Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iul 2009 - Anul XIV, nr. 155 (4141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Imagine

Nechifor spală eticheta de „prostănac” pusă de Ion Iliescu lui Geoană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD Suceava încearcă din răsputeri să cureţe eticheta de „prostănac” aplicată preşedintelui partidului, Mircea Geoană, de liderul spiritual al PSD, Ion Iliescu.
La Consiliul Judeţean al PSD, care a avut loc în sala de conferinţe a hotelului Imperium, din Suceava, la sfârşitul săptămânii trecute, deputatul Cătălin Nechifor l-a prezentat pe Geoană ca fiind marea speranţă a PSD, cu care acest partid îl poate învinge pe Traian Băsescu.
Nechifor a recurs inclusiv la aria emoţională şi a amintit că Mircea Geoană nu a neglijat campania pentru alegerile europarlamentare, deşi tatăl său era pe patul de moarte.
„Eticheta pusă de Ion Iliescu nu o cred adevărată. Un preşedinte de partid care a reuşit în 2007 la europarlamentare, la parlamentare în 2008 şi la europarlamentare în 2009 să ridice în prima poziţie PSD este un preşedinte inteligent. Mircea Geoană a făcut campania pentru europarlamentare cu tatăl pe patul de moarte şi a făcut-o de dimineaţă până seara, în fiecare zi, la Timişoara, Tulcea, la Suceava, în Ardeal şi Moldova şi am câştigat cu un Mircea Geoană care trăia un moment foarte greu. În acel moment mi-am dat seama că Mircea Geoană este bărbatul de stat pe care România îl aşteaptă, de care România are nevoie într-adevăr. Un om care a reuşit, în aceste condiţii, ca în fiecare zi să se întâlnească cu oamenii, să ţină conferinţe de presă, discursuri publice, este pentru mine preşedintele de care avem nevoie”, a declarat Cătălin Nechifor.

 

Nechifor spune de Flutur că e „Traian Băsescu de Suceava”

El le-a spus colegilor săi că are încredere că Geoană va câştiga alegerile prezidenţiale din toamna acestui an şi că acesta trebuie să fie mesajul pe care membrii şi simpatizanţii PSD trebuie să-l transmită electoratului.
„Lui Mircea Geoană nu-i lipseşte nimic, este un bun diplomat, a fost ministru de externe, ambasador în SUA. Ce vreţi în schimb? Un preşedinte giumbuşlucar, cu cipilică sau un om care este apreciat şi în SUA şi în Rusia şi în Israel şi în România?”, şi-a continuat deputatul de Suceava pledoaria pentru şeful său de partid.
El a mai precizat că o replică a lui Traian Băsescu există şi la Suceava, liderul PD-L Gheorghe Flutur, despre care a spus că nu numai că „nu pune preţ pe oameni, nu are cuvânt, nu respectă pe nimeni”, ci îşi trece în contul lui orice realizare a colegilor săi.
„Gheorghe Flutur, acest Băsescu de Suceava, nu are cuvânt şi îi fură lui Lungu (n.r. primarul de Suceava Ion Lungu) toată comunicarea mediatică, se laudă cu realizările lui Lungu, cu finanţarea de la Cetatea de Scaun şi îl lasă pe Lungu să vină în faţa presei doar cu micii şi sarmalele de Sânziene. Avem o şansă istorică să-l facem pe Traian Băsescu să plece acasă, dar depinde de voi, de cât credeţi în şansa lui Mircea Geoană să fie preşedinte. Să fim o echipă puternică, cu care să mergem la câştig”, a încheiat Nechifor, în aplauzele pesediştilor prezenţi la Consiliul Judeţean al PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor spală eticheta de „prostănac” pusă de Ion Iliescu lui Geoană.
 Vizualizări articol: 686 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Nechifor spală eticheta de „prostănac” pusă de Ion Iliescu lui Geoană3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei