le cere liderilor PD-L şi PSD să se calmeze0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei