Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iul 2009 - Anul XIV, nr. 171 (4157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demers

Piaţă ţărănească, într-un supermarket din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Într-unul din supermarketurile din cartierul Burdujeni va funcţiona în viitorul apropiat o piaţă ţărănească de produse agricole. Informaţia a fost lansată de preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, care însă nu a dezvăluit deocamdată numele locaţiei. El a spus că există mai multe oferte de a pune la dispoziţie spaţii pentru o piaţă ţărănească, însă decizia va fi luată săptămâna viitoare, când la Consiliul Judeţean va avea loc o întâlnire între asociaţiile crescătorilor de animale, asociaţiile producătorilor de fructe şi legume, procesatori şi marile lanţuri de magazine care operează în Suceava.
Flutur a precizat că intenţia este aceea de a deschide pieţe ţărăneşti cu produse din Bucovina şi în alte mari oraşe din ţară.
„Am invitat asociaţiile de producători de fructe şi legume, producători de carne, dar şi procesatorii şi marile magazine, plus primările. Aşa cum am promis, dorinţa noastră este să deschidem pentru început o piaţă ţărănească de produse agricole proaspete în municipiul Suceava, apoi să extindem acest lucru şi în alte oraşe şi municipii din judeţ. Intenţia noastră este să extindem această piaţă de produse marca „Produs în Bucovina” şi în marile oraşe, Bucureşti, Timişoara, Cluj, Braşov. În Suceava avem mai multe variante, însă îi las pe ei să aleagă. Mi se pare că în zona comercială a Sucevei sunt şansele cele mai mari”, a spus Flutur.
Şeful administraţiei judeţene consideră că această soluţie va revigora activitatea producătorilor de fructe şi legume autohtoni, dar şi a procesatorilor de carne şi lapte, care traversează o perioadă nefastă.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piaţă ţărănească, într-un supermarket din Suceava.
 Vizualizări articol: 712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 9 voturi
Piaţă ţărănească, într-un supermarket din Suceava3.759

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
(24 iul 2009, 14:33:10
Vad si eu o actiune corecta. De dupa revolutie ma gandeam ce vor face producatorii cu produsele lor. Pai nu au facut mare luru. De atunci ma gandeam ca era nevoie de niste centre de achizitii care sa plateasca produsele sanatoase achizitionate de la producator si sa le vanda in magazinele din toate orasele tarii. Am pierdut mult timp dar asta este, poate se mai poate recupera pt ca producatorul sa fie stimulat sa munceasca altfel vom aduce chiar totul doar din import.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei