Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 ian 2009 - Anul XIV, nr. 22 (4008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Comic

Coaliţia PSD-PD-L, lovită cu umor de liberalul Nichitean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Fostul candidat liberal la Camera Deputaţilor, Brânduşel Nichitean, s-a trezit din amorţire. Nichitean a fost prezent ieri la conferinţa de presă a PNL Suceava unde a făcut o serie de aprecieri comice vizavi de ceea ce se întâmplă pe scena politică judeţeană şi naţională.

Liberalul i-a criticat pe democrat-liberali şi pe social democraţi pentru că au politizat funcţiile publice, arătând că se va merge într-acolo încât vor fi politizate şi locurile de muncă ale femeilor de serviciu. „Se ajunge până la politizarea femeii de serviciu care face după-amiaza curat şi care ia ciornele din coş, ciorne care se referă la diverşi oameni urmăriţi şi le transmite mai departe. Populaţia, prin ceea ce a făcut la alegerile locale, probabil că asta şi-a dorit, să fim urmăriţi toţi, să nu ştim de cine să ne păzim, chiar şi prietenul să te vorbească pe la colţuri şi să spună la celelalte partide”, a declarat Nichitean.

Nichitean a constatat cu tristeţe că ţara nu se află pe drumul cel bun. „Prin împărţirea ciolanului în două s-a ajuns ca fiecare latură a ciolanului să fie aşa de politizată. Probabil, când se va termina de împărţit cele două părţi ale ciolanului vor începe să muşte din ciolanul celălalt şi atunci să vedeţi ce bucurie va fi pe eşichierul politic”, a spus liberalul.

 

Nichitean crede că populaţia va ajunge să mănânce găleţile date de PD-L în campanie

Brînduşel Nichitean s-a arătat mâhnit de faptul că actualul guvern nu se preocupă de scoaterea ţării din criză, ci doar de împărţirea ciolanului. El a exprimat o viziune neagră pentru viitorul apropiat, şi anume aceea că cei care au primit găleţi de la PD-L în campania electorală trecută vor ajunge să mănânce din ele. „Acei oameni care au votat cred că vor ajunge în următoarea lună să taie câte o bucăţică din fiecare găleată pe care au primit-o şi să mănânce câte una pe zi, şi câte o promisiune, promisiune care nu a fost respectată”, a menţionat Nichitean.

Liberalul mai spune că cei din Guvern gândesc direct proporţional cu înălţimea premierului Emil Boc şi că, prin ceea ce se întâmplă la nivel central, România se îndepărtează de comunitatea europeană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Coaliţia PSD-PD-L, lovită cu umor de liberalul Nichitean.
 Vizualizări articol: 687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.2 din 5 voturi
Coaliţia PSD-PD-L, lovită cu umor de liberalul Nichitean2.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   H UMORUL TRACTORASULUI trimis de
(29 ian 2009, 12:05:51
H UMORUL D-LUI NICHITEAN SEAMANA MAI MULT CU " LINISTEA " DINAINTEA FURTUNII PE CARE O PREVAD IN URMATOAREA PERIOADA IN CADRUL PNL .

H UMOR PLACUT IN CONTIUNARE !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei