Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iul 2009 - Anul XIV, nr. 171 (4157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fiecare cu peluzării lor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Au trecut zile întregi de la meciul tur dintre Steaua şi Ujpest, iar până la campania declanşată de un ziar central, eu nu aflasem despre acel banner din peluza stelistă, despre care a scris ieri şi colegul de rubrică. La transmisia meciului, Emil Grădinescu, cunoscător al limbii maghiare, a vut delicateţea să tacă. Abjecţia celui care l-a creat şi a celor care l-au afişat este incomensurabilă. Sunt mâhnit şi de multitudinea celor care nu consideră ieşită din comun această "glumă" deplorabilă şi comentează pe diverse bloguri, astfel: Au sărit şi băieţii puţin calul, ce mare lucru?! Dar pe ungurii ăia care au devastat trenul, care ne-au înjurat, ne-au stropit cu apă şi ne-au arătat degetul mijlociu, nu i-aţi văzut?... Cam aşa deturnează ignoranţii subiectul. Naţiunea maghiară n-ar trebui să fie reprezentată de burtoşii ăia cu guşaţi, cu cefele cutate şi minte tulbure, ci de mulţimea cernită care aprindea lumânări pentru românul Marian Cozma.
Pe cei care minimalizează gestul abominabil al peluzărilor, îi invit să-şi imagineze totul pe dos. Că suporterii unguri ar fi afişat la adresa noastră mesajul acela abominabil... Vă daţi seama ce furie ne-ar fi cuprins, de la vlădică până la opincă? Da, cumplit de dificil să fii în postura celui "ironizat" în halul ăsta. Energiile negative sunt imposibil de stăpânit în astfel de cazuri, iar asta este valabil şi în cazul maghiarilor. Sper să se fi terminat totul cu bine aseară, iar cei care au avut curajul nebun de a-şi însoţi echipa să scape teferi. Un jucător stelist îşi făcea planul cu un gol rapid care i-ar linişti şi pe ungurii din teren, şi pe cei din tribune. Pe fotbalişti poate, dar cu peluzării lor treaba stă pe dos. Când echipa nu mai are şanse, ăştia caută alte "satisfacţii"!
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiecare cu peluzării lor.
 Vizualizări articol: 547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Fiecare cu peluzării lor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei